m00n light

New member
../images/Emo32.gif

סתם שיעמם לי אז רציתי לכתוב משהו...... הייתי היום בתומר ולא היה להם כלום של גרין דיי חוץ מפוסטר ו-2 מדבקות...[אוף עד שאני מגיעה לתל-אביב נגמר להם
]..לא היה סיכות, או חולצות...באסה

Cut Up Angel

New member
"תומר" זה סתם חרא של חנות...

המוכר הזבל שהיה שם...זה עדיין סאם הזה? [הודי כזה שלא זז מהחנות]

כייי../images/Emo163.gif

היא הכי זמינה.. ת"א. ומה, לליאונרדו? זה בראשון לציון... לת"א יש לי קו ברכבת ואני באה לשם יחסית הרבה בגלל מפגשים. בקיצור זה הכי זמין לי.

Cut Up Angel

New member
יש גם את מטאל שופ...

ובכפ"ס יש את פרי-סטייל..שזה בעיקרון חנות לסקייטרים... אבל יש שם חולצות של להקות(קורן, קריידל, סליפנוט וכו'..) ודברים של נייטמאר ביפור קריסמס, אמילי וכו'.. וחנות שווה בקיצור..

אבל אותי רק מעניין גרין דיי.../images/Emo3.gif

רגע, אמרת אמילי?O: את יודעת את הכתובת או המיקום של החנות? ואיפה זה מטאל-שופ? (חעחע כמה שאלות.)

walk alone

New member
אני גרה בכפ"ס!!!

ושמעתי על החנות הזאת אבל לא יצא לי ללכת לשם ואני גם לא יודעת בדיוק איפה זה בא לך להביא לי תכתובת או להגיד בערך ליד מה זה ואני כבר ימצא???..

Cut Up Angel

New member
אוקי אז-

מטאל שופ-רחוב פרישמן 42, פינת דיזינגוף[אבל לא הייתי שם אף פעם..הייתי אמורה] פריסטייל-זה בויצמן ליד קניון ערים..אבל אין לי מושג את הכתובת המדויקת.. פשוט הולכים מהקניון לכיוון השלט של "קרית ספיר"[
]..ופשוט ממשיכים עד שרואים את החנות. אם עדיין לא הבנתם..תגידו לי אני ינסה להסביר שוב

ADCMAN

New member
החנות לאונרדו

גם קרובה רבע שעה להגיע אליה אבל היא חרא של חנות

GREEN GAY GIRL

New member
?

כמה עולה שם מה? אני רוצה לנסוע אבל לא יודעת כמה כסף לקחת כדי לקנות למשל חולצה כמה עולה סיכה וכו'...

whatascene

New member
בתומר?

כי אם כן חולצה של גרין דיי את לא תמצאי שם.. בכלל החולצות שם לא משו, והן עולות 100 שקל. סיכות עולות 5, פאצ'ים 20, מדבקות 15 אני חושבת, ומחזיקים 10. בלאונרדו עד כמה שהבנתי חולצות עולות פחות, אבל לא הייתי שם מלא זמן אז אולי זה כבר השתנה..

GREEN GAY GIRL

New member
אהההה

אהההה טנקס אממ סורי על הבורות אבל מהזה פאצ'ים? וכמה עולים פוסטרים?

פאצ'ים../images/Emo163.gif

אלו טלאים כאלה שאת יכולה לתפור על תיק/ג'ינס/כל דבר בערך שאפשר לתפור עליו.XD חברה שלי הכינה לי אחד של אמריקן אידיוט, ווהו! אכ והפוסטרים עולים 45.

whatascene

New member
יש להם אחד יפה של minority

אולי אני אאסוף לי אותו מחר.. הוא נחמד באמת. אני גם צריכה להגיע לג'יפה, שמעתי שיש להם מלא פאצ'ים חדשים.. מי יודע, אולי יתמזל מזלי..

healing drug

New member
גמאני מחר הולכת לשם...

ג'יפה זאת כזאת חנות שווה, שמעתי שהם פותחים חנות חדשה במאי בקינג ג'ורג אני ילך אליה....

למעלה