kfir number 1

New member
../images/Emo32.gif

נושא לא קשור אבל חשוב מאוד ואותי מכעיס בטירוף. מה אתם אומרים על מעיין ספיר שנרצחה ככה סתם כי לנער בן ה16 רצה את זה?

liavsayegh

New member
ממש בושה

תראו מה קורה במדינה שלנו... כאילו אין מספיק בעיות...

דם דם

New member
רק רציתי להגיד

בקשר להודעה הזאת, שמבחינתי זה דבר באמת איום ונורא, לא רק על האונס אלא גם מהרצח, חבל לי לשמוע על אונס של ילדה צעירה ובמיוח על רציחתה אחר כך. נותר לי רק לאחל לאותו רוצח,ואני מאחל לו מכול הלב, שיקבל מאסר עולם לכול החיים שלו שלא יצא מהכלא בלי חנינה ובלי שטויות. ואני משתתף בצער המשפחה

Aeon

New member
לזכרה../images/Emo20.gif../images/Emo16.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif

sefa

New member
עונש לרוצח

אני מצטערת, אבל אני לא מאחלת לאדם שרצח אותה בכל כך אכזריות כזה עונש מתוק.. אני מאחלת לו סבל וגיהנום לכל משך חייו, אני מאחלת לו את מה שהיו עושים לאנשים שהיו שבויי מלחמה.. אני מאחלת לו שמישהו יאנוס אותו כמו שהוא אנס את הילדה ואחרי זה יכו אותו מכות רצח אני יודעת שזה מזעזע , אבל לי כבר נשבר מכל ההתנהגות המגעילה שהולכת כאן.. זה כבר רולטה רוסית ללכת למועדון ולא רק בגלל הפיגועים עם כל הדקירות, אונס, מכות.. וכמו-כן אני משתתפת בצער המשפחה

skitel

New member
קראתי בעיתון על הילדה..

ולא הוזכר שהיא נאנסה.... איפה שמעתם שהיא נאנסה?... אם זה באנטרנט אפשר קישור?

montu

New member
זה נורא..

נמאס נמאס מכל הדברים האלה! ממש יש אנשים שכאילו נולדו לעשות סתם רע לאחרים.. מסכנה הבחורה... ועוד יותר מסכנים ההורים שלה.

../images/Emo66.gifאני לא בטוחה שעונש

מוות יעזור. אני יודעת שזה נשמע אכזרי אבל לפי דעתי לא צריכים להרוג אותו לסיים את הכאב שלו במיידיות. הוא צריך לבלות הרבה זמן בכלא ולהבין את מה שהוא עשה ולסבול, לפחות לסבול כאב שלצערנו מזערי לעומת מה שהיא עברה.

skitel

New member
:(

איך איך אפשר לקלוט בכלל שהוא רצח אותה סתם, בלי סיבה, ילדה כזאת יפה ובכלל לכל אחד שזה קורה לו. סתם התמסטל החליט לרצוח מישהו... כולם חארות במדינה הזאת, והגיע הזמן שמישהו יקום על הרגליים ויעשה משהו. כולם פה צריכים להתעורר כבר ולראות מה קורה במדינה הזאת. את האמת היא מה שהכי מעצבן אותי זה שתמיד מפילים הכול על העולים החדשים (ואני אומרת בנייטרליות- אני לא עולה חדשה) כלומר, תמיד שקורה מקרה נורא, שמעורב בו עולה חדש- מדגישים את זה נורא. אנשים! תפתחו את העיניים! אל תפילו את האשמה עליהם, גם אנחנו אשמים. בנ"ל על העולים החדשים אני לא מדברת על המקרה המסוים שעליו מדובר, שבו הנער ה*** הזה בהחלט אחראי על הכול

למעלה