../images/Emo32.gif

בנות, אני לא יודעת אם שמתן לב שבשבוע האחרון ג'ני לא כתבה בפורום. ולאחר שדיברתי איתה ווידאתי שזה בסדר, אני אכתוב גם את הסיבה. ביום ראשון,שבוע שעבר, אימה של ג'ני,אישה מקסימה,נהדרת,נאהבת,רעייה ואימה טובה, נפטרה, ז''ל. ג'ני, שתדעי שאני נורא מצטערת על אובדנך, ומאחלת לך ולמשפחתך שלא תדעו עוד צער. כל מה שאמרתי לך במהלך השבוע עודנו תקף, והתכוונתי לכל מילה. אני אוהבת אותך המון,אבל ברצינות, את כמו אחותי, ואני פה בשבילך בשביל כל מה שאת צריכה. אני אוהבת אותך, תישארי חזקה ותישמרי על אביך ואחותך.

DesertRose7

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif

הייתה לי הרגשה שמשהו קורה - ופחדתי לשאול , דווקא מהסיבה הזאת. ג'ני... אני יודעת שאין משהו שאני אוכל להגיד שישפר את ההרגשה שיש לך עכשיו אבל תמיד תזכרי שיש לך לאיפה לפנות כשאת צריכה יש מי שיקשיב וישמח לעזור בכל דבר אפילו אם נראה השטותי ביותר. אז תהיי חזקה, את ואבא שלך ואחותך. תהיו חזקים.. לי אמרו כשאיבדתי את הסבים שלי שלחשוב על זה ככה- שעכשיו הם כבר במקום טוב יותר ולא יסבלו יותר. ולפעמים זה דיי מנחם

loner in love

New member
../images/Emo16.gif

ג'ני... שמתי לב שלא נכנסת הרבה זמן והיתה לי תחושה שזה קשור באמא שלך... אין לי מה להגיד, ושום דבר שאני אגיד לא יגרום לך להרגיש טוב יותר. אני רק יכולה להגיד לך בשיא הכנות שאני ממש מצטערת על אובדנך, ומשתתפת בצערך ובצער משפחתך. ואם את צריכה משהו, כל דבר, תדעי שאני פה בשבילך תמיד. אני אוהבת אותך המון, ותהיי חזקה

mayoosh4

New member
ג'ני../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

אני אוהבת אותך המון המון. את יודעת שיש כאן המון אנשים שאוהבים אותך נורא, ותמיד כשתצטרכי יש לך פה את כל התמיכה שתבקשי. -חיבוק- תיהי חזקה, את לא לבד

loner in love

New member
משהו קטן לג'ני../images/Emo26.gif

אנחנו יודעות שאין שום דבר שנוכל לעשות כדי לשנות את המצב או את איך שג'ני מרגישה, וחוץ מלתמוך בה בפורום אין ממש משהו שאנחנו יכולות לעשות בשבילה. אבל אני ושחר חשבנו על זה, ואנחנו רוצות להכין לה משהו סמלי מהפורום, רק כדי שהיא תתעודד אפילו טיפה, ושתהיה לה הרגשה טובה, לדעת שאנחנו פה ושאכפת לנו. אז חשבנו שכל אחת תכתוב לג'ני משהו, ותשלח לי או לשחר במייל/מסנג'ר/מה שבא, ובגלל שאנחנו גם ככה נפגשות מחר אנחנו נארגן את הכל ונשלח לה מן ספר מהפורום. אני מקווה שזה יעודד אותה טיפה... אז כל מי שרוצה שתשלח או לשחר [email protected] (זה גם מייל וגם מסנג'ר) או לי [email protected] (מייל), [email protected] (מסנג'ר) ג'ני אנחנו אוהבים אותך!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo16.gif

ג'ני, אנחנו פה
בשבילך
בכל מה שתרצי ואנחנו אוהבות אותך מאוד
וכל מה שתרצי רק תבקשי

נופר36

New member
../images/Emo16.gif

ג'ני..אני משתתפת בצערך ובצער משפחתך תדעי שאני פה בשבילך אם את צריכה משהו
תהיי חזקה..כולנו כאן בשבילך..

../images/Emo16.gif ../images/Emo80.gif

ג'נוש.... אני משתתפת בצערך! ואני מאחלת לך שלא תידעי עוד צער! תיהי חזקה! ואני באמת מאחלת לך רק טוב!

למעלה