../images/Emo32.gif
[שירשרתי להודעה של תפוז, אבל היא נעלמה] בסוף זה יהפוך לפורום הודעות לא קשורות של גל..
טובנו, תכתבו דברים, אז זה לא יהיה! רציתי להגיד...ש..הייתי בחינה הראשונה בחיים שלי! זה היה כ-ז-ה הזוי.. החתן,בן של שכן שלי [דו, בתים צמודים], אשכנזי, עמוד חשמל מהלך בן...20 ומשו, דומה כלכך אבל כל-כך לקיציס [חוץ מהאף. יש לו אף קצת יותר גדול]..כלכך גבוה..הוא משהו כמו 2 מטרים.. עצום. הכלה, תימנית, נמוכה ממנו כלכך... קיצר, הם יוצאים מהחדר ויש שירים ובאלגנים, והיא נראית כמו זר ענקי, הלבישו אותה בשמלה מוזרה ונוצצת עם המון שרשרות מתכת כבדות כאלה בכסף וזהב, ומין כובע פרחים וזהב ענקי, כמו עוד ראש. לראות אותה מאחורה זה הכי קורע. והוא, עם מין שמלה בצבע זהב-ירוק זית ויחף, שאמורה להגיע לבנאדם נורמאלי כמעט עד הרצפה, מגיעה לו עד לברך, וכובע כזה שחור עם אפור וציציות משיער סינטטי מחוברות לו ליד האוזניים..תלתלים חומים כאלה.. בכיתי מצחוק. ואז הוא רקד וניסה לעשות צעד תימני והשתולל וביקש תדלוק, ואנשים הביאו לו המון ערק ובירות, ואחרי..חצי שעה ככה, הוא היה אדום, אחרי מלא מלא מלא כוסות שתיה, ורקד וקפץ ונמרח על אנשים. הוא ישב בצד וזה. אחרכך הוא ממש לא היה מאופס. ואחרי שעה-שעתיים בקטע שההורים משני הצדדים מברכים הוא כופכף על ידי אנשים כדי לפקוח עיניים, והיה נורא מצחיק. הוא היה כלכך שיכור..והתחיל לבכות פתאום! זה היה כ-ז-ה טוב.. הוא התחיל לבכות, והאישה התימנית מה..צוות בידור שהביאו לשם לא ידעה שהוא שיכור, והתחילה להגיד לו משהו: "זה בסדר שאתה מתרגש! אל תבכה, זה אירוע כלכך משמח!" ו-"תסתכל לי בעיניים! הווו סוף-סוף" [כמישהו הרים לו את הראש]. ואבא שלי בכללללל...התימנים האלה חטפו אותו והלבישו אותו בשמלה עם פסים וזהב בחזה, וכובע כזה מצחיק, והוא רקד כמו משוגע.. אבא שלי הוא טיפוס כזה שלא משנה באירוע של איזו עדה או דת הוא נמצא [והוא אשכנזי לגמרי. לא נראה, אבל כן] הוא פשוט מדבר ומתנהג כמוהם ומשתלב בין כולם [טוב, אז לא משתלב, בולט, הוא צורח ורוקד כמו פסיכי...ועושה צהלולים..אני נקרעתי], והוא רקד ועשה צהלולים כמו מטורף, והפריע כל הזמן, ופידח אותי כלכך אבל היה מצחיק איימים. ואז הוא והשכן שלי [כןכן, אבא של החתן], תפסו אותי והתחילו להכריח אותי לנסות לרקוד וצעד תימני וכאלה...איזה פאדיחות...והם ניסו לדחוף אותי למעגל שם, וכולן שם נשים תימניות ועושות צעד תימני, וילדות קטנות, ומבוגרות, ואבא שלי עושה בכאילו וזה נראה אמיתי וזה.. והיה כ-ז-ה מצחיק. ואז ראיתי חולדה בשיח גפן שלהם ואמא פחדה לשבת במקום שלה... חחח.. ושכן שלי [אבא של החתן] הוא הכי פדנט וחולה נקיון בעולם. ומרחו לו על היד חינה כזאת, והוא מרח את זה על המפה של הקייטרינג כי-"איכס, אנלא נוהג עם זה על היד!" ונקרעתי מצחוק. אוי, היה מצחיק נורא. והיה אוכל כ-ז-ה משמין יאווווו. שומדבר נורמאלי. וטעמתי מאכלים לא אשכנזיים כאלה, זתומרת, אכלתי מלואח ונתתי ביס לג'חנון שאבא לקח [אבל מי לא אכל בחייו מלאוח וג'חנון?] אבל היה לחוח ופתות. פתות זו הפיתה הבהירה הזאת, לא? טובנו, להכל יש אותו טעם. אז אכלתי את זה. ואכלתי עם אבא חומוס עם סחוג, היה טעיייים. [ג'סט פור דה רקורד- בחיים לא אכלתי סחוג עד היום..] אז נשאר לי לטעום בחיים עוד: מופלטה, לחוח, עמבה ו..כל הדברים המוזרים האלה. יומטוב לכולם! ואל תשתכרו בחינה [אם אתם לא אשכנזים או מתחתנים עם מישהו/י לא אשכנזי/ה].
[שירשרתי להודעה של תפוז, אבל היא נעלמה] בסוף זה יהפוך לפורום הודעות לא קשורות של גל..