Outwit bass

New member
../images/Emo32.gifהופעות של Outwit תזכורת כנסו!!

אנחנו מתנצלים שוב על האשכול החדש אבל זה ממש ממש חשוב לנו אז בבקשה אל תתעצבנו ואל תמחקו תאשכול אנחנו מצטערים מראש ומבטיחים לא לשגע לכם תשכל בזמן הקרוב אחרי ההופעות האלה ! אז ככה שבוע הבא מתחיל הסיבוב הופעות הקטן שלנו בארץ !!! והנה ההופעות שיהיו שבוע הבא !!! תבואו ומי שצריך פרטים , הסעות תקשרו ל0545480577 - ליאור הופעה ראשונה - 1.8 - יום שני הקרוב !! במועדון הבארבי כפר סבא (רחוב יוחנן הסנדלר 8 , כפר סבא). ההופעה תתחיל בשעה 22:00 ותעלה 35 שקל ! יופיעו : OutwiT ו"דמעה שחורה" - מנגנים גראנג' ורוק ישראלי הופעה שניה - 3.8 - יום רביעי הקרוב !! במועדון ה"פטיפון" בתל אביב (רחוב יצחק שדה 32 , תל אביב). ההופעה תתחיל בשעה 21:00 מדוייק ותעלה 30 שקל ! יופיעו : OutwiT - www.purevolume.com/outwit איפה ג'וש ? - www.josh.up.co.il S.A.R.S - www.myspace.com/sars182 A.D.D הופעה שלישית (ההופעה הגדולה שלנו לחודש אוגוסט) - 5.8 - יום שישי הקרוב !!! ב"תיאטרוק" שנמצא במתחם החי כיף בראשון לציון (איפה שהיה רוק העצמאות). ההופעה תתחיל בשעה 21:30 ותעלה בסביבות 35 שקל במכירה מוקדמת אצלנו ו50 במקום ! יופיעו : "אינפקציה " !!! OutwiT ו"איכפת לי"

Hip Hop star

New member
אמ...

אני חייבת להגיד את זה... זה טל?או ליאור..או מי שזה לא יהיה............. אף אחד לא מתייחס ולא עונה..אז מישהו בא? אולי חן וחברותיה(חיחיחיח)......... אבל...אבל.....אבל... זה קצת מציק..וכשמציקים לאנשים,זה לא ממש מושך אותם משהו שמציק להם.......יש מבין?

nachmi

New member
זה טל.. כנסי רגע

מה לעשות שהסצנה בארץ לא גדולה, וכדי שאנשים יבואו, צריכים לנג'ס? אם היינו גרים בארה"ב, היו לנו אפשרויות הרבה יותר גדולות אבל פה זה לא ארה"ב, פה זה ישראל ואם אנחנו עושים הופעה בתל אביב אז גם חולון והערים השכנות הכל אותו דבר כי הכל קרוב.. שם מספיק שמפרסמים טוב ופשוט לא צריך לנג'ס, אנשים באים כי יש ביקוש יותר גדול שם. פה בארץ הסצנה מעפנה, אין מה לעשות, ואנחנו מנג'סים, לא בראש שלכם אל תבואו.

Hip Hop star

New member
לא,לא..כנס אתה../images/Emo46.gif!

לא זוכרת אם אמרתי לך במסנג'ר......אבל יש דרכים אחרות לייחצן את הלהקה שלכם,במקום לפתוח מלא מלא הודעות בפורומים,וכל זה....כי הוא אני אגיד לך את האמת..אף אחד לא מתייחס לזה,וזה סתם מבזבז לכם ת'זמן,כשאתם יכולים לעשות את זה בדרכים אחרות............

nachmi

New member
זה ממש לא מבזבז את הזמן..

ושוב אני לא מבין מה הבעיה.. את יכולה להבליג ולא לפתוח את ההודעה..

PunK RocK 1o1

New member
זהו

מה הבעיה? הם להקה והם רוצים שאנשים יבואו מה הבעיה שהם יפרסמו את זה פה? זה אחלה מקום לפרסם..

loner in love

New member
לא מסכימה איתך בכלל

אין להם דרכים אחרות לפרסם... רק דרך פורומים ואתרי אינטרנט וכל החרא הזה וזה לא נכון שאף אחד לא מתייחס כי אממ לדוגמא אני מתייחסת? וזה לא נכון שאנשים לא יבואו לראות אנשים שמתקרצצים להם כי תראי איך הם התרקצצו יפה במקפליי בהיידפארק וזה השתלם להם כי באתי והבאתי עוד חברות וגם לסיבוב הזה אני באה אז הקרצוץ משתלם וזה בכלל לא בזבוז זמן עושים קופי פייסט שלח שלח שלח שלח... פעם הבאה פשוט אל תתיחסי להודעות האלה ואתם מוזמנים להמשיך לפרסם פה
[כל עוד זה ב
כדי לא לעצבן את שחר]

Hip Hop star

New member
אוי הילה!../images/Emo6.gif

זה הצחוק של אח שלי וגרגמל מעורבב ומהר... זה משנה שעברה!

loner in love

New member
בפעם האלף

קראתי את ההודעה הזאת למרות שנראה לי שאני זוכרת את כל ההופעות בעל פה כבר חחח זה הכל בגלל שטל התלונן שלא קראתי אז הנה אני קוראת!! סורי שלא באתי היום... אבל אני באה לראשון וכשיהיה בקולטורה [זה רק אני או שזה לא רשום?] טל אני כבר אדבר איתך באייסיקיו...

למעלה