היום בתפוז אנשים ../images/Emo80.gif

אוה מדז´יבוז´, מנכ"לית רדיו תל אביב 102FM, תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רדיו ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו
פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית מחלק לכם כרטיסים חינם לסרטים במסגרת פסטיבל הקולנוע הברזילאי שמוצג בסינמטקים. בכל יום תתפרסם בפורום חידה בנושא קולנוע ברזילאי, והראשונים לענות יזכו בזוג כרטיסים חינם לסרט ברזילאי בסינמטקים של ירושלים, חיפה או תל-אביב. השתתפו כעת

below the bed

New member
../images/Emo32.gif מסיבתת פתיחה לפפניםם!!!

פתיחה של צוות חדש!!!!!! טוסטר הפקות מציגים תוך כדי דפיקת ראש אימתנית את המסיבה הראשונה!!! יום שישי - 12.8.05!!!! Open Doors - 00:00 !! (ואנחנו מתכוונים לזה!) מסיבת הפתיחה! וכדי שתצטרפו לדפיקת הראש האימתנית שלנו,הכנו בשבילכם.. Zone 1 : Dj Zigi Alternative,Punk Rock,Israeli Rock,Grunge,Funk Metal, Zone 2 : Dj Buster & Dj Kenny Emocore,Ska,HardCore,MetalCore Dj HimSelf & Dj BenOwaR All Kinds Of Metal שלוקים וממתקים חינם!!!!!!! וכמו כול ערב מוצלח.. שתייה חינם!! כמובן שגם השם של הצוות פועל לטובתכם ונותן לכם... טוסטים חינם!!!!! לפרטים,מכתבי נאצה,וכמובן,מכירה מוקדמת : בן - 0525-958919 דרך אגב אנשים. מכירה מוקדמת נגמרת בשישי!!! כדאי לקנות מהר!! פרטים בטלפון למעלה. :) יאאלה בלאגן אנשים!!! כדאי מאוד לבוא! מסיבה כזו לא תראו הרבה!!!! מועדון השברולט בחולון רחוב המנור 9 ,אזור התעשיה של חולון מחככהה לכםם!!!!!!!

היום בתפוז אנשים ../images/Emo105.gif

שידורי הנוער לקיץ בהנחיית מנהלי הפורום של תפוז ישדרו היום את ZooZ בתפוז בשעה 16:00 בבלוג TV. אתם מוזמנים לצפות
תחרות התמונה של הקיץ 2005 בפורום נשואים נשואות בעיצומה. כל הפרטים בפורום

a Warming Sign

New member
נצל"ש-בחירות בפורום רובי../images/Emo13.gif

רובי וויליאמס סוגר עשר שנות קריירת סולו,בפורום בוחרים את ההישגים הטובים ביותר עד כה ומסכמים את עשר השנים האחרונות.. בואו להצביע

Vitamin Chick

New member
נצל"ש = מאט בראש1!!!!!!

אממ אממ טוב... לאחר החלטתי שהפוסטרים שעל הארון כבר משעממים אותי והגיע הזמן להחליף את העיצוב למשהו הרבה יותר אפל, מגניב, יפה ומיוחד - כלומר ג'וני באסטד אוונסנס ובריטני בלבד והרבה =) נתקלתי לי בכתבה כלשהי על אהבה או משהו *או שזה היה במעריב לנוער...* בעיתון משנת 2002 או 2003 היתה שם תמונה שלו בלי קשר לבאסטד, ולא כתבו שזה הוא או משו, כנראה הפרצוף שהוא עשה היה מתאים לכתבה =) זהו סיימתי

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

הם היו שמים את זה מדי פעם.. של מאט של צ'ארלי.. של באסטד ביחד.. נצלנים!! אפל..בריטני..?!

Vitamin Chick

New member
אני לא שולטת בזה נו =(

אני אוהבת את בריטניייייייייייייייייייי

bustedit

New member
(עוד)נצל"ש- לי ריאן

דבר ראשוןןןןןן לא הייתי פה איזה שבוע.. חחח מת לי המחשב.. אבל סופסוף חזרתייייייייי!!! וועאהעהאהעה
טוב קיצר.. מישו שמע ת'שיר המדהים של לי ריאן army of lovers? יוווו היום אני יושבת לי בנחת בסלון כשבטלויזיה דלוק כרגיל ערוץ אמטיוי.. פ-ת-א-ו-ם אני קולטת את לי ריאןןןן
ואז ראיתי ת'שם של השיר.. יענו ידעתי שיצאו לו שירים חדשים (והוא מביניהם.. והוא במיוחד הצליח במצעד הבריטי וזה) וממש אהבתי אותו!! הקול של לי כזה מדהיםםם
איןןן הוא פשוט מוכשררר ואיך אני רואה אותו מצליח בענק!! הקליפ ממש נחמד.. ולי שם ממש שקסי

DesertRose7

New member
סורי.. אני טיפוס של דאנקן

ואם כבר לי.. אני אהבתי בARMY OF LOVWRS רק את המשפט הראשון.. וחוץ מזה יש לו באלבום שירים הרבה יותר יפים מזה.. האלבום אגב, יוצא בארץ ב-18/8 ואת מוזמנת לפורום בלו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=671

loserontheloose

New member
לא אוהבת את השיר הזה

אהבתי את Stand Up As People אבל השיר הזה משעמם אותי.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

באמת יצא לי לשמוע השבוע STAND UP AS PEOPLE ובדיוק חשבתי שזה שיר הרבה יותר יפה ממה שהוא הוציא.. חבל.. מקום 3 זה מעולה והכל.. אבל אולי הוא היה יכול יותר גבוה?!!!

../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

מיום ליום אני אוהבת אותך יותר. הקול שלו אכן מדהים.
הוא מדהים.
השיר מדהים
אני אוהבת אותו.
זהו.
. אה ולמעונינות- והדיסק שלו מגיע לארצנו הקטנטונת ב- 18.8 (עוד 8 ימים).

למעלה