• פותח הנושא mise
  • פורסם בתאריך

mise

New member
אוי, זה טוב..

שימו לב מה היא כותבת במאמר: * אני רוצה לידת-בית , אבל בן זוגי לא מתלהב/ לא מסכים/מסתייג/ מתנגד, אז אני מוותרת. או שאת לא רוצה מספיק, או שהוא משקף את החששות שלך, ונוח לך, מול החברים האלטרנטיביים שלכם, שמישהו אחר מקבל את ההחלטה במקומך. אישה נחושה בדעתה, תקרין את הביטחון שלה על סביבתה. בן-זוג אוהב ותומך ילך עם ואחרי זוגתו לסוף העולם, אם שם היא תבחר ללדת.( ואח"כ יהיה מהתומכים הנלהבים ביותר ללידה בבית.) חח. "מול החברים האלטרנטיביים שלכם"

כרמית מ.

New member
זה נכתב במקור ל"באופן"

(העלון), ושם בהחלט עלול להיות מצב שמישהי "רוצה לידת בית" בשביל להיות IN (ואני מדגישה, שזה בגלל צורך שלה, ולא בגלל דרישה מהקהילה או משהו).

mise

New member
אני הבנתי את זה..

בכל קהילה יש את אלה שהולכים בלב שלם וחדורים אמונה ואת אלה הנשרכים אחריהם. אולי המילה "יונקים" תהיה יותר מתאימה. זה פשוט נכתב באופן כ"כ קולע ופשוט ומצחיק.. שעשע אותי מאוד.

זה כ"כ נכון...

מה שמדהים זה שכל אחד שאני אומרת לו שאני הולכת ללדת בבית, אולי מתפלא על ההחלטה אבל לא מעז להביע התנגדות... כמו כן, ההורים מכל צד שלנו שמודעים לחלוטין להחלטה שלנו עוד בשלב מאוד ראשוני של ההריון, לא מביעים שום התנגדות על אף שאני יודעת שיש להם קצת חששות. הפעם היחידה שהציעו לנו לשקול לידה טבעית בבי"ח, הייתה כאשר פתאום התלבטתי קצת ורציתי לעשות סיור בלניאדו. אחרי הסיור כבר לא היו לי ספקות לגבי לידת הבית ויותר לא קיבלתי שום הצעות שאמורות לשנות את דעתי. זה בטוח קשור לזה שאני, ובעקבותי גם בעלי, מרגישים בטוחים לחלוטין עם ההחלטה ואף אחד לא יזיז אותנו מעמדתנו. (אגב, באמת בעלי הוא אחד התומכים הנלהבים של לידות בית עכשיו
)

בדיוק! אבל בדיוק מה שאני חושבת!

אולי לצרף את האתר הזה ללינקים? מה דעתך, מבשלת??

שָׂרָה

New member
זה באמת נכון שהסביבה מאד משפיעה

כאשר בחרתי בלידות בית ובחיים 'טבעיים' איבדתי הרבה ידידים. במשפחה שלי היה להם מאד קשה לעכל אותי, ודודה אחת אפילו איימה עלי שאם היא תשמע שאני בצירים היא ישר מטלפנת למיילדת שתבוא אלי הביתה. נו, באמת!

למעלה