Hinamori

New member
../images/Emo32.gif

איך היה בארוחת חג !!1 לי היה משעמם. אין לי כוח לספר @@;;;;;;;;;;;;;;;;

בעו גם ככה יש מספיק אוף כאן -.-

אבל לא משנה אני צריכה עזרה ~ מממ
לפול מטאל פרק 25 ממממ איך קוראים לזה שמת ? אפשר תמונה שלו? ולמישהו יש תמונות של סקאר??

Jifannit

New member
זה לא...ספויילר?... X_X

מזל ששכחתי על מי דיברו. ---סנילית---

חשבתי שלא צריך לשים גם כאן

כי לא כתבתי את השם בהודעה הספציפית. מצטערת אם הרסתי למישהו. ^^;;

כיף ^^

בילינו אותו עם המשפחה של חברה שלי שלי, וצלינו נקניקיות על האש. וזה אומר, מי שרצה להכין לעצמו נקניקייה לקח שיפוד וצלה אותה בעצמו מעל הגחלים
... וגם היה לאחותי יומולדת 6 P:, אז הייתה גם עוגה. וראיתי גם את פרקים 1, 2 ו3 עם החברה, אחותה ואחותי-^__^- איצ'יגו זורק על ההולו כיסא

Jifannit

New member
גם לי אין. אבל, היי,

העיקר האוף טופיק! D: אמ, אמ, בא לי לכתוב משהו באוף טופיק ואין לי מה. אה, בעצם יש לי. יש לי ילדה סתומה בכיתה שלקח לי שנתיים להסביר לה מה זה בליץ' X_X גם אצלכם מרימים גבה? X_X

Obake

New member
חחחח יש לי מלא ילדים בכיתה -->

שרואים בליץ'
משום מה לבנים יש בעיה מסויימת עם שונן איי =/ אבל עד סוף השנה גם הם יהיו מכורים לזה ^_^ וחברה שלי התחילה להתעצבן שאנחנו כל הזמן מדברים על זה והיא לא מבינה כלום, אז גם היא מורידה בליץ' עכשיו ^________^ חח מיכרתי את החברה הכי טובה שלי לאנימה, יאיי~!

Jifannit

New member
גם אני, גם אני! D:

מיכרתי את השכנה שלי לאנימות. יענו, היא לא ממש רואה אנימות. אבל אני מדברת על זה כל הזמן והיא חושבת שזה מאגניב והיא רוצה להוריד פרקים של בליץ' X_X אוה, ברוכית! ^.^ ואצלנו אין אף אחד, אני בודדה בכל הקטע הזה. היום ניסיתי להסביר לאיזו פאקצה מה זה בליץ', מה זה פאנגירל, מי זאת רוקיה ומי זאת הינאמורי. הפאקצה ההיא: "פאנגירלז זה לא מאוורר?" XDDDDD

Crow4U

New member
אתר בליץ' ישראלי - דרושים

שלום לכולם, אני מעוניין לפתוח אתר בליץ' ישראלי (שהוא כבר מוכן, כמה אנשים מהפורום פה כבר ראו את האתר) ואני צריך אנשי צוות לאתר. אם אתם בני 15 ומעלה ויש לכם ידע רב בבליץ' ומעוניינים לתרום לאתר אנא צרו קשר במסר אישי או במסנג'ר: [email protected] חג שמח ושנה טובה
תודה, רן.

למעלה