אנשים טובים קחו שתי דקות לקרוא אותי
שלום קוראים לי עדי עבדה (או אושר איך שאתם רוצים).. יש לי בקשה מכם אם תוכלו להיכנס ללינק הבא:
http://www.tapuz.co.il/beresheet/allBandsDetails.asp?double=1&id=43&u=1 ולהצביע לי בתחרות להקות..זה לוקח שתי שניות אתם כבר רשומים בתפוז..אני מבקשת שתעזרו לי להגשים חלום והגורל יחזיר לכם זה הכל
בימים אלה אני במשבר מוזיקלי ואם אני אזכה זה יהיה סימן משמיים שדברים יסתדרו. להאזנה לשיר העתיקו את השורה הבאה לשורת הכתובת שלכם: www.mjisrael.net/01 Not The End Of The World Adi Abada.wma שנה טובה שתהיה לכולנו!!!
הנה הסיפור המלא למי שרוצה: הסיפור הוא שנכנסתי לפירסומים של התחרות ארבעה ימים לפני הדד ליין , (התחרות היא בין להקות והתקיימה בבארבי תל אביב הזוכה בתחרות מופיע בבראשית ...איך ששמעתי על זה נכנסתי לאתר של בראשית וקניתי כרטיס..כדי לקדם את הזכיה שלי)אספתי שלושה אנשים מוכשרים ששניים מתוכם בכלל לא הכרתי..למטרה אחת-להשתתף ולדעת שיש לי סיכוי לזכות ולהגשים את החלום שלי...האמת היא שבכלל לא הייתה לי להקה, אבל את האנשים הצלחתי לגייס ביומיים..והשם ללהקה "אושר" בכלל נפלט לי בטעות באמצע שיחה עם מנהל התחרות ..הוא שאל מה שם הלהקה ו"אושר" זה בכלל השם השני שלי והייתה צריכה להיות שם תגובה מהירה כי הרי אנחנו קיימים כבר שנה וחדשיים אבל אחלה שם חחח ...אחר כך היינו צריכים להקליט שיר לתחרות והקלטתי אותו חולה עם כאבי גרון איומים (מערכת החיסון שלי נדפקה מרוב הלחץ) אבל הצלחנו להביא תוצאה יפה בתחשב בכך שהפלייבק הוקלט בשלוש שעות בלייב וכאמור אף אחד מהנגנים לא הכיר את השיר קודם הסיבה שאני כותבת כאן את כל עלילות עדי זה כדי שתבינו עד כמה זה חשוב לי שתקליקו על השם שלי עם העכבר ותבחרו בי..כי עברתי כל כך הרבה כדי להשתתף בתחרות. למרות המאמצים הרבים והלחץ לא עלינו לשלב הבא..אבל פה אתם נכנסים לתמונה בתחרות יש גלגל הצלה!!!! כנסו ללינק הבא והצביעו ללהקת "אושר" ובכך תהפכו לחברים הכי טובים שלי תודה רבה לכל המצביעים אני אוהבת אתכם בלב!