bar jones

New member
../images/Emo23.gif מותקיות חזרתי! וגם יש לי שאלה.

חחח היי מותקיות שלי!! חזרתיייי!!!!!! i missed u that much!!!!!! אבל היה האמת פשוט כיף, כיף וכיף..!!! ועכשיו, תקשיבו, יש כאן הרבה בנות פורום חמודות למינהן (
) שיש להן פינות מגניבות... ואני כבר כמה זמן מנסה לחשוב איזו פינה אני יכולה לעשות? אז למישהי יש רעיון? משהו מיוחד שהייתן רוצות שיהיה ואין? לא חייב משהו קשור למקפליי! העיקר משהו... אז פליז, אם למישהי יש הצעה, נא להגיב :) ושוב, אוהבת אתכן נוראאאאא

Hip Hop star

New member
../images/Emo2.gif

מוררררררררררררררררררררררררררררר! חזרת!
כמה שהתגעגעתי!
אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לנו המון על מה לדבר,אני בקרוב אתחבר.. בנתיים הספקתי להיות חולה...
אני רוצה שתספרי לי הכלללללללללל במסנג'ר! ברור לך ילדה?! או שדניאל לא ייחזור הלילה! לא שאני אשמח..מספיק הלילות שהוא מבלה עם אלכס בסלון...=|

bar jones

New member
אלה... נו נו נו שובבה שלי!

חחחח מסכן שלייי! כמה אתלונן על מה שאלכס עשתה לו! וגם אתתת!!! לא נתת לו לחיות כמו שצריך! אמרתי לך לתת לו בירה כל ערב בעשר נכון?! הוא אמר שאפילו רד בול לא הסכמת.. :) חחחח אל תדאגי, פשוט עוד לא סיימתי לחנך אותו! בקרוב הוא אפילו יעריך מטרנה! *לאקי לאקי יו סו לאקי* ותתני לאלכס נשיכה ממני, חחח מרחקו אני לא מפחדת ממנה!

Hip Hop star

New member
רמדיה אני אתן לו...

אני משעממת נו.............
ואלכס עשתה לכולנו את המוות,לא רק לו............. מסרי שאני מתנצלת שלא ניסיתי לעודד אותו,הייתי חולה..וגם כן זה..כל חצי שנייה תוקע גראפסים.....וגם אם הייתי רוצה לתת לו בירה ב-10,הוא בכלל לא היה בבית הטמבל! הוא הלך למימד ה-5 למסיבות בנות מצווה..כדאי לך לברר את העניין...
ואת יותר לאקי יו סו לאקי!

Humm Noa

New member
נצל"ש..

אולי ננסה להכניס את מקפליי למדור "טופ 10" בראש1? רשום שזה של ראש1 ותפוז אנשים... מישהו יודע איפה מצביעים? בקיצור ראש1 דיי אוהבים אותם..אז אולי יש מצב שנצליח אם נצביע המון

Humm Noa

New member
אני יודעת איפה מצביעים אבל

צריך איכשהו לנסות להכניס אותם למצעד הזה

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| וולקאם באק ../images/Emo99.gif

נמ... מה עם פינה "מה עשה\הרס לי את השבוע" שכל אחת מספרת מה עשה\הרס לה את השבוע?

bar jones

New member
../images/Emo140.gifענתי מתוווקה תודה רבה לך!!

זה באמת מה שאני אעשההה!! אני התחלתי לחשוב על העניין!

just jenny

New member
מורושיתתתת../images/Emo24.gif

ברוכה השבהה לפורום!! מקווה שנהנת
ואני בעד מה שענת הציעה
:]

bar jones

New member
ג'נייי מיי לאב!! התגעגעתי אלייך

מתוקונת!!! וסופסוף ראשון הזה דורק יכנסו למצעד!! יווו מכה שאני מחכה!!

למעלה