.

היום בתפוז אנשים ../images/Emo68.gif

עדי ברזון, יוצרת , מספרת סיפורים, מדריכת תנועה בגיל הרך ומפתחת תוכניות הדרכה, תתארח היום בשעה 18:30 ותענה לשאלות הגולשים בפורום גננות
מר אורן סונין, מנהל תחום הדיג הימי ב"אגף לדיג ולחקלאות מים" של משרד החקלאות יתארח הערב ב 21:00 בערב בפורום דייג ויענה לשאלות הגולשים
תחרות פורום איידס 2005 - "מנפצים את סטיגמת האיידס" נמשכת. בואו להציג את היצירה שלכם בנושא "סטיגמת האיידס" ולזכות בפרסים..

:( זה לא קשור אבל עדין

קורה לכם שיש לכם את היום הכי נפפפלאאא בעוולםםם.. ויום אחרי הוא אסון טבע מוחלטטט ?!!?!?
זה נורא מעצבן ! דרך אגב תמונות מהממות של קלי :]

patito ƒeo

New member
חחח אוח../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

את/ה לא יודע/ת כמה שמחתי שראיתי ת'נושא.. בעעעעעעע

Blue Aura

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

בשביל זה לפתוח הודעה
בפעם הבאה ל-נ-צ-ל-ש-

Blue Aura

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo110.gif../images/Emo1.gif

נשבעת לך שלא השתמשתי בתמונה הזאת כל כך הרבה פעמים ביום.

EliranMaor

New member
בשביל זה את פה../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

כדי להשליט סדר בפורום את לפחות עושה את זה בנחמדות אני כבר מזמן הייתי אומר כוסעמק תלמדו לשרשר ומוציא עליהם את כל העצבים שלי אין לי כוח ללמוד יותר

Blue Aura

New member
../images/Emo6.gif,אה אז מנצלים אותי פה,אה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

האמת,זה טרפת'יה(אין שלא כותבים את זה
)
אני לא צריכה ללמוד! היום לא הלכתי,כי לא היה לי כוח
ואמא שלי כזה "נו טוב.." שאמרתי לה שהמורה שלי התקשרה*מורה נדחפת* אז היא כזה "טוב,נו מה לעשות לא הלכת אז לא הלכת..."

SweetOrSexy

New member
גם אצלך המורות מתקשרות ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חחח גם אותי..אבל דיי, הפעם יש לי שיחה מזוהה בבית ותמיד היה בפלאפון ולכן, לא עונה

SweetOrSexy

New member
נו..מה היא אמרה ../images/Emo35.gif

פשוט הילדה הזאת פתחה הודעה סתם, והמנהלת ריכזה את כל ההודעות השמוטות לשירשור ענקי על OFF. אז כשהיא פתחה והמנהלת עדין לא סידרה זאת הילה אמרה לה לנצל שירשור של הודעה/הודעות שלא חשובות..כלומר, לצרף, בדיוק כמו הדף הזה, OFF מרוכז. קיצר, דבריך ודבריה [של הילה] אותו הדבר.

L U Z I A

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

קורה לכם שאתם הולכים לישון בהתרגשות לקראת מחר כי אתם בטוחים שהוא יהיה מזה כיף, ושומדבר לא יהרוס אותו
וז היום הזה מגיע והוא מתחרבש לגמרי? לא פעם אחת זה קרה השבוע

Harajuku boY

New member
חחחחחח

גמני התלבתי ממנה כשראיתי אותה אבל עד היום לא מצאתי רגע נכון לשים אותה בלי שיקראו לי סנוב
(נגמר הזמן
בההיי)

למעלה