Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif

אחד שייראו............... היום יום הולדת!היום יום הולדת!היום יום הולדת לאלון! אמ.....הוא אומנם לא בפורום,אבל אני בשלבים שהוא ייצטרף לכאן כשהוא יבין מהזה פורום. אז אחי הקטן גדל בשנה והיום הוא בן 12!.אני ממש ממש הודה אם תשרשרו לו ברכות(טוב אוריאן,לך אני מוותרת)... לא לכעוס עליי,חשבתי שזה יהיה נחמד,כי חלק מהבנות פה הוא מכיר(מור,מסתבר שבסוף לדני יש יריב,אה?).....והיום הוא הודה שהוא אוהב את מקפליי ובעיקר את דאגי. להירגע,אוהב מבחינה של סטייל...לא משנה....=| אז ברכותיי לאחי הנזיר "אלוני בלוני טיפשוני חלוני.המון המון המון המווווווווווווווווווון מזל"ט!!!!!!!!! שנה הבאה כובשים את ברזיל!. אני מאחלת לך המון מזל טוב,אושר,עושר,ועוד הרבה כושר(לא שחסר לך)..וכל מה שתצרה ויהיה אפשרי שייקרה לך בחיים!. שתזכה להמון בריאות,שתגבהה(משום מה אתה הולך להיות 1.73 כמו דגאלסון...)נמנמנמ....ונראה לי אני אגיד לך מחר עוד.... ולפניי ברזיל אנו כובשים את סן דייגו!אז שתוק שתוק..... וקבל שיר שאתה מאוד "אוהב"!(ההפך הוא הנכון) "אמרת שהכל הסתדר לך בסדר כמו בספרים שקראת בבבצפר כולם לך אמרו אתם זוג משמיים עכשיו השמיים כהים ובנתיים 4 בבוקר השחר מפציע חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע שמה קומקום מציתה עוד סיגרייה ברדיו שירים שסוגרים את הלילה פזמון:יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. " איזה מכות הוא הולך להחטיף לי!

Hip Hop star

New member
היום!!!2../images/Emo2.gif

אז ככה..יום שבת היה יום הולדת 12 לענבל
. ושכחתי לפתוח הודעה,הייתי בטוחה שזה שבת הבאה....
. בכל מקרה נעבל חמודה,אני לא ממש מכירה אותךיצא לנו לדבר רק פעמיים,אבל שיהיה לך המון המון המון מזל"ט!בעיקר השנה שזה בת מצווה!!!
מאחלת לך המון בריאות,אושר,עושר וימים טובים...ואמ.......ומה שתרצי!
. לא אכתוב שיר,כי לא יודעת כרגע מה מתאים לך
מקווה שייצא לנו להכיר יותר טוב
אז שוב פעם מזל"ט!!!!!

Hip Hop star

New member
*מקפיצה*

אני צריכה להראות לו..מור ואמלינחמדות שכמותכן..תכולו בבקשה להעתיק את מה שרשמתן?

bar jones

New member
עש שהבנתי מה דיברת!!

אלה- תקראי לו שיבוא לקרוא!!! אלוני!!!!! יומולדת שמח קטנצ'יק!!! אז ראית מה זה? האחות הגדולה (והשווה סגידה) שלך הפכה אותך לסלבריטי בפורום שלנו..!! אז מותק, שיהיה לך את היומולדת הכי הכי מדהים שיש!!! גודלאק בכל דבר שאתה רק רוצה.. לימודים, כדורגל, בנות.. בנים... תשאר ילד מגניב - וכן אומנם ההכרות בינינו הייתה קצרה, אבל אני כבר חושבת ככה. אני מאחלת לך המון בריאות אושר עור כושר שמחה וכל דבר שרק תרצה, ותשמור על עצמך!! אז תזכור תמיד כמה שאתה ילד שווה ואל תשכח לומר לאחותך הגדולה תודה ושאתצה אוהב אותה תמיד אז האפי בי-דאי!! לאב יו מור ואכן אל'וש, לדנדן יש מתחרה רציני

bar jones

New member
אללללההה

זה לא העתיק את הסמיילים והכל!! פליז תראי לו את המקורי שרשמתי!

Hip Hop star

New member
בגלל שאני יודעת שההודעה הזאת

לא תגרום לזה לקפוץ............ אז אני יכולה להריגש חופשי לדבר...........*ולשדמיין שמישהי פה באמת טורחת גם לקורא* שאלתי השבוע כמה בנות אם קרה להן פעם שכשהן היו צריכות את החברות שלהן במצב קשה שייעמדו לצידן,ייתמכו בהן..או לווא דווקא ייתמכו,שלפחות ייקשיבו אבל הן לא עשו כך....אבל להגיד שזה בערך מה שאני מרגישה מהפורום הזה..אכזבה ממש ממש ממש ענקית בלב,שאני לא יכולה לתאר... אף אחת לא טרחהה להקשיב,אף אחת לא טרחה להבין..ומי שכן ידעה שאני פגועה,החליטה להתעלם ופשוט לא להתערב ולהשאיר את זה בתור "הבעיה" שלי... אני יודעת טוב מאוד שלא עשיתי שומדבר רע...וכבר נמאס להעמיד פנים,ולדבר עם בנות שכל הזמן מתבכיינות לי על הבעיות שלהן...*אוקיי,להתעלם זה היה משפט מרושע שלא התכוונתי אליו
*.....ויש גבול מסויים בשביל עצמי שאני יכולה לדבר על זה עם עצמי ולשבור את הראש עם עצמי כאילו זאת באמת בעיה שלי ולבסוף לשנכע את עצמי שאני לא בסדר...אבל הפעם אני בסדר...כ"כ קל לעזוב הכל כשאתה בנאדם שאין לו הערכה לחיים..אז אני בנאדם שיש לו,ונמאס לי כבר להעמיד פנים!

lollipop1

New member
אלה תראי...

אני לא חושבת שיש לי אותך במסנג'ר או באייסיקיו... יכול להיות שבזמן האחרון כבר לא כל כך הייתי בפורום עם כל המבחנים והכל... ככה שלא ראיתי \ הבחנתי שיש לך בעיה מסוימת! האמת, שהיחידה שאני ממש בקשר איתה מחוץ לפורום זו ורד והאמת שאני מקשיבה לה כל הזמן והיא לי וזה ממש סבבה! אז אם תרצי את מוזמנת [email protected] אני תמיד מקשיבה כי לי תמיד מקשיבים...

L u L i1

New member
אהמ...אלה.....

באמת שמתי לב שהיית ככה...מנותקת כזאתי, בזמן האחרון.... שתדעי רק שאת יכולה תמיד לדבר איתי...על הכל.....! ואני יעזור לך, עד כמה שאני אוכל....
אוהבתותך מאווווווווווודד!!!

cami love benja

New member
=0=0

לא אמרת לי כלוםםםםםםםם =0 אעעע סליחה אם נפגעת ממני [אם פגעתי בך..] ובזמן האחרון יש לי עומס בלימודים [המורים רעים במיוחד!] אז סליחה.. אם את צריכה משו רק תגידי =]

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| אינלי מושג אל מה את מדברת

=\ אבל מקווה שתרגישי יותר טוב
אם אני קשורה לזה איכשהו (למרות שממש לא נראלי) סליחה. ואם את צריכה לפרוק שלחי לי מסר

sap sapir

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

איזה חמוד!!...אז שיהיה לו המוןןןןןןןןן מזל טוב אושר ועושר והכי חשוב בריאות!! ושכל משאלות ליבו יתגשמו ממני ב-
ספיר

למעלה