נ ט ע ש ה

New member
אנחנו במרכז התופת...

מי שהתעדכן בחדשות, או יצא לו לראות בטוח נתקל בישוב שניר (כן כן, אני גרה שם) כבר 4 שעות יש הפצצות מטורפות וגם נחת פגז אצלנו, ועכשיו אנחנו אמורים להיות במקלטים... במשך אותן 4 שעות אני ועוד כמה חברים היינו סגורים בתוך בניין לא ממש ממוגן, כשאנחנו אמורים ללמוד למבחן בביולוגיה
האמת שיש בומים לא מעט אבל אף פעם לא ברמה כזו, מזכיר לי את הימים הקשים בק. שמונה.

../images/Emo2.gif נטע , תחזיקו מעמד

זה נשמע ממש מפחיד... אני מקווה שהעניינים ירגעו בקרוב. ועם כל זה אי אפשר לוותר על מבחן בביולוגיה? כמה אפשר להתעלל בבני אדם?

liatli9

New member
אויי אני מקווה שיעבור מהר!!

בלע לא שמעתי על זה בכלל... תיזהרו, אע?

ortalma

New member
נטע תשמרי על עצמך חזק..

את לא יודעת איך הלב שלי דפק מתי שהראו את "שניר"..עכשיו אבא שלי רואה חדשות..
כי אני זוכרת שאת גרה שם..ו..זה מפחיד

נ ט ע ש ה

New member
תודה אורטלי, שירלי וכולם ../images/Emo24.gif

באמת הראו את שניר כי כנראה שנפל פגז בשטח של שניר ואם לא אז ממש ממש קרוב... בכל מקרה בשעה האחרונה קצת נרגע, אבל הבנתי שהירי התפשט לכל קו הגבול, לא רק אצלנו... אני מקווה שלא יהיה לנו ביצפר מחר, לפחות שיהיה קצת מועיל

../images/Emo2.gifמפחיד, מקווה שהכל נרגע.

קצת קשה להבין עד שלא ממש חווים את זה, תשמרו על עצמכם שם

נצל"ש קטןן

היי, אני מבקשת בקשה ממש ממש קטנה.. אני מנהלת קומונה בתפוז לזוג מיקי ויהודית מרצים לדירה 2. הגשנו בקשה לפתוח להם פורום אך לא הסכימו
הייתי מעוניינת אם אתם יכולים בבקשה לשרשר לקישור את הסימן
. תודה רבה לכל מי שיצביע בעד.. שיהיה לכוולם יום טוב, לירון

אירוויזיון 2006

שלום רון... אני כבר כמה חודשים מנסה לברר כיצד אפשר להזמין כרטיסים לאירוויזיון 2006 שיתקיים ביוון. אני אשמח אם תוכל לעזור לי בעניין, ולשלוח לי תשובה למייל: [email protected] תודה רבה, שרון חזן.

למעלה