קרניjack

New member
../images/Emo32.gif

ביום שלישי-רביעי-חמישי אני לא אהיה פה, טיול שנתי אחרון 3 ימים!
אז תשמרו על הפורום, בלי באלגאנים!
ואם כבר משהוא שמישהוא כתב בפורום הרישמי.... לא יודעת עד כמה זה אמין, אבל זה גם מתייחס לחברות שלהם...: Look kids if you ever want to meet them , see what their girlfriends look like etc., just go to horror conventions. I am a vendor for a punk label clothing and tour the country selling clothes at Horror movie conventions and I just recently saw Mikey(who is a customer of mine) with his girlfriend at Chiller theatre convention in Rutherford NJ. Also I worked at Fangoria Weekend of Horrors in September in Secaucus Nj and saw Gerard with his girlfriend (dark brown hair, kinda gothy) at that show also. They hang out and party in the hotel lobbies and act pretty cool, no rock star egos. So if you guys want any chance in hell to meet these guys in a non "fan" way, just approach them respectfully at these conventions. Which from what I heard they attend EVERY chiller theatre show for the past few years. BTW horror conventions are open to all ages , just 21 and up to drink at the bar. אז...אם בא לכם לראות אותם ואת חברות שלהם לכו ל horror conventions - כנסים של אימה, משהוא כזה, או של חובבי אימה

קרניjack

New member
טוב..

אנשים תתחילו לקרוא אנגלית
זה ישהוא שהוא עוסק בחברת בגדים סטייל פאנק, והוא עובר בין Horror movie conventions שנראה לי שזה כנסים של חובבי סרטי אימה, ושם הוא מוכר את הבגדים שלו, מאייקי קונה אצלו.... הוא אמר שכשהוא מכר להם אז הייתה שם חברה של ג'רארד, שיש לה שיער כהה ונראת דיי גותתי (הואו לא בן אדם ראשון שקראתי שאמר את זה), וגם היו שם מאייקי וחברה שלו.... בקיצור כל המטרה של מה שהוא כתב זהשאם רוצים לראות את MCR או את חברות שלהם (יש בפורום הרישמי אנשים ממש סקרנים לגבי זה, לא שרובינו לא
), אז שפשוט ילכו לכנסי האימה האלה, שם הם בטח יפגשו את MCR, והוא אמר שבכלל אין להם אגו מנופח של כוכבי רוק, או משהוא זה השמע אמין, אבל מי יודע אם זה אמין, או אמיתי

EnchantedS

New member
יש דבר כזה כנסי אימה?? חשבתי שיש

כאלו רק לפנטזיה וזה... טוב, אמריקאים חח:)

kati666

New member
../images/Emo27.gifהאמ,נצל'ש?../images/Emo37.gif

ראיתי עכשיו כמה הופעות לייב ובלייב של הלנה שמתי לב(טוב שמתי לב לזה מזמן) שבקטע 'Can you hear me Are you near me Can we pretend to leave and then We ll meet again, when both our cars collide ?' ג'ר מעלים את הcollide בצרחה או קפיצה,יש סיבה?

l u d

New member
כן

הוא תמיד מעלים שורות בבתים לפני הפזמון ואומר לקהל: get tham high כלומר שירימו ת'ידיים ודברים בסגנון..

קרניjack

New member
....אחת מן התנועות שלו?

זה כמו שהוא עושה ב jumping from the 2nd floor עם האצבעות /\ או שהוא עושה את התנועה של המצלמה ב the photographs your boyfriend took או ב im not ok את התנועה הזאת שאומרת "הכל עשר, אחי"
בחלק הוא כן עושה בחלק לא, חלק מההתחרפנות..

kati666

New member
פשוט זה משהו קבוע,

אז חשבתי שפתאום לא באלו על המילה

חחחח זה יהיה נחמד עם הם ילכו

יצלמו ויראו לנו..חחחחחחחח....איזה חוצפנית אני..חחחחח נ.ב- תגידו?..יש סימס או משו כזה של מאי כימי...כי ראיתי בחיפוש בגוגל סרטון מוזר עם מאי כימי בתור סימסים..חחח..הזוי ביותר

love mcr

New member
ראיתי את זה..

חחחח.... אני לא חושבת שיש באמת סימס שלהם...בטח סתם מעריצים עשו את ...חח.. זה שווה..

Love Bem

New member
יש יש בטח שיש!

חברה שלי יש בסימס אני יחפש מאיפה מורידים ויביא לכם תחכו כמה דקות!

GUILTY

New member
יש סימס שנקרא דה סימס סופר דה לוקס

ובסימס הזה אתם יכולים לעצב דמויות של אנשים מפורסמים עם תמונות שיש לכם במחשב. אני עשיתי של לאורי מאתיו ושל גוני דפ ..... פשוט לוקחים תמונה ומלבישים אותה של הסימס ואז מעצבים את זה וזה יוצא אמיתי....ונחמד.

למעלה