../images/Emo32.gif

היי, אני גיל החדש. הייתה לי תקופה ממש לחוצה בזמן האחרון אבל היא תמה. עוד ארבעה ימים אני מסיים לעבוד, בעוד שבוע ויומיים אני נוסע לג'מייקה. קצת נעלמתי מכאן, ועכשיו חזרתי כדי להישאר, אני בניתי את הפורום הזה וכשאני רואה כמה אנשים מצביעים בסקרים, כמה אנשים נכנסים לכאן ומתעניינים אני לא מסוגל להישאר אדיש לכמות בקומונה עשיתי דברים בקצב שלי. עכשיו אני רוצה להעלות את הקצב שלי בשבילכם
. מעכשיו הרבה פינות, הרבה השקעות והרבה בפתעות, ישר מהארגזים!
אני אמשיך לעדכן גם מג'מייקה כשאני אהיה על מחשבים. ואתם, אל תפסיקו! ריספקט, גיל. נ.ב איזה אייקונים חזקים, הא?

ולמי שמתעניין...

המסלול שלי הוא דרך טורונטו>מונטגו ביי>נגריל>טרז'ר ביץ'>קינגסטון>שוב טורונטו אצל סבא שלי לכמה ימים. אני נוסע לבד, 5-24.2 ביארד, ועד ה1 במרץ בקנדה. יהיה טרף.

noa08128

New member
גיל ../images/Emo13.gif

ואיי! תהנה הכי בעולם..
תספוג הרבה אווירה וגוד וויבס..
אהבה
נועה

ZeusMan

New member
../images/Emo124.gifתעשה חיים, אתה שומע ?!

ואל תשתה לי שם חשיש... אוהבים אותך גיל !!!

Grand Master G

New member
ראסטה תעשה חיים ואם בא לך

המלצות על כמה מקומות טובים וזולים לישון בהם, שלח מסר. נ.ב. תראו איזה סטלנים הג'מייקנים האלה - זה מטוס של Air Jamaica אני חייב להודות שהייתה טיסה דווקא כיפית במיוחד, יש לחברה אפילו קטע כזה להגיש לנוסעים שמפנייה.

Grand Master G

New member
זה לא כלכך ברור מהתמונה

אבל יש שם מקום ל-30 איש בערך וזה מטוס עם פרופלורים.

וואלה גיל, על הכיפאק אני אומרת:)

תהנה לך, תשמור על עצמך, אל תעשה דברים שאני הייתי עושה יאאהההההה - סתם. תצלם הרבה תמונות!! ויאללה בעזרת השם תחזור אלינו בריא ושלם :) שיהיה יום מוצלח מלא בסאטלה, באטלה ושאכטה :) שבת שלום. -כשף!

למעלה