סגול59

New member
אנ.אמ.סי ובומבקלאט גאים להציג:

"היפ הופ איינשטיין" מסיבת ההשקה. ה', 9.3.06, 21:30 SAMPLE, נחלת בנימין פינת מונטיפיורי, ת"א על הפטיפונים: גיא מר די.ג'יי קארס על המיקרופונים: סגול ו... קאשי קוואמי סאז שי 360 צ'ינו פרודקשן רבל סאן ועוד... הכניסה חינם אבל רק מגיל 22 ומעלה. (סורי, אלה כללי המקום) PEACE. תהנו! ---אפשר לראות את ההזמנה בפורום "מוזיקה שחורה"---

זילבר2

New member
../images/Emo32.gif ערב רוק Fאנק וג'אז בצוללת!!

יום חמישי הזה, זה קורה!!! ערב להקות מטורףףףף בצוללת הצהובה ירושלים עם הלהקות: "אנומה אליש" "N.O.NOOT"(ההרכב שלי-מתופף) "RVA ישראל" ערב שאסור להחמיייץץץץץץץ מחיר:30 שקל שעה:21:30 מקום:צוללת צהובה ירושלים,רח' הרכבים 13 נראה אותכם שם :) יאללה ביי... *(חחח סליחה על הטעות...זה היה אמור ליהיות Fאנק וזה יצא Fנאק...)

songs1

New member
והאלבום לרכישה באינטרנט-מהיום!

היפ הופ איינשטיין...

MenDelSonspirit

New member
טוב, אם אתם לא מגיל אתם מוזמנים

באותו יום ובאותה שעה לצוללת! הולך להיות ערב מגניב שנראה לי כבר פירסמו פה: אנומה אליש! N.O. NOOT! RVA ישראל! הולך להיות פיצוצין לגבות! אחים נושכים לאשכים! P=

1סליק

New member
תגיד חן, לא הגיע זמן שתפתח לעצמך

קומונה פה בתפוז? יש לך מספיק מעריצים לדעתי.... ואפשר שוב את הכתובת שלך במייספייס? טנקס..

idanri

New member
יוווווו גם אני חשבתי על זה אתמול!!!

חשבתי מה עם איזה פורום לסגול?או לפחות קומונה....

Funky Giraffe

New member
בעקבות יוזמה של משה אלפסי

אני מבטיח לכם - עוד כמה ימים יתפנה לי זמן, אני אשב על הקומונה. אינשאללה וזה יהפוך לפורום. אני כרגע לא יכול לנהל יותר פורומים (פרשתי מאחד בגלל ההגבלה) אבל מוכן לתתהכל עבור צמיחת הקומונה עד לפורום. ואינשאללה שמישהו ירים את הכפפה

moshe alfasi

New member
שמישהו ירים ת'כפפה? ../images/Emo6.gif

פתחתי אותה לפני בערך שבועיים ככה, הבעיה היא, שאני בקושי יודע משהו בכל הקשור לניהול פורומים ומחשבים... ביקשתי את עזרתו של הג'ירף, והוא הסכים, רק צריך לשבת על זה קצת, ותהיה פה אחלה קומונה לסגול!

למעלה