כנסו דחוףף

היום זה קורה !!! הקדם אירוויזיון בערוץ 11 בשעה 21:00... לא לשכוח להצביע לשיר מס' 4, השיר נקרא כמה אהבה, של הגיים בויז..! מי שינצח השנה ייצג אותנו באירוויזיון 2006 שיערך באתונה... אז בואו נעזור לבויז להגיע לאתונה ולייצג אותנו בכבוד... אז קדימה, אירוויזיון 2006 --> והגיים בויז איתו.. פרטים קטנים לסוף? למי מצביעים? גיים בויז ! שיר מס? 4 ! איך קוראים ליצירת מופת הזאת? כמה אהבה ! אפשר לשלוח SMS עד 3 פעמ' ולהתקשר מ-בזק חופשי... תודה מראש , כל בנות פורום 1417 נא להעביר את ההודעה הזאת לכמה שיותר אנשים

BustedRulz

New member
כנסו שנייה=]

אז ככה... אתם רוצים להיות חופשיים? אתם מרגישים שאתם חופשיים? או שלפעמים יש משו שמונע את זה בעדכם..? אז זהו שמעכשיו הכל משתנה! אתם יכולים להצטרף ל"פיג'מה", כת הפיג'מה.. הכת שמאמינה שאם רוצים אפשר לעשות הכל, ושדוגלת בחופש ובלשים זין על מי שימנע אותו מאיתנו....הכת לא חדשה אבל הקומונה שלה חדשה....אז אתם מוזמנים להיכנס לקומונת הפיג'מה..

Emo Kid

New member
../images/Emo207.gif |אבוקדו| יופי דו! חזרתי!!

אז חזרתי לי מהטיול השנתי הבן זונה והכי מושלם שהיה לי בחיים! יעעע כיף. *מאוהבת...* נממ.. ומחר יש לי יומולדת! אוי למי שלא עושה לי שירשור יומולדת.. חיחיחיח... סתם.

וואי איך שכחתי...

את אמרת לי שאת לומדת בגוונים או ביובל....עברתי שם אתמול כי אני הלכתי להירשם לקונצוורטיון....וראיתי שם מלא אוטובוסים וילדים שחזרו מטיול שנתי....וואי הייתי יכולה לראות אותך..חח חבל

סביבות השעה 7 או 7 וחצי ככה...

היו שם מלא ילדים עם מזוודות שאלנו אותם מה יש פה וזה והם אמרו שהם חזרו מטיול שנתי...

Emo Kid

New member
|אבוקדו| אהה כן.. ראיתי איזה שלושה

ילדים שם בצד מדברים עם ילדים מהשיכבה שלי..

Just Me173

New member
../images/Emo207.gifתאחלו לי בהצלחה...

מחר יש לי הרצאה באנגלית ואני עושה על מקפליי!!! מקווה שאני אצליח...

HoFiT592

New member
בהצלחה!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

חחחחח שנינו'ש בהצלחה... ותאחלו גם לי כי אני עושה גם...אבל על באסטד... *מחזיקה אצבעות לשתינו וחוזרת להתכונן על ההרצאה*

לושהה

New member
גאדד

עשיתי ביום ראשון.
כל מי שאני מכירה עושה על מקפליי. מוזר ביותר..
בהצלחה, אניוואי.

ליטלושי

New member
WTF?!

לא רוצה להעליב את המעריצים שלהם או משהו..אבל הגיים בוייז? באירוויזיון?! לאן הגענו?!!@?!@#?!#$!$?

ראית את שאר המתמודדים?!

לדעתי רק למיכאל קירקילן[
] או לגיים בויז[
] יש סיכוי..

למעלה