Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif

חסר שרשור כזה. תזכרו שלכאן משרשרים את כל ההודעו השאלות או כל מהה שאתן רוצות להודיע שאינו קשור לנושא הפורום(מקפלי,כן?) או שאינו פינה של אחד מחברי הפוורם. ועם זה בא שאלון מציק שנלקח מפורום סקרים ושאלונים. תהנו! שם: תאריך לידה: מקום לידה: צבע עיניים: צבע שער: גובה: ימני או שמאלי? המוצא שלך: איזה נעליים לבשת היום: החולשות שלך: הפחדים שלך: הפיצה המושלמת שלך: מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? מתי אתה הולך לישון? הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: פפסי או קולה: מקדונלדס או ברגר קינק: דייט לבד או בקבוצות: ליפטון אייס תיי או נאסטי: שוקולד או וניל: קפוצ'ינו או קפה: מעשן: מקלל: שר: מתקלח כל יום? היתאהבת פעם? רוצה ללמוד במכללה? היית רוצה להיתחתן? אתה מאמין בעצמך? אתה מקבל הפרעות נפשיות? אתה פריק של בריאות? אתה מסתדר עם ההורים? אתה אוהב ברקים? אתה מנגן על משהו? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? עישנת? סמים? יצאת לדייט? רחיצה בעירום? גנבת משהו? היתשכרת פעם? קראו לך טיזר? הרביצו לך פעם? גנבת מחנות פעם? רצית למות? מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? איזו ארץ תרצה לבקר? צבע עיניים אהוב? צבע שיער אהוב? ארוך או קצר? גובה? משקל?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo140.gif

תודה שוב פעם לפורום סקרים ושאלונים!
שם:אלה תאריך לידה:28/3/1991 מקום לידה:סנטה קטרינה,ברזיל צבע עיניים:חום צבע שער:חום גובה:1.69 ימני או שמאלי?ימנית המוצא שלך:ברזיל איזה נעליים לבשת היום:לא לבשתי היום נעליים החולשות שלך:אמ....היותי בת 60 הפחדים שלך:שאני לא אצליח לעשות את מה שאני רוצה בחיים הפיצה המושלמת שלך:עם עבגניות מטרה שהיית רוצה להשיג השנה:לחשוב על דרך המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר:אני חיה מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך?פיזי.......אמ....האצבעות שלי? מתי אתה הולך לישון?לפנות בוקר הרגע אליו אתה הכי מתגעגע:גיל 4 פפסי או קולה:קולה מקדונלדס או ברגר קינק:בורגר קינג דייט לבד או בקבוצות:אמ......לא יודעת..נגיד שקבוצות ליפטון אייס תיי או נאסטי:..............מה זה? שוקולד או וניל:שוקולד קפוצ'ינו או קפה:אף אחד מהם מעשן:חלילה וחס מקלל:משתדלת מאוד שלא שר:לפעמים לעצמי מתקלח כל יום?
היתאהבת פעם?
רוצה ללמוד במכללה?מה פתאום
היית רוצה להיתחתן?לא יודעת..כעיקרון לא אתה מאמין בעצמך?כן אתה מקבל הפרעות נפשיות?חחח..ברור אתה פריק של בריאות?קרובה לשם אתה מסתדר עם ההורים?אוהבת מאוד את אמא
אתה אוהב ברקים?
אתה מנגן על משהו?קצת על גיטרה בחודש האחרון:דמיינתי שאני מנגנת על צ'לו שתית אלכוהול?יכול להיות..אני מקווה שלא עישנת?לא סמים?
יצאת לדייט?
רחיצה בעירום?אמ..לא גנבת משהו?כנראה היתשכרת פעם?כן..אבל לא מאלכוהול קראו לך טיזר?איך.................? הרביצו לך פעם?אכן גנבת מחנות פעם?חיובי רצית למות?מסתבר מה תרצה להיות כשתיהיה גדול?לא יודעת איזו ארץ תרצה לבקר?אוגנדה צבע עיניים אהוב?כחול צבע שיער אהוב?לא משנה ארוך או קצר?לא משנה גובה?שלי...?1.69..אה..אמ..לא משנה משקל?לא משנה

Emo Kid

New member
|אבוקדו| משעמם לי ובא לי לענות.

שם: שחר תאריך לידה: 22.3.1992 מקום לידה: כפר סבא, ישראל צבע עיניים: ירוק-דבש צבע שער: חום בהיר + פוני וקצוות באדום שקצת דהה.. גובה: 1.73 [ענקית!!!!] ימני או שמאלי? שמאלית גאה! המוצא שלך: אשכנזייה מלאה מכל הכיוונים. [אמא רומנייה ואבא חצי פולני] איזה נעליים לבשת היום: לא לבשתי היום.. ואתמול לבשתי ואנס חדשות. החולשות שלך: בנים. הפחדים שלך: מוות. הפיצה המושלמת שלך: בצק עבה ורך.. הרבה גבינה וזייתים/טונה/תירס/בולגרית. יאמיי.. עושה חשק! מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: לטוס לחו"ל להופעה של להקה כלשהיא. המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: "איזה יום היום?? אפשר לישון עוד??" מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? הממ.. לא יודעת.. מתי אתה הולך לישון? ההורים רוצים ב-22:00 אבל יוצא לי 23:00 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: הרגע בו ישבתי עם ידיד שלי במשך שעתיים מחובקים, בשקט, בלי שאף אחד יפריע.. וגם כימעט התנשקנו.. פפסי או קולה: קולה. מקדונלדס או ברגר קינק: מקדולנדס רולזז!! דייט לבד או בקבוצות: לבד.. ברור.. בקבוצה זה פאדיחה. ליפטון אייס תיי או נאסטי: איכס. שוקולד או וניל: שוקולד! קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו נשמע לי יותר טוב.. אבל לא אוהבת את שניהם.. מעשן: לא!! איכס.. מקלל: מי לא? שר: אולי צריך לשאול אם אני מזייפת. אז כן. מתקלח כל יום? 98% מימי השנה. חחח היתאהבת פעם? יותר מידי רוצה ללמוד במכללה? יענו קולג'? כן.. ועדיף בחו"ל.. חחחחח היית רוצה להיתחתן? כן. אתה מאמין בעצמך? רוב הזמן. אתה מקבל הפרעות נפשיות? יש לי הפרעות נפשיות.. חח אתה פריק של בריאות? לא.. אתה מסתדר עם ההורים? בערך.. אתה אוהב ברקים? זה מגניב אתה מנגן על משהו? הייתי מתה לנגן על גיטרה באס... בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא שאני זוכרת.. אבל טעמתי בירה בטיול שנתי. עישנת? לא. סמים? לא. יצאת לדייט? בערך.. רחיצה בעירום? במקלחת גנבת משהו? לא.. היתשכרת פעם? כן.. חח מקולה! קראו לך טיזר? לא.. הרביצו לך פעם? כן :\ גנבת מחנות פעם? בטעות שכחתי על עצמי בגד ים ואחרי יומיים החזרתי לחנות.. חחח פאדיחה. רצית למות? כן.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? נגנת באס/חשמלית בלהקה מפורסמת! איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה.. אף פעם לא הייתי.. צבע עיניים אהוב? כחול..
צבע שיער אהוב? שחור/בלונד/ עם פוני ורוד. ארוך או קצר? ארוך.. ולבנים בנוני/קצר עם פוני גובה? 1.73.. משקל? לא עיניינכם..

מי רוצה מכות? באלי לענות מה תעשו לי

תנקס דאגי... שם: ליטל דאגי טופי לי פוינטר לוי תאריך לידה:27.7.1990 מקום לידה: ישראל צבע עיניים:חום צבע שער: אמ... לא ידוע לי... גובה: אמ... מטר 67 ניראלי.. ימני או שמאלי?אמ.... ימינית המוצא שלך: אמא תמנית אבא פרסי איזה נעליים לבשת היום: נעל בית.. החולשות שלך: לדאגי!!! ולבנים או בנת שמיתנקשים.. הפחדים שלך: גבהים חושך ויש עוד.. הפיצה המושלמת שלך:פיצה שדאגי מכין אותה (הוא יודע ביכלל להכין פיצה?) עם זיתים מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: אמ... המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: האם דאגי ער?! חחח סתם מעניין עם החלום שלי ימשיך.. מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? אמ... מתי אתה הולך לישון? ב2 בלילה תוסיפו שעה יוצא השעה 3 הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: אמ... קשה פפסי או קולה: פפסי ידעתם שקולה בצבע ירוק?! (אל תווכחו איתי על זה) מקדונלדס או ברגר קינק: אמ... לא זה ולא זה... דייט לבד או בקבוצות: !? ליפטון אייס תיי או נאסטי:?! שוקולד או וניל: וניל באסה אסור לי סוכר קפוצ'ינו או קפה: קפוצ'ינו מעשן: לאא אבל בזמן האחרון עזבו מקלל: כן... שר: כןןן מתקלח כל יום?כן היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? אמ.. לא ידוע לי היית רוצה להיתחתן? כן עם דאגי!!!! חחחחחחח אתה מאמין בעצמך? ליפעמים אתה מקבל הפרעות נפשיות? ?? אתה פריק של בריאות? לא כל כך אתה מסתדר עם ההורים? ליפעמים אתה אוהב ברקים? כן... אתה מנגן על משהו?אמ... חליל? בחודש האחרון: שתית אלכוהול? אמ.. היום עירבבו לי קולה עם יין זה נחשב (אל תנשו את זה בבית זה מגעיל מוות) עישנת? כן שהייתי בכיתה ג' ניסיתי.. כימעט הצחלתי.. סמים? לאאא יצאת לדייט?כן.. רחיצה בעירום? כן במיקלחת אני רוחצת את עצמי גנבת משהו? כן.. היתשכרת פעם? משעמום לא מאלקוהול קראו לך טיזר? טיזר?! הרביצו לך פעם? כן.. לא נעים.. גנבת מחנות פעם? - רצית למות? כן.. מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? עורכת דין או פסיכולית אבל החלום הכי גדול שלי זה להיות זמרת אבל לא פה בארץ כי פה בארץ כימעט אי אפשר להגיע לשום מקופ איזו ארץ תרצה לבקר? באנגליה בתוך המיטה של דאגי צבע עיניים אהוב? ירוקות כחולות כאלה צבע שיער אהוב? שטני ארוך או קצר? באמצע גובה? לא משנה לי אבל שיהיה קצת יותר גבוהה יותר מימני קצת משקל?53 ניראלי

m i c k e y 15

New member
טנקיווו..זה ימנע ממני למותת חחח

מכל התמונות ששמים פה.. שם: מיכל תאריך לידה: 9 באוגוסט שנת 90 מקום לידה: חיפה צבע עיניים: חום צבע שער: חום כהה..כמו שחור בערך גובה: 1.67 ימני או שמאלי? ימני המוצא שלך: עירקי\בולגרי איזה נעליים לבשת היום: כמו כאלה עם המשבצות..רק מין ורודות כאלה החולשות שלך: חסרת ביטחון..רגישה הפחדים שלך: אש,חושך,חרקים למיניהן,ולא להצליח בלימודים הפיצה המושלמת שלך: של פיצה מן! חח לא יודעת מטרה שהיית רוצה להשיג השנה: להצליח בבגרויות! ולטוס ללונדון המחשבה הראשונה שלך כשאתה מתעורר: אוף לימודים מה המאפיין הפיזי הכי טוב שלך? לא יודעת רגליים?< חח מתי אתה הולך לישון?בחצות הרגע אליו אתה הכי מתגעגע: כיתה ט' פפסי או קולה: NON מקדונלדס או ברגר קינק: מק דייט לבד או בקבוצות: בקבוצות חח כהתחלה ליפטון אייס תיי או נאסטי: נאסטי שוקולד או וניל: שוקולד קפוצ'ינו או קפה: קפה מעשן: לא מקלל: מי לא? חח שר: כן מתקלח כל יום? כן היתאהבת פעם? כן רוצה ללמוד במכללה? לא יודעת, נראה היית רוצה להיתחתן? כן בטח אתה מאמין בעצמך? קצת אתה מקבל הפרעות נפשיות? לא אתה פריק של בריאות?לא אתה מסתדר עם ההורים? לא אתה אוהב ברקים? לא אתה מנגן על משהו? הייתי רוצה חח על תופים בחודש האחרון: שתית אלכוהול? לא עישנת? לא סמים? לא יצאת לדייט? לא רחיצה בעירום? כן חח גנבת משהו? כן חח היתשכרת פעם? לא קראו לך טיזר? לא הרביצו לך פעם? כן גנבת מחנות פעם? כן רצית למות? כן מה תרצה להיות כשתיהיה גדול? אדריכלית או שחקנית איזו ארץ תרצה לבקר? אנגליה וארצות הברית..ואפילו קמבודיה..כי יפה שם צבע עיניים אהוב? ירוק צבע שיער אהוב? שחור ארוך או קצר? ארוך גובה? רשום למעלה משקל? 47 תודה

sap sapir

New member
אם את חושבת שהיא רזה..

אז מה תחשבי עליי? אני 1.66 ושוקלת 44 ולא אני לא אנורקסית או בולמית או כל דבר אחר אני פשוט רזה ואני אוכלת המון רק שאני לא משמינה חחח

../images/Emo3.gif

לי יש ילדה פאק'צה בכיתה שהיא רזה כמו מקל והיא לא אוכלת כלום

למעלה