Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif

מסכימות איתי שדברים מסויימים צריכים להיות בשירשור הזה ולא בשירשורים אחרים? טוב..אז כמה שאלונים שחיברתי ביחד,והשאלונים נלקחו שוב פעם מפורום "סקרים ושאלונים" שיהיה לכולכן שבת שלום
שם: גיל: צבע אהוב: מכנסיים אהובים: חולצה אהובה: מה אתה לובש עכשיו? בן/בת? יש פירסינג? צבע שיער: ארוך/קצר: מוסיקה אהובה: זה או זה גלידה או עוגה? סוכריה או שוקולד? להיות גדול או קטן? גבוהה או נמוך? החופש הגדול או חופשת פסח? בנים חמודים או קשוחים? מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז) מוסיקה ישראלית או לועזית? להקה ישראלית אהובה: להקה לועזית אהובה: זמר ישראלי אהוב: זמר לועזי אהוב: זמרת ישראלית אהובה: זמרת לועזית אהובה: נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב? מה עושה עכשיו? ועכשיו? 3.מין: 4.צבע שיער: 5.צבע עיניים: 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: 7.צבע החולצה: 8.צבע התחתונים: 9:צבע הגרביים\נעליים: 10.צבע אהוב: 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: 12.צבע הקיר בחדר שלך: 13:צבע התיק בבצפר: (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך: 15.השחקן האהוב עליך: 16.השחקנית האהובה עליך: 17.הזמר האהוב עליך: 18.הזמרת האהובה עליך: 19.הלהקה האהובה עליך: 20.השיר האהוב עליך: 21.השיעור האהוב עליך: 22.המורה האהוב עליך: 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: 24.הסרט האהוב עליך: 25.הסדרה האהובה עליך: 26.יש אובססיות? 27.המאכל האהוב עליך: 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? 30.הדבר האחרון בלילה? 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? 33.והכי אוהב? 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 37.אתה בתנועת נוער? איזה? 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? 42.מצליח בלימודים? 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 44.והכי נמוך? 45.מבריז הרבה? 46.יש תלבושת אחידה? 47.בעד או נגד? 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? 49.יש לך פלאפון? 50.מדבר הרבה? 51.מי החבר הכי טוב שלך? 52.מי הכי מצחיק? 53.הכי דיכאוני? 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? 55.הכי חכם? 56.שהכי כיף להסתובב איתו? 57.הכי תומך? 58.מה אתה מחפש בחברים? 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? 60.זה קרה בגללך או בגללו? 61.מתגעגע? 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? 63.משקיע במתנות? 64.זוכר תאריכים? 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? 69.היה לך פעם חלום צלול? 70.מאמין במיסטיקה? 71.מנגן במשהו? 72.מה סיגנון הלבוש שלך? 73.אהבתם את השאלון? דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. 2. 3. 4. דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. 2. 3. 4. 4 שירים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. 2. 3. 4. 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. 2. 3. 4. 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. 2. 3. 4. 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. 2. 3. 4. 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 להקות שאתה מכיר: 1. 2. 3. 4. 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. 2. 3. 4.

Hip Hop star

New member
חח..עונה../images/Emo6.gif

תודה רבה לפורום סקריםם ושאלונים
שם:אלה גיל:15 צבע אהוב:שחור מכנסיים אהובים:לא יודעת חולצה אהובה:לא יודעת..אמ... מה אתה לובש עכשיו?פיג'מה בן/בת?בת יש פירסינג?
צבע שיער:חום ארוך/קצר:ארוך מוסיקה אהובה:אין מסויימת.אה..בעצם כן..קלאסית,אירית,והשקטים מפסי קול. זה או זה גלידה או עוגה?אמ..גלידה סוכריה או שוקולד?סוכריה להיות גדול או קטן?אמ...שאלה קשה.נראה ליקטן גבוהה או נמוך?גבוהה החופש הגדול או חופשת פסח?חופשת פסח בנים חמודים או קשוחים?חמודים מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז)
מוסיקה ישראלית או לועזית?לועזית להקה ישראלית אהובה:היהודים
להקה לועזית אהובה:דסטניז צ'יילד
זמר ישראלי אהוב:אמ..מורן גמליאל זמר לועזי אהוב:דני ג'ונס זמרת ישראלית אהובה:עפרהחזה ז"ל זמרת לועזית אהובה:ביונסה
נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב?טוב,תודה מה עושה עכשיו?עונה על השאלון ושומעת אקונה מטטה ועכשיו?אותו הדבר 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:חום 5.צבע עיניים:חום 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:לובשת פיג'מה 7.צבע החולצה:שחור 8.צבע התחתונים:לא זוכרת
9:צבע הגרביים\נעליים:יחפה 10.צבע אהוב:שחור 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:כתום ואפור 12.צבע הקיר בחדר שלך:סגול 13:צבע התיק בבצפר:אדום (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאתה חושב שאני חושבת שאני יודעת מה שאתה חושבת שאני חושבת שאתה יודע שאני חושבת שאתה חושב... 15.השחקן האהוב עליך:פול קולינס
16.השחקנית האהובה עליך:קייט ווינסלנט 17.הזמר האהוב עליך:דני ג'ונס 18.הזמרת האהובה עליך:ביונסה
19.הלהקה האהובה עליך:דסטניז צ'יילד
20.השיר האהוב עליך:natur boy 21.השיעור האהוב עליך:היסטוריה 22.המורה האהוב עליך:גילית ומרתה
23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:אמא
24.הסרט האהוב עליך:טיטניק 25.הסדרה האהובה עליך:כרגע לא רואה כ"כ טיוי..אבל CSI:מיאמי 26.יש אובססיות?כבר לא תודה לאל 27.המאכל האהוב עליך:לא יודעת 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?לא שמתי לב..נראה לי..אמ..."אההההההההההההההההההההההההה" 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מתעוררת 30.הדבר האחרון בלילה?נרדמת 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?יוצאת מהחדר 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')אין לי מושג האמת 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?אמ......מתאכזבת מהר 33.והכי אוהב?שאני חיובית יותר כנראה 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?קלאסיקות,לווא דווקא שירים של מוצרט ומלחינים קלאסיים,שירים של פעם 35.בדרך כלל מקדים או מאחר?מאחרת תמיד 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום?לא הרבה 37.אתה בתנועת נוער? איזה?לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?
39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?
40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?
41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?לא יודעת 42.מצליח בלימודים?לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?100 44.והכי נמוך?70 45.מבריז הרבה?כן...רק אתמול מישהו קרא לי מבריזנית
46.יש תלבושת אחידה?
47.בעד או נגד?..בעד או נגד מה....?
48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן.באולפני הרצליה באולפן של דודו טופז,וערוץ הילדים,ו-TRL.היה כיף 49.יש לך פלאפון?אורנג' 50.מדבר הרבה?לפעמים 51.מי החבר הכי טוב שלך?אנכי 52.מי הכי מצחיק?חחחחחחחחחח..כולם 53.הכי דיכאוני?לא אומרת 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?
...אלכס
55.הכי חכם?ברשירה
56.שהכי כיף להסתובב איתו?כולם
57.הכי תומך?אנכי 58.מה אתה מחפש בחברים?לא אומרת 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן 60.זה קרה בגללך או בגללו?בגלל שנינו
.. 61.מתגעגע?מאוד
62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?חברים אמיתיים
63.משקיע במתנות?משתדלת 64.זוכר תאריכים?לרוב כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה?אף אחד
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?תודה
66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?וילה בקיסריה 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?לפעמים 69.היה לך פעם חלום צלול?אמ.מז"א?... 70.מאמין במיסטיקה?קצת 71.מנגן במשהו?קצת בגיטרה 72.מה סיגנון הלבוש שלך?עלוב 73.אהבתם את השאלון?
דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.להגשים את הדברים שאני אמורה לעשות 2.להעביר את המסר 3.להצליח לשנות 4...................... 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.קונה בית 2.דברים לבית 3.לא יודעת 4.לא יודעת דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.לוקחת 2.שומרת 3.תורמת אולי 4.משתמשת 4 שירים שאתם אוהבים: 1.nature boy 2.wandering child 3.he lives in you 4.crazy in love 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.מרק 2.פסטה 3.פירה 4.סלטים 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.רעידת אדמה!!!!!!!!!!!
2.רעידת אדמההה!!!!!!!!!!!!!! 3.רעידת אדמההההההההההההההההההההההה!
4.רעידתתתתת אדמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.ארביץ לו 2.אצחק 3.אבכה 4.אתעלם 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1.אהיה קצת בהלם:-| 2.אבכה 3.ארעד 4.אחוויר 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1.שלום 2.היי 3.ביי 4.הלו הלו 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.שאני מבולבלת 2.שהטיול היה כיף 3.שאני כבר לא אוהבת את מקפליי 4.שנמאס לי?
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.queen of the big time 2.לחיי האהבה 3.ילדי הקשת בענן 4.יש ילדים זיג-זג 4 דברים שאכלת היום: 1.פרוסת עוגה 2.אקטימל 3.בננה 4.תירס ואפונה 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.שרון 2.ספיר 3.מישל 4.דניאל 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לנוח 2.לדבר עם אלכס ודני 3.להשאיל משהו 4.לתכנן משהו 4 מפלגות שאתה מכיר: 1.ליכוד 2.הגמילאים 3.מרץ 4.העבודה 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.קורנפלקס 2.קוקו 3.כריות 4.שוגי 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אהבת ציון 2.מגן 3.ליידי דיוויס 4.אליאנס 4 להקות שאתה מכיר: 1.דסטניזצ'יילד 2.פייטסטאר 3.weezer 4.מקפליי 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.כואב לי קצת הראש 2.קצר מדי 3.נחמד 4.מאוד

simpsonit

New member
עונה נה נה ../images/Emo13.gif

שם:ספיר גיל:עוד 3 חודשים 15!! חחח צבע אהוב:שחור מכנסיים אהובים:אממ.. ג'ינס.. לא דעת האמת.. חולצה אהובה:טישרט הכי נוח.. מה אתה לובש עכשיו?חולצה שחורה עם קישושים אדומים ומכנס ורוד.. חח לא קשור בן/בת? בת יש פירסינג? לא.. צבע שיער:שטני חום בהיר ארוך/קצר:קצר.. מוסיקה אהובה:פאנק-רוק זה או זה גלידה או עוגה?גלידה סוכריה או שוקולד?שוקולד בהחלט שוקולד להיות גדול או קטן?קטן גבוהה או נמוך?גבוהה החופש הגדול או חופשת פסח? חופש גדול בנים חמודים או קשוחים? חמודים מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז)
אני מחייכת הרבה!! מוסיקה ישראלית או לועזית? לועזית.. להקה ישראלית אהובה:אין כזאת. להקה לועזית אהובה: בגלל שזה פורום מקפליי אז ברור שמקפליי.. אבל יש עוד זמר ישראלי אהוב:עברי לידר נחמד זמר לועזי אהוב:אין זמרת ישראלית אהובה:אין זמרת לועזית אהובה:אשלי סימפסון, קלי קלארקסון נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב?הכל טוב.. מה עושה עכשיו?עונה על השאלון.. ועכשיו? מגרבצת חחח . עדיין עונה עליו 3.מין:נקבה 4.צבע שיער:שטני חום בהירררר 5.צבע עיניים:ירוק 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו:ורוד 7.צבע החולצה:שחור 8.צבע התחתונים:ורוד 9:צבע הגרביים\נעליים:גרביים חומות עם ורוד ונעליים שחורות 10.צבע אהוב: שחוררר 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:שחור 12.צבע הקיר בחדר שלך:ורוד 13:צבע התיק בבצפר:של פומה ורוד וכחול.. |לא אוהבת את התיק הזה | (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:משפט נחמד.. בנות רוצות רק פרח בנים רוצים רק פה רך 15.השחקן האהוב עליך:ראסל קרואו 16.השחקנית האהובה עליך:ג'ניפר אניסטון, בריטני מרפי,קיירה נטלי 17.הזמר האהוב עליך:אין אין אין.. 18.הזמרת האהובה עליך:קלי קלארקסון, אשלי סימפסון 19.הלהקה האהובה עליך:מקפלייייייי 20.השיר האהוב עליך:בזמן האחרון זה.. sick של סאן אוף דורק 21.השיעור האהוב עליך:היסטוריה, ספרות, תנ"ך 22.המורה האהוב עליך:אין כזאת 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים:סבתא ז"ל 24.הסרט האהוב עליך:סיפור סינדרלה,פתאום 30, ביג מאמא... 25.הסדרה האהובה עליך:מה בנים רוצים 26.יש אובססיות? למוזיקה ולציור! 27.המאכל האהוב עליך:פירה ושניצל 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?סבבה וצ'ארלי סימפסון חחח 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?מצחצחת שיניים 30.הדבר האחרון בלילה?רואה טלוויזיה.. 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?מסנג'ר מדליקה.. 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו')בעיקר פריקית.. 32.מה התכונה שאתה הכי שונא?בעצמי?? חוסר ביטחון.. 33.והכי אוהב? נאמנות.. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך?פאנק-רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מקדים 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 לפעמים 2.. ולפעמים סתם נישנושים כל היום 37.אתה בתנועת נוער? איזה? לא 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? בקרוב.. 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?כן.. שאהבתי את המורדים =\ 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?לטובה.. 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת אחשוב על זה 42.מצליח בלימודים?כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה?ספרות והיסטוריה ומתמטיקה 44.והכי נמוך?בתנ"ך 70 =\ 45.מבריז הרבה? לא יודעת.. לפעמים שממש לא בא לי ללמוד.. 46.יש תלבושת אחידה?כן.. אבל לא שמים 47.בעד או נגד?לא דעת.. אני שונאת לשים.. 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?כן.. בערוץ הראשון ובראשון בבידור ובבראבו ובאממ ערוץ הילדים.. והיה אממ.. 49.יש לך פלאפון?כן.. 50.מדבר הרבה?לא ממש 51.מי החבר הכי טוב שלך?אני עצמי אנוכי! 52.מי הכי מצחיק?אני.. 53.הכי דיכאוני?אני..חח 54.זה שהכי כיף לרדת עליו?לא אוהבת לרדת על אחרים 55.הכי חכם? דניאל.. 56.שהכי כיף להסתובב איתו? נופר 57.הכי תומך? אלה.. אוזן קשבת
ועדן.. 58.מה אתה מחפש בחברים?שיהיו נאמניםם ושלא יחשבו על עצמם בלבד.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו?כן.. 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגלל שהיא עברה עיר 61.מתגעגע?לא 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה?לא זוכרת 63.משקיע במתנות?כן!!!! 64.זוכר תאריכים?לא דעת לפעמים 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לסבתא שלי ולאבא שלי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר?יש.. 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה?הייתי תורמת.. 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים?ארוכים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים?כן.. 69.היה לך פעם חלום צלול? ???? 70.מאמין במיסטיקה? לא ממש 71.מנגן במשהו? לפעמים שבא לי על גיטרה 72.מה סיגנון הלבוש שלך? רגיל לחלוטין..טי שירט וג'ינס.. 73.אהבתם את השאלון?כן..!! דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.אני 2.רוצה 3.להיות אופטימית 4.ולא לחשוב על זה עכשיו!!! 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.תורמת.. 2.קונה לעצמי שטויות.. 3.מביאה להורים.. 4.לא יודעת דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.קונה אלבום של מישהו.. 2.דיוידי.. 3.מכנס חדש.. 4.שומרת.. 4 שירים שאתם אוהבים: 1.she falls asleep 2.sick 3 who deep is your love 4.mr.brightsaid 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.פירה 2.שניצל 3.המבורגר 4.צ'יפס 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.יש רעידת אדמה 2.תכנסו מתחת לשולחנות.. 3.תראי את החריץ של המורה שהוא יושב מתחת לשולחן חחח 4.בואו נעשה התאבדות קבוצתית 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1.אסמיק ואגיד תודה 2.או שאגיד שקרו זה לא נכון 3.או שאגיד גם אתם.. 4.או שאשתוק.. 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1.מתאבדת 2.אכנס לדיכאון עמוק 3.אכתוב עליו שיר 4.אעשה משהו בבצפר לזכרו 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1.אמא מה את רואה בטלוויזיה? 2.אני צריכה לקנות בגדיםםם 3.תגידי לצליל היא מעצבנת אותי!!! חחח 4.לילה טוב 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1.טו........ הקו חסום 2.............. 3.????????????? 4.!!!!!!!!!! 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.ספר של יומני הנסיכה כרך 2 2.אל תקראו לי חירות 3.רגעי האור 4.לא זוכרת מה שם הספר 4 דברים שאכלת היום: 1.קוסקוס 2.דג 3.גלידה 4.סלט 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.אלה 2.חגי 3.זהו.. 4.... 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לישון 2.לשמוע מוזיקה 3.לקרוא 4.ללכת לביג החדש שפתחו באופקים ברוך השם!! 4 מפלגות שאתה מכיר: 1.מר"ץ 2.קדימה 3.ליכוד 4.מפלגת העבודה 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.לא יודעת 2. 3. 4. 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אשלים 2.הגבעה 3.מרחבים |אני לומדת שם| 4.מקיף כללי עמל1 אופקים 4 להקות שאתה מכיר: 1.באסטד 2.פייטסטאר
3.מקפליי
4.סאן אוף דורק 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.נחמד 2.ארוך 3.חולה על שאלונים 4.זהו טנקס אלה !!! שיהיה לך שבת שלום!!!

m i c k e y 15

New member
אמאא זה ארוךך../images/Emo70.gif

שם: מיכל גיל:15 וחצי צבע אהוב: כחול,שחור,כתום מכנסיים אהובים: טרינינג הכי נוח.. חולצה אהובה: רגילה כזאתי מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה חח שרוול וגופיה בן/בת? בת יש פירסינג? אממ..באף ואוזניים ומקווה לעשות למעלה באוזן.. צבע שיער: חום כהה..כולם חושבים שהוא שחור משום מה ארוך/קצר: אממ..בינוני מדורג מוסיקה אהובה: פאנק, פופ ------------------------- זה או זה: גלידה או עוגה? גלידה סוכריה או שוקולד? שוקולד להיות גדול או קטן? גדול גבוהה או נמוך? גבוה החופש הגדול או חופשת פסח? פסח בנים חמודים או קשוחים? חמודים מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז)
כי אני נורא ביישנית ו-
אני אוהבת לישון הרבה ו-
אני מרבה לצחוק.. מוסיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתת להקה ישראלית אהובה: אממ..אם כבר אז הדג נחש להקה לועזית אהובה: תוכלו לראות בקומונת אימו מפורטטט זמר ישראלי אהוב: הראל מויאל זמר לועזי אהוב: ג'סי מקרטני
,ריאן קבררה
זמרת ישראלית אהובה: שירי מיימון זמרת לועזית אהובה: בריטני,הילארי דאף,ליאן ריימס ------------------------ נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב? הכל סבבות מה עושה עכשיו? שומעת מוזיקה ועכשיו? אותו הדבר מן הסתם
3.מין:
4.צבע שיער: חום כהההה 5.צבע עיניים: חום כהה 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור לבן 7.צבע החולצה: לבן סגול 8.צבע התחתונים: כחול 9:צבע הגרביים\נעליים: ירוק 10.צבע אהוב: כתום,כחול,שחור 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון:שחור חח 12.צבע הקיר בחדר שלך: לבן 13:צבע התיק בבצפר: שחור (טוב חלאס עם הצבעים) בדיוק!
14.המשפט האהוב עליך: חח אין לי 15.השחקן האהוב עליך: ג'סי מקרטני,צ'אד מייקל מורי,וונתוורת'מילר,טובי מגוויר,אלייז'ה ווד,אורלנדו בלום 16.השחקנית האהובה עליך: קירסטין דאנסט,הילארי דאף,ג'ניפר גארנר 17.הזמר האהוב עליך: רשמתי כבר 18.הזמרת האהובה עליך: כנ''ל 19.הלהקה האהובה עליך: הרבה מדיי 20.השיר האהוב עליך: לא יכולה יש יותר מדיי 21.השיעור האהוב עליך: היסטוריה,אנגלית(שאני ממש טובה!) 22.המורה האהוב עליך: אנגלית,היסטוריה ולשון(מתחילה לאהבו לשון בגלל המורה) 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: המשפחה שלי והחברות שלי 24.הסרט האהוב עליך: טיטניק,ספיידרמן,בחזרה לעתיד,גרינד 25.הסדרה האהובה עליך: מכושפות,סאמרלנד,שנות ה-70,מלך השכונה,נמלטים,על טבעי,האו סי 26.יש אובססיות? אובססיה לדבר על מקפליי יותר מדי,למחשב ולטלוויזיה 27.המאכל האהוב עליך: שניצל ופיצה 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? סבבה 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? מצחצחת שיניים 30.הדבר האחרון בלילה? אותו הדבר 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? נכנס הישר לפורום מקפליי..הוא במועדפים חח 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') אני באמצע בין פריקית לפאקעצה..אני שונאת סטיגמותתתת
32.מה התכונה שאתה הכי שונא? צבועים ושקרנים 33.והכי אוהב? נחמדות סובלנות ואכפתיות 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פאנק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחר 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? 3 37.אתה בתנועת נוער? איזה? הייתי..בנוער הלומד והעובד 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? לאאא 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? את שירי מיימון 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? לטובה! 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? שחקנית,אדריכלית 42.מצליח בלימודים? בכנות לא 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 99 44.והכי נמוך? 17..חח מה לעשות 45.מבריז הרבה? ת'אמת כןן השנה הכי הרבה! 46.יש תלבושת אחידה? ברור
47.בעד או נגד?
48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא 49.יש לך פלאפון? כן 50.מדבר הרבה? כן 51.מי החבר הכי טוב שלך? טלוש וברוש..חח 52.מי הכי מצחיק? טל כי יש לה הפרעות 53.הכי דיכאוני? אפחד 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? טל 55.הכי חכם? בר 56.שהכי כיף להסתובב איתו? בר וטל חח 57.הכי תומך? שתיהן 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיו נחמדים..ואכפתיים ונאמנים! 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כן 60.זה קרה בגללך או בגללו? בגללו.. 61.מתגעגע? מאוד 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? אמ..פאלפון חדש 63.משקיע במתנות? בערך 64.זוכר תאריכים? כן 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? למישהי יפנית..חח בגלל העיניים שלי 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? אני עשירהההה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? בית! 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? קצרים 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? כן 69.היה לך פעם חלום צלול? הרבה כאלה! 70.מאמין במיסטיקה? כן 71.מנגן במשהו? הלוואי! 72.מה סיגנון הלבוש שלך? פשוט 73.אהבתם את השאלון? כן דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.להתאהב 2. להתחתן 3.להוליד ילדים 4.לטוס בכל העולם 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה בית 2.טסה לכל מיני מקומות 3.תורמת לאנשים אחרת 4. קונה גם מכונית שווה דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. הולכת לקנות חולצה או ג'ינס 2. קונה דיסק 3. קונה משחק 4.חוסכת 4 שירים שאתם אוהבים: 1. הכל של מקפליי 2. 12:51 של סטרוקס 3. אובר נאו של באסטד 4.הכל של סימפל פלאן 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.שניצל 2.פיצה 3.צ'יפס 4.שוקולד 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני אוהבת אותך 2. תחזיקי מעמד 3. אני נשרודדד 4. אני לא רוצה למותת 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. תודה 2. יסמיק ולא יגיד כלום 3. איזה חמוד! 4. גם אתה(אולי לא) 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. יבכה עד שתצא לי הנשמה 2. ילך לקבר שלו הרבה 3.ינסה לשכוח 4. 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. לא יודעת חחחח 2. 3. 4. 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני רוצה הלצאת מפהה 2.אני רוצה להבריזז 3.אין לי כוח 4.חפרניתת 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.לא קוראת ספרים כמעט 2. 3. 4. 4 דברים שאכלת היום: 1. שניצל 2.אורז 3.מצה 4.גלידה 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.טל 2.בר 3.שני 4.ויקי 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.לראות פאנקד 2. ללכת לקריון 3. להבריז 4. סתם להסתובב 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה 2. גמלאים 3. עבודה 4. ליכוד 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.קורנפלקס 2. שוגי 3.עוגי 4.כריות 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. נעורים 2.הבונים 3. קדימה 4.אורט ביאליק! 4 להקות שאתה מכיר: 1. הרבה 2. 3. 4. 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.נחמד 2. פאקינג ארוך 3. כיפי 4.מזל שנגמר

תנקס דאגי!

לפני השאלון צריכה לדבר איתך !!! שם:ליטל גיל:15 וחצי צבע אהוב:שחור אדום כזה מכנסיים אהובים:המכנסיים שעלו לי 250 שקל הכי אוהבתאותם!! חולצה אהובה:את החולצה שאני לובשת עכשיו! מה אתה לובש עכשיו? אמ.. משו שחור... חולצה שקניתי בזארה 40 שקל ומכנסיים שחורות שקניתי לפני 100 שנה בן/בת? בן אני בת יש פירסינג? כן בשתי האוזניים ובואזן למעלה ועומד להיות בשפה צבע שיער:אמ... לא ידועה! ארוך/קצר:קצר מוסיקה אהובה: לועזי זה או זה גלידה או עוגה? גלידה סוכריה או שוקולד? סוכריה להיות גדול או קטן? בינוני גבוהה או נמוך? גבוהה החופש הגדול או חופשת פסח? חופשת פסח בנים חמודים או קשוחים? חמודים מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז)
ויש עוד.. מוסיקה ישראלית או לועזית? לועזית להקה ישראלית אהובה: אמ.. שייגעצ להקה לועזית אהובה: מקפליי זמר ישראלי אהוב: יובל לוריא זמר לועזי אהוב: דאגי נחשב לזמר?! זמרת ישראלית אהובה: אמ.... תנו לי לחשוב על זה זמרת לועזית אהובה: אבריל או הילארי נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב? טוב מה איתך. מה עושה עכשיו?אמ.. עונה על השאלון וחושבת על דאגי ועל כל מיני ועכשיו?אמ. כמו מיקודם 3.מין: אמ.. עוד לא היתנסתי בזה אז אני לא יודעת ממשש חחחחחחח סתם 4.צבע שיער: לא ידוע לי.. 5.צבע עיניים: חומות זה דווקא כן ידוע לי 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: שחור עם פס לבן 7.צבע החולצה: שחור עם לבן 8.צבע התחתונים: ורוד ופז שחור עם נקודות לבנות ופפיון חחחחחחחח 9:צבע הגרביים\נעליים: חום 10.צבע אהוב: שחור אדום 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: אמ... 12.צבע הקיר בחדר שלך: הוא היה צהוב כתום עכשיו הוא לבן 13:צבע התיק בבצפר: שחור אפור ולבן (טוב חלאס עם הצבעים) 14.המשפט האהוב עליך:אמ.. החיים יפים אז כלום?! 15.השחקן האהוב עליך: אמ.. הזה שחכתי מה שמו 16.השחקנית האהובה עליך: הילארי 17.הזמר האהוב עליך: דאגי נחשבלזמר נכון?! לא ענינו על זה כבר? 18.הזמרת האהובה עליך: ענינו על זה 19.הלהקה האהובה עליך: מקפלייי 20.השיר האהוב עליך: אמ... השבוע חרשתי על השיר של דאגי אמ.. השיר של קלי 21.השיעור האהוב עליך: מתמתיקה חחחחחחח סתם.. הידטוריה 22.המורה האהוב עליך: אין דבר כזה תפנימו! 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: דאגי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליו ואחר אמא אבא וכל השאר.. 24.הסרט האהוב עליך: תעביר את זה הלאה והיום ראיתי גם סרט יפה משו נכון או לא נכון לא זוכרת 25.הסדרה האהובה עליך: אחיות או לא להיות כי יש שם את בן 26.יש אובססיות? כן באמת רוצים לדעת ?! 27.המאכל האהוב עליך:פתות 28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום?דאגי 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר?כלום 30.הדבר האחרון בלילה?מדמיינת שאני עזבו לא משנה.. 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה?צפעיל את האייסי והמסנג'ר והקאזה ואז הולך לחרוש על אתרים של דאגי 32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') לא ידועה לי 32.מה התכונה שאתה הכי שונא? אמ... 33.והכי אוהב?אמ.. 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? לועזי פופ רוק 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? לא תלוי בי 36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? אמ..עד 5 37.אתה בתנועת נוער? איזה? הייתי 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות?כימעט 39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך?לא 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול?פסיכולוגית או זמרת או עורכת דין.. 42.מצליח בלימודים? אפשר להגיד ש... כן 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100 44.והכי נמוך?60 45.מבריז הרבה? כן. לא 46.יש תלבושת אחידה? לא 47.בעד או נגד?בעד 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה?לא 49.יש לך פלאפון?כןן 50.מדבר הרבה?כן 51.מי החבר הכי טוב שלך? אין תשובה 52.מי הכי מצחיק? דאגי כי הוא מוזר ! 53.הכי דיכאוני? אח שלי 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? החברות שלי! 55.הכי חכם? דאגי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 56.שהכי כיף להסתובב איתו?עדי לא מכירים 57.הכי תומך? אין תשובה 58.מה אתה מחפש בחברים? שיהיה בהם הכל טוב לא הכל.. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כןן 60.זה קרה בגללך או בגללו? אין לי מושג 61.מתגעגע? מאודדדד 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? שניה קיבלתי מתנות השנה? 63.משקיע במתנות? כןן 64.זוכר תאריכים? לאא ממש 65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? ל... 65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? תודה 66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? את דאגי.. חחח כלב 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכיפ 68.קורא תשובות של אנשים אחרים? קצת 69.היה לך פעם חלום צלול? שזה!? 70.מאמין במיסטיקה? כן 71.מנגן במשהו? לא ממש 72.מה סיגנון הלבוש שלך? מה שיש 73.אהבתם את השאלון?כןן תודה דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1.ליפגוש את דאגי- 2.לילמוד אנגלית ולדבר עם דאגי-להיות זמרת בחו"ל 3.להיתנשק עם דאגי-להצליח בחיים 4.ולעשות לו גדוד חחחחחח -ליקנות כלב 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1.טסה לאנגליה ולא חוזרת 2.קונה לי גדודים של כלבים 3.בית מפואר קצת 4.ואמ.... חיה לי את החיים דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1.אמ.. 2.רונה 3.לי 4.משהו 4 שירים שאתם אוהבים: 1.השיר של דאגי 2.השיר של יובל לוריא 3.ועוש שיר של יובל לוריא 4.ושיר אחד של הילארי 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1.םתות 2.פיצה 3.ספגטי 4.בננה 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1.בה ביי 2.אמאל'ה 3.תביא לי שקל 4.מתי ניתנשק!? חחחחחחח 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יסמיך 2.יחשוב שהוא דביל 3.יחשוב שהוא אדיוט 4.יגיד תודע 4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. ימות 2.ימות 3.היתעלף 4.תלו איזה חבר?! 4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אמא ההסעה לא באה לקחת אותי 2.אמא מה יש לאכול... 3.אמא ההסעה מאחרת 4.אמא אני רוצה כלב 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. האם דאגי צימחוני ? 2.האם אני יפגש אותו? 3.כמה שדאגי חתיך 4.ייייייייאיי איזה שקסי דאגי 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1.צנחן וחצי 2.יומני הנסיכה כל הספרים 3.אמ..... 4.עוד חיבוד אחד.. בדרך.. 4 דברים שאכלת היום: 1.פיתה עם קוטג' 2.סלט קרוב עם גזר 3.בורקס ורוגלך 4.וגבינה 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1.לוטם 2.אלה 3.ספיר 4.ואמ..ילדה מהשיכבה שלי 4 דברים שרצית לעשות היום: 1.למות 2.לדבר 3.להיתחרפן 4.לישון 4 מפלגות שאתה מכיר: 1.שינוי 2.קדימה 3.ליכוד 4.ואמ.. עלה ירוק 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1.קורנפלקס 2.התנין הזה 3.השנאי הזה 4.והארנב 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1.אורט רמות 2.דקל 3.ליידי דייויס 4.דנמרק 4 להקות שאתה מכיר: 1.מקפליי 2.בסוד 4.גוד שארלוט 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.יפה 2.נחמד 3.מאאגניב 4.קוליי

just jenny

New member
../images/Emo205.gifמשעמם;[

שם: ג'ני גיל: עוד חודשיים 16
צבע אהוב: כמעט כולם חוץ מהמסנוורים[= מכנסיים אהובים: ג'ינס
חולצה אהובה: נמ, גופיות וסריגים בעיקר. מה אתה לובש עכשיו? פיג'מה
בן/בת? בפעם האחרונה שבדקתי בת.. יש פירסינג? בקרוב:] צבע שיער: שחור עם יותר מדי צבעים
ארוך/קצר: עכשיו ארוך [צכה להסתפר;[ ] מוסיקה אהובה: נמ, בעיקר מה שרץ עכשיו ברשת ה- MTV.
זה או זה
גלידה או עוגה? גלידהה
סוכריה או שוקולד?
להיות גדול או קטן? לפעמים בא ככה ולפעמים ככה-__- גבוהה או נמוך? ממוצע
החופש הגדול או חופשת פסח? חופש גדול=D בנים חמודים או קשוחים? חמודים
. מהם הסמיילים שאומרים עליך הכ הרבה?(מתפוז)
. חעחע סתם נמנמ..
[אוהבת לאכול הרבה מי שלא הבין
]. מוסיקה ישראלית או לועזית? הרוב לועזית להקה ישראלית אהובה: נמנמ מוניקה סקס להקה לועזית אהובה: יש טו מאצ'
זמר ישראלי אהוב: עברי לידר זמר לועזי אהוב: ג'יימס בלאנט זמרת ישראלית אהובה: לא נראהלי שיש כזאת>< זמרת לועזית אהובה: קלי קלארקסון
נכתב ברגע של שיעמוםם
ממ'צב? כל טוב, קצת
מה עושה עכשיו? עונה על השאלון [ועוד מעט זזה לראות "חברים" בדיוק עכשיו אחותי אמרה לי
] ועכשיו? ממשיכה לענות על השאלון:] 3.מין:
4.צבע שיער: שחור עם יותר מדי צבעים
5.צבע עיניים: חום כהה 6.צבע המכנסיים שעליך עכשיו: כחול [של הפיג'מה:X] 7.צבע החולצה: כנ"ל 8.צבע התחתונים: *בודקת* כתום 9:צבע הגרביים\נעליים: אין, אולי נעלי בית החירים השקסיים שלי
10.צבע אהוב: כמעט כולם חוץ מהמסנוורים[= 11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: אממ אינלי מוגדר.. 12.צבע הקיר בחדר שלך: ורוד-אפרסק 13:צבע התיק בבצפר: ורוד [של אולסטאר] (טוב חלאס עם הצבעים) אוקע. 14.המשפט האהוב עליך: "אבל ליו!"
15.השחקן האהוב עליך: אשטון קוצ'ר, אדם ברודי 16.השחקנית האהובה עליך: ג'ניפר אניסטון, שרה ג'סיקה פארקר 17.הזמר האהוב עליך: ג'יימס בלאנט 18.הזמרת האהובה עליך: קלי קלארקסון [מעצבן לחזור על אותם השאלות
] 19.הלהקה האהובה עליך: סתכלו למעלה אינלי עצבים>< 20.השיר האהוב עליך: יש הרבה בנתיים של החדש של פאניק 21.השיעור האהוב עליך: נמ, ספרות [הוא תמיד מתבטל
] 22.המורה האהוב עליך: נממ, המורה להיסטוריה הדבע שלנו [הוא הכי קורע בארץ] 23.הבן אדם שאתם הכי אוהבים: המשפחה והחברים [אף פעם אין מישו 1] 24.הסרט האהוב עליך: אינלי כוח לכתוב הכל;[ 25.הסדרה האהובה עליך: אבודים, חברים, או.סי, שנות ה-70... 26.יש אובססיות? ציפס
27.המאכל האהוב עליך: ציפס
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום? דבעXD 29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר? נשארת עוד קצת במיטהXD 30.הדבר האחרון בלילה? שמה שעון 31.כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה? מחכה שידלק
32.איך החברה מגדירה אותך?(פריקים,פקאצות,ערסים וכו') היא לא מגדירה, אני עצמי
32.מה התכונה שאתה הכי שונא? שקרנים 33.והכי אוהב? חוש-הומור, ואנשים שאפשר לסמוך עליהם 34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עלך? פופ, פאנק, רוק, היפ-הופ וכ'ו... 35.בדרך כלל מקדים או מאחר? מאחרת
36.כמה ארוחות אתה אוכל ביום? המון
37.אתה בתנועת נוער? איזה? נייט 38.פגשת חבר וירטואלי במציאות? יאפ
39.פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך? לא:X [זאת הייתה אמורה להיות קלי
] 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה?;[ 41.מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מעצבת אפנה 42.מצליח בלימודים? טפו טפו טפו 43.מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה? 100:] 44.והכי נמוך? 50 בערך.. 45.מבריז הרבה? השנה דווקא לא, תיכון והכל;[ רק משיעורים לא חשובים 46.יש תלבושת אחידה? יאפ 47.בעד או נגד? דווקא סבבה, חוסך זמן בבוקר 48.היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? נמ, אם כן אז מזמן 49.יש לך פלאפון? יאפ 50.מדבר הרבה? יאפ 51.מי החבר הכי טוב שלך? הכי טובה זאת לינע
.. כל השאר טובים
52.מי הכי מצחיק? כולם באמת, כל אחד מצחיק בדרכו שלו:] 53.הכי דיכאוני? אני חעח 54.זה שהכי כיף לרדת עליו? על כולם כיף לרדתXD 55.הכי חכם? יש כמה [זונות;[ ] 56.שהכי כיף להסתובב איתו? כולם=] 57.הכי תומך? כולם 58.מה אתה מחפש בחברים? כל תכונה טובה, זה בסדר:] 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? יאפ, לצערי=\ 60.זה קרה בגללך או בגללו? לא דעת ת'אמת.. 61.מתגעגע? נוט רילי.. 62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? נמנמ, כל מתנה השנה הייתה שווה 63.משקיע במתנות? מנסה 64.זוכר תאריכים? לא
65.למי אנשים אומרים שאתה דומה? לאבא
65.מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? "אנלא מאמינה"
66.מה הדבר הראשון שהיית קונה? נעליים. 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? תלוי לפי מצב רוח
68.קורא תשובות של אנשים אחרים? לפעמים, כשיש כוח
69.היה לך פעם חלום צלול? לא
70.מאמין במיסטיקה? בזמן האחרון כע 71.מנגן במשהו? גיטרה [בקושי:X] 72.מה סיגנון הלבוש שלך? ספורט אלגנט 73.אהבתם את השאלון? היה נחמד

just jenny

New member
../images/Emo205.gifוהחלק..../images/Emo122.gif

דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לטוס לארצות שאני הכי רוצה 2. לראות את העולם 3. לעשות באנג'י 4. להרגיש איך זה באמת להיות מאושרת. 4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. קונה נעליים 2. קונה בגדים [ונעליים] 3. קונה מלא ציפסים [ונעליים] 4. ואת כל השאר [כולל נעליים=]] ] דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. אין פה הרבה בחירות, לוקחת לעצמי וזהו
2. - 3. - 4. - 4 שירים שאתם אוהבים: 1. pices [של סאם41] 2. Stop Crying your heart out ]של אואזיס] 3. Loser Kid באסטד 4. behind these hazel eyes של קלי 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. ציפס
2. שווארמה 3. האוכל של מקדונאלדס
4. פיצה 4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני רועדת
2. איזה פחד 3. דרך מעניינת למות 4. ואז בדיליי "יו יש רעידת אדמה
" 4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. לא אאמין לו:p 2. אגיד לו שהוא שקרן 3. אפנה מבט 4. אסתום אזניים
4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה ) מת: 1. אבכה
2. אהיה בדיכאון 3. ארצה להתאבד-__- 4. אעשה משו לזכר שלו:\ 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. "איזה מזל שאין מבחן היום" 2. "סמעק עם המתמטיקה הזה!" 3. "איזה מכנס יפההה" 4. "בא לי למות" חח 4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. "עשרה כושים קטנים" 2. "צ'רלי בממלכת השוקולד" 3. "הארי פוטר" 4. "ראש 1" נחשב?:X אז מה אם זה מאגזין עדיין קוראים אותו;[ 4 דברים שאכלת היום: 1. פאסטרמה 2. ציפס 3. ממרח סימפוניה 4. מרק:X 4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. לינע 2. אורן 3. אינסה 4. אלינה ... 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. לראות ת'הקלטה של "ורוניקה מארס" 2. לנקות, החדר נראה זוועה:X 3. לאכול פיצה 4. לראות סרט 4 מפלגות שאתה מכיר: 1. עבודה 2. קדימה 3. ליכוד 4. שס 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. מולטי-צ'יריוס
2. קראנצ' 3. הקורנפלקס הרגיל:p 4. קוקומן 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. תיכון חדרה -_____- 2. עמ"ל 3. תחכמוני 4. נעמ"ת 4 להקות שאתה מכיר: 1. באסטד 2. סון אוף דורק 3. מקפליי 4. סימפל פלאן | 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1.ארוך
2.נחמד
3.חמוד 4.ו.. ארוך

just jenny

New member
../images/Emo205.gifחעחע../images/Emo3.gif

איי דונט [ק]נוא.. כתבתי טו מאצ' איי גס

לושהה

New member
אני [ארוך ומייגע../images/Emo7.gif] ../images/Emo9.gif

צריך בכמה חלקים.. שם: יובל
גיל: 12 וחצי.. צבע אהוב: ירוק, שחור, לבן וורוד..אבל בכללי אני אוהבת את כל הצבעים
מכנסיים אהובים: כל ג'ינס בעולם.
חולצה אהובה: חלקות. מה אתה לובש עכשיו? מכנס לבן עם פרחים מ"סטודיו נועה" וחולצה לבנה חלקה..בדיוק חזרתי מעלייה לתורה, שלא כלכך הצלחנו להגיע אליה..סיפור ארוך XD
בן/בת? בת
יש פירסינג? באוזניים?.. צבע שיער: שטני. ארוך/קצר: ארוך. מוסיקה אהובה: פופ, רוק, פאנק, בכללי אני אוהבת כמעט הכל.
זה או זה: גלידה או עוגה? גלידה
סוכריה או שוקולד? שוקולד
להיות גדול או קטן? באמצע
גבוהה או נמוך? תלוי.. החופש הגדול או חופשת פסח? החופש הגדול
בנים חמודים או קשוחים? חמודים
מהם הסמיילים שאומרים עליך הכי הרבה (מתפוז)?
מוסיקה ישראלית או לועזית? לועזית
להקה ישראלית אהובה: גיימבויז
להקה לועזית אהובה: באסטד.
זמר ישראלי אהוב: מזה לאדעת
זמר לועזי אהוב: ג'סי מקרטני
זמרת ישראלית אהובה: שירי מימון?.. זמרת לועזית אהובה: קלי

לושהה

New member
חלק 2../images/Emo9.gif

נכתב ברגע של שיעמוםם ממ'צב? הכל מעולה
מה עושה עכשיו? עונה על השאלון המייגע הזה
ועכשיו? גם
3. מין: נקבה
4. צבע שיער: שטני. 5. צבע עיניים: כחול.
6. צבע המכנסיים שעליך עכשיו: לבן. 7. צבע החולצה: לבן
8. צבע התחתונים: לבן עם קשקושים. 9.צבע הגרביים\נעליים: ורוד. 10.צבע אהוב: ירוק, שחור, לבן וורוד, אבל אוהבת את כל הצבעים.
11.הצבע שיש לך הכי הרבה בארון: שחור.
12. צבע הקיר בחדר שלך: לבן. 13:צבע התיק בבצפר: ורוד בהיר כזה של בילאבונג. (טוב חלאס עם הצבעים) 14. המשפט האהוב עליך: יש יותר מדי, עזבו. אבל נכון לעכשיו: "I don't care what they're saying, as long as I'm your girl".
15. השחקן האהוב עליך: צ'אד מייקל מורי
16. השחקנית האהובה עליך: קמרון דיאז..קיירה נייטלי.. 17. הזמר האהוב עליך: ג'סי מקרטני
18.הזמרת האהובה עליך: קלי קלארקסון
19.הלהקה האהובה עליך: באסטד
20. השיר האהוב עליך: Welcome To My Lifeשל סימפל
. 21. השיעור האהוב עליך: מתמטיקה. 22. המורה האהוב עליך: לאדעת
23. הבן אדם שאתם הכי אוהבים: וואי..קשה מדי
24.הסרט האהוב עליך: ילדות רעות
25. הסדרה האהובה עליך: The O.C, מגרש ביתי, האנטומיה של גריי
, רבלדה.. 26.יש אובססיות: שוקולד, רופרט גרינט
, דני ג'ונס
, ג'יימס בורן
. 27. המאכל האהוב עליך: פיצה
28.מה המילה שאתה אומר הכי הרבה פעמים ביום: שקסי
29.מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר: חוזרת לישון.. 30.הדבר האחרון בלילה: לאדעת. 31. כשאתה מדליק את המחשב. מה הדבר הראשון שאתה עושה: מסנג'ר. 32. איך החברה מגדירה אותך (פריק, פאקצה, ערס וכו')? ממ..תלוי מתי
32. מה התכונה שאתה הכי שונא: צביעות. 33.והכי אוהב: חברותיות.
34.מה סיגנון המוזיקה המועדף עליך? פופ, רוק, פאנק, אבל בכללי אוהבת הכל.
35. בדרך כלל מקדים או מאחר: מגיעה בדיוק בזמן.
36. כמה ארוחות אתה אוכל ביום: 3. 37. אתה בתנועת נוער? איזה? בני המושבים.
38.פגשת חבר וירטואלי במציאות: לא. 39. פגשת פעם את אחד האומנים המועדפים עליך: פגשתי את עברי לידר בקניון, אבל אני לא מתה עליו. 40.כשפגשתם אותו, דעתך השתנתה? לטובה או לרעה? חברות שלי אמרו שהוא מותק. 41. מה תרצה להיות כשתהיה גדול: מעצבת אופנה. 42. מצליח בלימודים: אפשר להגיד. 43. מה המציון הכי גבוה שקיבלת השנה: 100. 44. והכי נמוך: 60, במדעים.
45. מבריז הרבה: לא ממש.. 46.יש תלבושת אחידה: לא
47. בעד או נגד: לא ממש איכפת לי.. 48. היית פעם באולפן טלוויזיה? איפה? איך היה? לא נראלי שהייתי, לא זוכרת
49.יש לך פלאפון? בטח. 50.מדבר הרבה? יותר מדי
51. מי החבר הכי טוב שלך? יש המון
52. מי הכי מצחיק? פיש, עדן, הדר, רותם.. 53. הכי דיכאוני? לאדעת
54. זה שהכי כיף לרדת עליו? רותם
55. הכי חכם? רותמו'ש אהובתי
56. שהכי כיף להסתובב איתו? רותם, אלקו, שקד, נוי.. 57. הכי תומך? כולם תומכים.
58. מה אתה מחפש בחברים? שיאהבו אותי כמו שאני. 59.היה לך פעם חבר ממש ממש טוב שאבד לך הקשר איתו? כנראה שהוא לא היה חבר ממש טוב.. 60. זה קרה בגללך או בגללו? לא קרה. 61. מתגעגע?
62.מה המתנה האהובה עליך שקיבלת השנה? טיסה לארצות הברית.
63. משקיע במתנות? כה. 64. זוכר תאריכים? בטח. 65. למי אנשים אומרים שאתה דומה? ביופי? לבר רפאלי [כה בטח, חנפנים]
65. מה הדבר הראשון שהיית אומר אם היית זוכה במיליון דולר? הייתי צורחת. 66. מה הדבר הראשון שהיית קונה? מה לא? 67.אוהב שאלונים קצרים או ארוכים? ארוכים, תלוי כמה זמן יש לי.
68.קורא תשובות של אנשים אחרים? רוב הזמן. 69.היה לך פעם חלום צלול? אה? 70.מאמין במיסטיקה? לאדעת
71. מנגן במשהו? לא
72. מה סיגנון הלבוש שלך? לאדעת
73. אהבתם את השאלון? יאפ.

לושהה

New member
חלק 3../images/Emo9.gif

4 דברים שאתם רוצים להספיק לפני המוות: 1. לסיים ללמוד. 2. להיות בלונדון. [יתגשם בקרוב
] 3. להקים משפחה. 4. להספיק לעשות את כל מה שאני אוהבת.
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם זוכים ב 10,000,000,000: 1. חלק תורמת. 2. מביאה חלק למשפחה. 3. קונה טונות של ג'ינסים. 4. וטונות של דיסקים.
4 דברים שהייתם עושים אם הייתם מוצאים שטר של 100 שקל ברחוב: 1. בודקת אם זה שייך למישו. 2. אם לא..לוקחת אותו לעצמי. 3. וקונה איזה דיסק או חולצה בFOX. 4.
4 שירים שאתם אוהבים: 1. Welcome To My Life של סימפל
2. Perfect של סימפל. 3. Vacation של סימפל
. 4. Loner In Love של באסטד
. 4 מאכלים שאתם אוהבים: 1. פיצה
2. צ'יפס
3. פסטה
4. ארטיק.
4 דברים שתגיד לחברה הכי קרובה אלייך כשיש רעידת אדמה: 1. אני יהיה עסוקה בצרחות. 2.
3.
4.
4 דברים שתעשו עם מישהו יגיד לכם שאתם יפים: 1. יגיד תודה. 2. יחייך. 3. יחייך עוד פעם. 4. ושובפעם.
4 דברים שתעשו אם החבר שלכם (חס וחלילה) מת: 1. יהיה בדיכאון. 2. לא יפסיק לבכות.
3. ינסה לעשות משו לזכרו. 4. יתאבל.
4 דברים שתגיד לאמא שלך היום: 1. אבא לא יוצא הורה למלווה לטיול שנתי. 2. מחר אני הולכת עם הבנות לקנות ממתקים לטיול שנתי. 3. הטיול שנתי עוד יומיים, את יודעת. 4. הסווטשרט הלבן כבר יצא מהכביסה!? 4 מחשבות שעברו לך בראש היום: 1. אני אוהבת אותו. 2. אני אוהבת אותו. 3. אני אוהבת אותו. 4. אני פשוט אוהבת אותו!
4 ספרים שקראת לאחרונה: 1. תנו לגדול בשקט. 2. הארי פוטר השישי (בפעם האלף) 3. Queen Of The Big Time.. 4. משפחה וחצי ליומן קריאה בספרות.. 4 דברים שאכלת היום: 1. ארטיק
2. זהו. 3.
4.
4 חברים שדיברת איתם היום(אם בכלל): 1. אלקו. 2. גורן. 3. נוי. 4. בן עמי. 4 דברים שרצית לעשות היום: 1. להגיע לעלייה לתורה של כתבי. 2. להעלות יותר שירים לאייפוד. 3. לסיים את השיעורים במתמטיקה. 4. לאדעת
4 מפלגות שאתה מכיר: 1. קדימה. 2. עבודה. 3. ליכוד. 4. ש''ס. 4 סוגי דגנים שאתה מכיר: 1. קרונפלקס. 2. קוקומן. 3. שוגי. 4. צ'יריוס. 4 שמות בתי ספר שאתה מכיר: 1. "בית-אור"
2. ברנר. 3. דרור. 4. עדיני. 4 להקות שאתה מכיר: 1. באסטד.
2. סימפל פלאן. 3. מקפליי. 4. סאן אוף דורק. 4 דברים שאתה חושב על השאלון הזה: 1. ארוך. 2. מייגע. 3. מתיש.
4. אבל באיזשהו מקום כיפי.

אלה בלה

New member
חחח איזה מצחיקההה../images/Emo9.gif

גם סימפל פלאן וגם גיים בויז איזה לא מסתדר זההה חחח אולי אני יאמץ אותך להיות בת דודה שלי חחחחח הבת דודה שלי חולה על הגיים בויז וטוענת שאני פריקית!

לושהה

New member
XD ../images/Emo6.gif

לא איכפת לי מה מסתדר.. אוהבת את שניהם..עזבי שלגיימבויז יש אולי 4 שירים בינתיים..אז לא יצא לי להכיר המוןן..את סימפל אני אוהבת יותר
ולא הבנתי..בת דודה שלך חולה על הגיימבויז וטוענת שאת פריקית..אמ..גיימבויז אמור להיות פריקי!?

אלה בלה

New member
לאאא אני שומעת להקות אממ "כבדות"

והיא אוהבת גיים בויז.. וגיים בויז זה סטייל ווסטלייף.. פופיסטי כזה.. אז היא טוענת שמקפלי וכל מה שאני שומעת זה רוק כבד ופריקי...

אלה בלה

New member
חחחחחחחחח לא מקפליייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הגזמתתת יותר פול אוט בוי לוסט פרופט...וכו' וכו' וכו'...

למעלה