danina the 1

New member
חחחחחחחח כיף לכםםםם!!

אני כל פעם הולכת לישון מוקדם ולא נשארת עד מאוחר כי יש לי תגבורים והמורה מלמדת חומר חדש בלשון השבוע... אוףףףף...!! אני שונאת ללכת לישון מוקדםםםםםם!!

חניניתה

New member
לי היה תגבורים רק ביומיים הראשונים

של החופש.. זה ממש מעצבן שמלמדים חומר חדש בחופש!! זה כל כך עצבן אותי..אבל מזל שזה היה רק יומיים מהחופש

danina the 1

New member
לי היה תגבורים כל השבוע....

חוץ מיום שישי..... יום שלישי,רביעי וחמישי וגם יום ראשון ואז ביום שני אני נוסעת לקורס פנא"ן {אם מישו מכיר} במתנ"ס בחיפה ליומייםםםםם!!!!! ^^קצת התלהבתי אבל חפיף

משה 102

New member
רציתי לשאול

לגבי לשון - גם הטובים צריכים שיעורי תגבור? (אני טוב בלשון...)

danina the 1

New member
זה לא בידיוק תגבורים.....

זה יותר שיעור לשון רגיל מאשר תגבורים.... אצלנו לפחות המורה מלמדת חומר חדש כי יש בגרות השנה וצריך להספיק ללמוד הכל ולחזור גם אח"כ על כל החומר מתחילת שנה!!

חניניתה

New member
כן גם לנו!! זה ממש מעצבן שמלמדים

אותנו דברים חדשים.. דניתוש אתם עושים את הבגרות החדשה או הישנה?

danina the 1

New member
את הישנה.....

לפי מה שאני יודעת הבגרות החדשה יותר קשה מהישנה.... אמממ... מה אתם עושים?? אגב חנוש את יודעת שהייתי יומיים בחיפה? במתנס ליאו באק.... סמינר פנ"ן... מכירה??

חניניתה

New member
כן גם אנחנו את הישנה..

אנחנו השנה האחרונה שעושה את הבגרות הישנה.. משנה הבאה כולם חייבים לעשות את הבגרות החדשה.. יש לי חברות מבית ספר אחר והן עושות את הבגרות החדשה.. הן לא יוכלו להגיד בסוף שנה אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי..חחח אבל אני כן יגיד להן את זה!!1 חחוח ווואלה?? כן אני בערך יודעת איפה זה.. זה לא ממש קרוב אלי..

danina the 1

New member
אהההההה....

נראה לי שגם אנחנו השנה האחרונה שעושה את הבגרות הישנה..... אההה... הייתה שם אחת שקראו לה חן אבל התפדחתי לשאול.... חחחח

חניניתה

New member
חחח זה טוב שלא שאלת כי זאת לא היתה

אני...חחח אתם בטוח השכבה האחרונה.. כי משנה הבאה מחייבים לעשות בבגרות החדשה.. המליצו שכבר השנה יעשו את החדשה אבל בגלל שכל השנים למדנו את הישנה ולא בטוח יספיקו ללמד אותנו את החדשה אז נשארנו עם הישנה..

למעלה