Hip Hop star

New member
../images/Emo32.gif

שרשור
שיש בו כמו תמיד שאלון אם אני זאת שפותחת את השרשור....חוחוחו... והשאלון שלוקח תמיד מאותו פורום שאלונים וקרים..חיחיחיחיחחי שבת שלום וחג שמח לכולכם!(מאחר ויש את נעם גם
) מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב? למה? למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אתה ישן בסוכה בסוכות? יש לכם סוכה בסוכות? אתה אוכל חמץ בפסח? מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? אתה צם את יום כיפור? ואת תשעה באב? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

לושהה

New member
תודה אלה!../images/Emo24.gif

מה הדבר האחרון שאכלת? שתיתי קולה. היה טעים? יאפ.
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? הממ..יאפ. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא ממש.
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? טכנית, אוכל הכל, הבעיה היא שאני לא אוהבת כמעט כלום.
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו) פיצה
מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה
אתה מבשל לפעמים? לא.. איזה אוכל אתה יודע להכין? טוסט.. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד, מה לעשות.
מתוק או מלוח? מתוק. שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה
תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה. קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס. מרקים או פשטידות? מרקים. מאפים או מבושלים? מאפים. חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת
מילקי רגיל או הפוך? הפוך ברור! שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה.. היה טעים? יאפ. אתה אוהב יין? לא. אתה אוהב בירה? לא. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא. ולעיתים רחוקות? לא.
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לאא.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? ממש לא. זה או זה: מים או מיץ? מים. מיץ או קולה? קולה. קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי. פריגת או פרימור? פריגת. יין לבן או אדום? אפחד מהם. יין מתוק או יבש? כנ''ל. בירה שחורה או לבנה? שומדבר. וודקה או ויסקי? לאדעת/= מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים. מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו
מוגז או לא? לא. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן?.. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח. למה? חופש ארוך
למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? יאפ. אתה ישן בסוכה בסוכות? נופ. יש לכם סוכה בסוכות? הממ..לעתים. אתה אוכל חמץ בפסח? הממ..כע.
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? שומדבר. וביום העצמאות? יוצאים עם החברים. וביום ירושלים? שומדבר. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא. אתה צם את יום כיפור? בינתיים לא. ואת תשעה באב? לא. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? קושיות.
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה.. לימודים מקצוע אהוב: מתמטיקה ואנגלית. מקצוע שנוא: גיאוגרפיה, תנ''ך ובעיקר מדעים.
מורה אהוב: הממ/= מורה שנוא: המורה שלי למדעים/= כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 89 במתמטיקה
מה המבחן האחרון שעשית? הממ..נראלי היסטוריה/= היה לך טוב? נראלי.. כמה נראה לך שתקבל? בין 75 ל100.. ליד מי אתה יושב? חברה. אתה עושה שעורי בית בד"כ? בדרך כלל
המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? עכשיו התחילו.. אתה נוהג להבריז משיעורים? לא ממש..

m i c k e y 15

New member
אוחחח שאלון טוב..

מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? חח לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? כאילו לא טבעונית לא צימחונית ולא אוכלת הכל..באמצע איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')צ'יפס ופיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? קריספי אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? חביתה ושניצל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? כלום קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? כלום מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? חח ברור אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? כלום קוקה קולה, פפסי או RC? כלום מיץ פירות סחוט או מלאכותי? כלום פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? כלום יין מתוק או יבש? כלום בירה שחורה או לבנה? כלום וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? חופד ארוך וכל המשפוחה באה מרחוק לארוחה אחת מלאה באוכל וצחוקים למה התחפשת בפורים? מעודדת אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לפעמים כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? מלחמת מיםם דההה וביום העצמאות? לצאת וביום ירושלים? כלום חח אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אממ לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לאאאא הלוואי חג מולד איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אממ..באנו חושך לגרש.. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח! לימודים מקצוע אהוב: היסטוריה אנגלית מקצוע שנוא: מת', אדריכלות, לשון מורה אהוב: לאנגלית מורה שנוא: מת' כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 17 חח מה המבחן האחרון שעשית? מת' היה לך טוב? לאאא כמה נראה לך שתקבל?הנה למעלה..17! ליד מי אתה יושב? גילי המאמי אתה עושה שעורי בית בד"כ? חח לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? כן והרבה

m i c k e y 15

New member
מישהי פה מבינה טוב../images/Emo70.gif ואני אומרת

טוב כי זה קשההה בפיינט שופ???? כי אני ממש ממש ממש לא מבינהההה יווווו

Hip Hop star

New member
ידידשלי מכיר.

לשאול אותו אם יוכל לעזור לך,ולשלוח לו את המסנג'ר שלך?

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo156.gif

מה הדבר האחרון שאכלת?פיר נראה לי..או מרק היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אקטימל אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?בד"כ אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אמ....מה שמתאים לסוג הדם שלי איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')...אמ...משתדלת להמנע...ואם יוצא אז פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?אמ........סוכריה על מקל אתה מבשל לפעמים?כן איזה אוכל אתה יודע להכין?שנים לא בישלתי ואני לא זוכרת מה אני יודעת לבשל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?אין לי מושג זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא מתוק או מלוח?מלוח שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר?גזר קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?רגילה מילקי רגיל או הפוך?הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?
ולעיתים רחוקות?
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא חושבת זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור?פרימור יין לבן או אדום?אף אחד מהם יין מתוק או יבש?אף אחד בירה שחורה או לבנה?איכס בירה וודקה או ויסקי?לא שותה אלכוהול מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן(ה)
חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פסח למה?כי נולדתי בחג זה למה התחפשת בפורים?לשום דבר אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?
אתה ישן בסוכה בסוכות?הייתי רוצה יש לכם סוכה בסוכות?לצערי לא אתה אוכל חמץ בפסח?
מה אתה נוהג לעשות בשבועות?כלום וביום העצמאות?כלום וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לפעמים אתה צם את יום כיפור?
ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?חס וחלילה
איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?אמ..של כל החגים כעיקרון.הכי של חנוכה ופורים באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?שאלה טובה...לא ידועת לימודים מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב:גילית ומרתה
מורה שנוא:אממממ.... כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?לא ידועת..70 נראה לי מה המבחן האחרון שעשית?אנגלית היה לך טוב?מקווה כמה נראה לך שתקבל?70 ליד מי אתה יושב?כל פעם מישהו אחר..כרגע יוליה ומאיה
אתה עושה שעורי בית בד"כ?לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?לא יודעת אתה נוהג להבריז משיעורים?כן אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

עונה :) תנקס דאגי! לאב יו

מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח ירוק חמוץ יאמי היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אם יש לי זמן.. אני לוקחת לי שוקו מכינה ואת הפרוסה השניה של ארוחת 10 אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ברור אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מנסה שבן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צימחוני איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? בורקס אתה מבשל לפעמים? כן.. יוצא יאמי איזה אוכל אתה יודע להכין? ספגטי (פסטה) פיצה מלווח סלט אמ... חביתה ואמ... עוד משו יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של אמא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה שוקולד תפוח אדמה או גזר? אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? לא יודעת מה ההבדל.. אבל קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? לא אוכלת מיקלי מילקי שתיה מה הדבר האחרון ששתית? אמ... מיץתפוזים היה טעים? דיי טעים אתה אוהב יין?כןן כבר אמרתי שהישתכרתי מתירוש!? אתה אוהב בירה? כן.. אבל לא שותה.. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? כןן ולעיתים רחוקות?כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לאכלכך היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? של המה? זה או זה: מים או מיץ?מים מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?מזה משנה הכל אותו חרא לא? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוטט פריגת או פרימור? זה לא משנה לי ממש יין לבן או אדום? לבן יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? מה יותר טעים!? וודקה או ויסקי? וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא? לאא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? ברז חגים איזה חג אתה הכי אוהב? את החג הכי קצר למה? כי עזבו סיפור ארוך למה התחפשת בפורים? אמ.. למשו מוזר אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?כן אתה אוכל חמץ בפסח?כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום וביום העצמאות?ללכת עם חברים וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? - אתה צם את יום כיפור? חצימימנו ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? משו עם אור בחנוכה כאילו לגרש את החושך באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? באף חג לימודים מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא:מתמתיקה מורה אהוב: אין מורה שנוא:כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 100 מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות היה לך טוב? כן כמה נראה לך שתקבל? בין 70-100 ליד מי אתה יושב? יושבת לבד תגידו לי אתם רוצים שהבנאדם לידי ימות!? אתה עושה שעורי בית בד"כ? בדרך כלל כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים??! אתה נוהג להבריז משיעורים? מכמה

just jenny

New member
../images/Emo205.gifעונה

רק כי אינלי משו טוב אחר לעשות ב-12 בלילה;[ מה הדבר האחרון שאכלת?
, לא רציני חח היה טעים? יאפ
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? דגנים עם חלב אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ברור אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מנסה, אבל לא כ"כ מצליח;[ אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') שווארמה
מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? גלידה שאכלתי היום במקדונל'דס [בכוס
] אתה מבשל לפעמים? יאפ:] איזה אוכל אתה יודע להכין? ספגטי:X יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? יאפ
זה או זה:
ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס [מזה השני?><] מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? רגיל
שתיה
מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? מים מה.. חח אתה אוהב יין? מאד
אתה אוהב בירה? יאפ
אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא להגזים חח ולעיתים רחוקות? גם לא:] גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא:X היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא:X, אבל ראיתי אותו:]
זה או זה:
מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי [גםאםישבזהצבעימאכל] פריגת או פרימור? פריגתתתת
יין לבן או אדום? אדום
יין מתוק או יבש? שניהם ת'אמת בירה שחורה או לבנה? לבנההה איכסע שחורה וודקה או ויסקי? ויסקי, וודקה זה מגעיל [מנסיון;[ ] מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק מוגז או לא? תלוי למה.. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן
חגים
איזה חג אתה הכי אוהב? פסחחח למה? חופש דה
למה התחפשת בפורים? השנה? לפיה גוטית. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? יאפ אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? דווקא פעם כל החברה היינו בונים אתה אוכל חמץ בפסח? לאאאא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול מאכלים חלביים וביום העצמאות? לחגוג
? וביום ירושלים? nada אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא, אבא הולך:] אתה צם את יום כיפור? יאפ ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? נוט:X אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? למה לי?!:$ איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? של פורים היו נחמדיםXD באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? נמנמממ, ראש השנה ופסח
לימודים
מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: צמח [המורה שלנו להיסטוריה] מורה שנוא: אנה קלבר
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 86 [בלשון
] מה המבחן האחרון שעשית?וואי לאזוכרת היה לך טוב? :X כמה נראה לך שתקבל? :$ ליד מי אתה יושב? לינע ואיריס [פעם שם פעם שם
] אתה עושה שעורי בית בד"כ? בקושי יש, אבל אם יש מדי פעם כשיש כוח המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כולם מקפידים;[ אתה נוהג להבריז משיעורים? השנה פחות.. אבל מנסהXD

אלה בלה

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס היה טעים?לא היה מגעיל הייתם מאמינים שיש כזה דבר צ'יפס ושמן כשרים לפסח?! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אממ שותה תה עם חלב (בריטים צחקו עלי בגלל זה!)ואוכלת איזו עוגיונת אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לפעמים אם אני לא עובדת אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?מנסה כמה שיותר אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אכלנית! מה שנכנס לפה... איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')אמממ פיצה.. אבל לא סתם פיצה! פיצה מטררר
מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?משו לא כשר לפסח! אתה מבשל לפעמים?כל הזמן איזה אוכל אתה יודע להכין?כל דבר שיש לו מתכון יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן
אחרת איך אני אכין פיצה?
זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? סבתאאא
אין כמו אוכל עירקיי
מתוק או מלוח?ביחד:p השילוב מושלם של שוקולד ובמבה שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר?גזרר חחח טוב לעיניים קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?מרק תירס מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין! מילקי רגיל או הפוך?שונאת מילקייי שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מיים היה טעים?רגיל נחמד...
אתה אוהב יין?כןןןןןן אתה אוהב בירה?לא ממש... אבל סמירנוף זה סבבה אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?נופ.. רק בחתונה של אחי ולעיתים רחוקות?גם לא... גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?חח אין לנו כאלה בבית.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא נראה לי שהייתי... זה או זה: מים או מיץ?מיץ ענבים של הבורגר קינג שולטטטטטט
מיץ או קולה?מיץ שאני שונאתתת קולה! קוקה קולה, פפסי או RC?איכסהההההה
מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוטט אין כמו סחוט! פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?מה שמתחשק באותו רגע יין מתוק או יבש?עדיף מתוק בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?וודקה! מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?אתת תפוזיםם מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו נקטרינה שולטתתת מוגז או לא?לא שונאת מוגזז זה יוצא לי מהאףףף
מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מיי עדן.. חח הם מתוקיםם
חגים איזה חג אתה הכי אוהב?סוכות למה?כי נפגשים כל המשפחה ובונים סוכה אצל סבא ואז מקשטים אותה עד שלא רואים את העליםם
למה התחפשת בפורים?לקוובואית
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כןןןן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא
יש לכם סוכה בסוכות?אצל סבאא אתה אוכל חמץ בפסח?לא! מה אתה נוהג לעשות בשבועות?ללמוד לבגרות הבאה וביום העצמאות?ללכת לחברים שתמיד עושים על האש וביום ירושלים?לאכול אפרסק אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא אתה צם את יום כיפור?מנסה ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?נופ..
אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא... איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?זקן ארוך לי עד בירכייםםםם היש צוהלת או שמחה כמוני מאסיכה אה אה באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?כולם חוץ מפסח חחחח לימודים מקצוע אהוב:אומנות מעשית (נחשו למה
) מקצוע שנוא:מטמתיקה! מורה אהוב:יהודית שלף מורה תנך ותנך מוגברר מורה שנוא:וואוו אתם באמת רוצים שאני אתחיל? כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?85! מה המבחן האחרון שעשית?מגן במטמתיקה נחשב? היה לך טוב?הלך לי כמו שהולך לנמלה על הכביש! כמה נראה לך שתקבל?חחח את אני אקבל 50 זה יהיה מצויין! ליד מי אתה יושב?מיריי החברה הכי טובה שלייי
אתה עושה שעורי בית בד"כ?חחח נראה לכם?! לא לחינם אני מתחנפת לכל החנונים בכיתה שלי! המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן... אבל אני בנאדם דייקן אתה נוהג להבריז משיעורים?לפעמים... מה זהו?!
חחחח זה היה קצררר

may90

New member
וופטידו

מה הדבר האחרון שאכלת? סטייק היה טעים? מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אכן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? זה בא בטבעיות אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') המבורגר מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? גלידה אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? כלמיני יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? אני מניחה שכן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי איזה מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? המ שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר? שניהם קורנפלקס או ברנפלקס? מה זה ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? הכל הולך חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? אני אוהבת את החדש שזה רק קצפת D: שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היה טעים? כמובן אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? ממש לא :S אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? נואפ ולעיתים רחוקות? לא, זה ממש לא טעים לי >< גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? XDDDלא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? מה? זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? פפסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? >< יין לבן או אדום? איכ על שניהם יין מתוק או יבש? X_O בירה שחורה או לבנה? שחורה זה נחמד וודקה או ויסקי? לא ניסיתי ויסקי X_X מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פורים למה? כיף להתחפש ^^ למה התחפשת בפורים? אמ לוונסדיי אדאמס אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אהא אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? אם אני טסה בפסח אז כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות? השנה חוגגת יומולדת D: וביום העצמאות? ספריי קצף והופעות is the shit וביום ירושלים? כלום? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? המ כע לפעמים ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא, זובי אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? נואפ איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אין באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? אני אוהבת קניידעלך
לימודים מקצוע אהוב: מת' X_X וספרות מקצוע שנוא: כל השאר מורה אהוב: המורה לספרות מורה שנוא: יהודית כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? לא זוכרת מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת היה לך טוב? לא זוכרת כמה נראה לך שתקבל? באמאשלי אני אכנס בך ליד מי אתה יושב? ילדה אתה עושה שעורי בית בד"כ? כשיש איתי מורה פרטית אז כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא

sharon5592

New member
עונה ../images/Emo3.gif

תודה אלה
מה הדבר האחרון שאכלת? כלום
היה טעים?האממ מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? האממ לשתות שוקו ולאכול משהו כמו עוגיה או משהו כזה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא תמיד .. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? האממ נראה לי אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום
אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? כלום יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא
מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? האמממ שניהם טובים
תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה (תפוד
) קורנפלקס או ברנפלקס? אה?
מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? האממ חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? רגיל... שתיה מה הדבר האחרון ששתית? שוקו היה טעים? כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? כן
היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא... זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? (לולה)קוקה קולה
מיץ פירות סחוט או מלאכותי? האממ שניהם פריגת או פרימור? לא יודעתת יין לבן או אדום? שום דבר יין מתוק או יבש? שום דבררר בירה שחורה או לבנה? שום דבר... וודקה או ויסקי? שום דבר.. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? האממ שניהם מוגז או לא? לא שמנה מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? כי זה החופש הכי גדול
למה התחפשת בפורים?סנטה קלאוסית
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום
וביום העצמאות? לצאת.. וביום ירושלים?כלום.. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? לא ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?האממ לא זוכרת ... באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח
לימודים מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:כולםםםם!!!!!!!!!
מורה אהוב: אין מורה שנוא: כולםםם!!!!!!!
כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?עדיף שלא תדעו ............... מה המבחן האחרון שעשית? האממ ג"ג היה לך טוב? כבר קיבלתי אותו
כמה נראה לך שתקבל?60
ליד מי אתה יושב? ילד אחד אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא

simpsonit

New member
עונה ../images/Emo3.gif טנקס על השאלון ../images/Emo140.gif

מה הדבר האחרון שאכלת?אממ סלט היה טעים?נחמד ... מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אממ מה שבא .. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?אמממ כן =\ אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?אממ ממש לא!
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אממ אוכלת הכל.. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')המבורגר לצערי מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?אמממ אני לא רעבה האמת אתה מבשל לפעמים? אממ לא ממש איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה ?! ... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר? תופח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? לא זה ולא זה מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? חביתה רגילה מילקי רגיל או הפוך? איכס שונאת מילקי!! שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ ענבים היה טעים?כן אתה אוהב יין?אממ תירוש חחח
אתה אוהב בירה?בירה שחורהההה אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא... זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? אני לא מבדילה ביניהם בטעמים.. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? אממ לא אכפת פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אמממ יין מתוק או יבש? אמממ בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? לא זה ולא זה אף פעם לא טעמתי!! מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?ל"ג בעומר למה? כי עושים עם חברים ונשארים ערים עד הבוקר למה התחפשת בפורים? למעריצה רוקיסטית גרופית של גרין דיי
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? לפעמים.. אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? ברור! אתה אוכל חמץ בפסח?לא! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? אמממ וביום העצמאות? יוצאים להסתובב אממ והולכים עם המשפחה לאיזה פארק וביום ירושלים? אמממ אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא.. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? בשנה הבאה נשב על המרפסת.. שהייתי קטנה זה היה השיר שהכי אהבתי
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? שבועות לימודים מקצוע אהוב:אממ מדעי החברה
מקצוע שנוא: טכנולוגיה מורה אהוב:המורה שלי למדעי החברה מורה שנוא:המחנכת כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?85 מה המבחן האחרון שעשית?מבחן באנגלית היה לך טוב? מאוד! כמה נראה לך שתקבל? נראה לי בין 80-90 ליד מי אתה יושב? אממ ליד חברה שלי נופר אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן..לפי המצב רוח.. או שמעתיקה בכיתה ממישהו.. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אררר אתה נוהג להבריז משיעורים?אממ שממש לא בא לי ללמוד טנקס אלה על השאלון

עונה-תנקס אלה

מה הדבר האחרון שאכלת? אממ...קפה עם מצה.. היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?בפסח-קפה עם מצה או מצהברייט(איך שלא כותבים את זה)וביום רגיל סנדוויץ'\=...מתגעגעת לימים הטובים אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לא ממש אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא ממש..לפעמים..כשיוצא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?צמחונית איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')הכול חוץ מהמבורגר ונקניקיות מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?שניצל תירס אתה מבשל לפעמים?כה.. איזה אוכל אתה יודע להכין?הרבה דברים..חח..חביתה,פסטה,רביולי וכו'.. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן..שתי חבילות אפילו... זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של סבתא מתוק או מלוח?מלוח..לא מתוק...אוף..קשה מידי... שוקולד פרה או קליק?שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס-מזה ברנפלקס?!נשמע לא טעים מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?לא יודעת מה ההבדל\= חביתה רגילה, עין או מקושקשת?רגילה ובימים אלה אסור עין מילקי רגיל או הפוך?שומדבר..אני לא אוהבת מילקי שתיה מה הדבר האחרון ששתית?קפה היה טעים?לא ממש אתה אוהב יין?לא..זה מר אתה אוהב בירה?תלוי איזה... אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא..לא ממש ולעיתים רחוקות?גם לא.. גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?כן! מאוד..יאמי..בנוע"ל אני תמיד שותה.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?יכול להיות..לא זוכרת.. זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?מיץ..בעצם..תלוי איזה.. קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט! פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?אדום יין מתוק או יבש?לא יודעת מה ההבדל... בירה שחורה או לבנה?לא זה ולא זה..אבל לבנה אם אין ברירה וודקה או ויסקי?לא יודעת..לא טעמתי....וודקה נשמע יותר מאגניב.. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו!
אבל גם אפרסק טעים!אבל מנגו יותר מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פסח למה?כי הוא הכי מגניב...ליל הסדר..חופש... למה התחפשת בפורים?אממ..לא יודעת איך לקרוא לזה...דיווה? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?ברור! אתה ישן בסוכה בסוכות?כשלא קר יש לכם סוכה בסוכות?תמיד!ושלנו הכי מקושטת בכול השכונה! אתה אוכל חמץ בפסח?לא!חס וחלילה מה אתה נוהג לעשות בשבועות?מלחמות מים וביום העצמאות?ללכת לחגוג בערב...ובבוקר עושים על האש..אבל לי אין כול כך מה לאכול... וביום ירושלים?מזה יום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?ביום כיפור... אתה צם את יום כיפור?כן ואת תשעה באב?יכול להיות ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?חס וחלילה איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?לא זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אמ...שבועות לימודים מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:הכול מורה אהוב:רחל הדר..מצחיקה זאתי מורה שנוא:חגי המורה למתמתיקה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?100++ בג"ג מה המבחן האחרון שעשית?ג"ג היה לך טוב?מבחנים זה אפעם לא טוב..אבל הלך פסדר... כמה נראה לך שתקבל?----^ ליד מי אתה יושב?אמ...וואי שחכתי..אהה שובל.. אתה עושה שעורי בית בד"כ?לפעמים...כשאני מבינה את החחמר...סתאם סתאם..תמיד המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?מאוד! אתה נוהג להבריז משיעורים?לא..רק מג"ג אבל עכשיו כבר אי אפשר..

bustedit

New member
תודה אלהה../images/Emo24.gif

מה הדבר האחרון שאכלת? מצה עם שוקולדדדדד
היה טעים? מאודד
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? מה שיש.. פעם חביתה פעם סנדביץ'.. תלוי אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן:( אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא חחחחח אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? כעיקרון אוכל הכל, חוץ מכבד
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') ממ מקדונלס נראלי
מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום.. באלי להקיא אתה מבשל לפעמים? ביצת עין נחשב? איזה אוכל אתה יודע להכין? חח ביצה.. ו.. ביצה. לפעמים גם חביתה. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנקקק מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק?
תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? הראשון מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? אממ.. שניהם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת
מילקי רגיל או הפוך? הא? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? נס קפה היה טעים? כן.. מתוק בטירוף חח אתה אוהב יין? לא ממש אתה אוהב בירה? נופ אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ממש לא ולעיתים רחוקות? גם לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? תלוי איזה.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? ממ.. לא זה או זה: מים או מיץ? מיץץץץץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? לוידעת פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אע יין מתוק או יבש? אעעע בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? איכס מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגוווווו
מוגז או לא? מוגזזז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? ממ.. פורים? למה? כי מתחפשים? למה התחפשת בפורים? חחחחחח
סוג של פנתר ורוד אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? בארור אתה ישן בסוכה בסוכות? לאאאא מה אין לי בית? יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? $#$@ וביום העצמאות? לרסס את הרחובות
וביום ירושלים? כלום.. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כמובן ואת תשעה באב? נופ ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לאלא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לאאאאאאאאא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? "ווי ויש יו אה מרי כריסמס.." אפעם לא חגגתי.. אבל בטלויזיה זה נראה כזה מגניב!
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? ממ.. לימודים מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה!!!!!!
ופיסיקה.. מורה אהוב: צילה
מורה שנוא: כל השאר.. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? לוזוכרת מה המבחן האחרון שעשית? אממ.. נראלי במורשת היה לך טוב? נחמד כמה נראה לך שתקבל? 0 ליד מי אתה יושב? הילדה הכי חרשנית בכיתה
אתה עושה שעורי בית בד"כ? בחלק המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? ממ.. לא.. אבל בזמן האחרון התחלתי להבריז מלא מפיסיקה..

למעלה