ברק51

New member
קמפיין חדש בהומוריקה!

קמפיין חדש בהומוריקה– "כולנו אף (אדום) אחד" – ובו אף אחד לא יישאר בחוץ! מפתחי שיטת ההומוריקה הדוגלת בשימוש בהומור ומוסיקה כדרך חיים יוצאים במסע חוצה מדינה לאיחוד לבבות, דעות וגישות תחת הסממן העיקרי: האף האדום. מדובר בהרבה יותר מסתם הלצה. משלבים מאמץ ומוכיחים כי אפשר אחרת. הומוריקה – שילוב חוצה גבולות ופורץ דרך, פילוסופיית חיים המוכיחה כי אפשר לקחת את הצחוק ברצינות – ולהרוויח!" צפו באתר ההומוריקה הישראלי: www.humorica.co.il , בקישור לקמפיין: http://www.humorica.co.il/campein.html ובראיון עם סיגל שחמון בערוץ 10 - גם היא שמה אף אדום - http://www.humorica.co.il/tikshoret.html מומלץ לכל מי שחושב שהחיים יכולים להיות יותר יפים, איכותיים ונעימים: בחינוך, בעסקים, במשפחה ובבריאות האישית. אנחנו לוקחים את הצחוק ברצינות. נסו גם אתם – שלחו לנו תמונה שלכם עם אף אדום ונפרסם אותה!

ronconsult

New member
יעוץ מסמנכ"ל בחינם ובהתנדבות

שמי רון, סמנכ"ל בחברה עיסקית , סא"ל במילואים ובוגר תואר שני במנהל עסקים (נשוי ואב לילדים). כתרומה לחברה הישראלית, ללא כל עלות או כל דרישה אחרת, אני מוכן לייעץ בחינם בכל נושא לכל דורש - [email protected] ניהול כללי, ניהול כספי, פיתוח עסקי, קידום אישי, פתרון קונפליקטים, סוגיות מול צה"ל ועוד. אין צורך להזדהות, אלא רק לפנות עם הבעיה - ואני אנסה לעזור. לרוב, התשובה תינתן תוך זמן קצר, אולם לצערי, לעיתים התשובה להישלח במייל רק אחרי מספר ימים (בשל זמינותי ועומס הפניות). עד כה פרסמתי את התנדבותי באינטרנט במספר לוחות מודעות, ואכן אנשים פונים אלי ואני מסייע להם. יחד עם זאת - ברצוני להרחיב את מעגל מקבלי העזרה ולכן בחרתי בערוץ הפנייה בפורום. אתם מוזמנים לפנות או להפנות אלי אנשים. תודה.

אי-שיוויון חברתי חמור בישראל

רקע על האליטות בישראל : אי-שוויון חברתי נובע בחלקו הגדול מהתנהגותן של האליטות - קבוצות הכוח וההשפעה בחברה. אליטות, כגון מנהיגים פוליטיים, בכירי כלכלה, מנהל, צבא ותקשורת יש בכל מדינה, אבל לא בכל מקום האליטות הן כל כך אליטיסטיות. האליטות בישראל הן אליטיסטיות באופן בולט והן מעצבות את המציאות בדרך אליטיסטית. בישראל יוצרות האליטות הפרדה מודגשת בינן וחוג מקורביהן לבין שכבות הציבור החלשות, וזאת בדרכי הגיוס שלהן, ב"תמנוניות" המערכות שבשליטתן ובקשרים שבינן לבין עצמן. זו אחת הסיבות העיקריות לאי-שוויון הגובר בחברה הישראלית. מה הקשר בין שחיתות לאליטות? צריך להבין, ששחיתות היא בראש ובראשונה נגע של אליטות. הנגע הוא בכך שההזרמה ההדדית של הטבות תמורת הטבות בין האליטות לבין עצמן, ובינן לבין מקורביהן, בקלות, ולעתים בלי משים, עוברת את גבול הלגיטימי. וכאן מה שקובע הוא לא רק החוק, אלא גם כללי אתיקה. קשר האליטות גולש תכופות אל אזור הדמדומים של מה שלא בהכרח אוסר על פי החוק, אבל נוגד את המוסר, או מה שידוע בשפה העממית כ"כשר אל מסריח." חשוב להבין - אין מדובר במעללים יוצאי דופן של אדם זה או אחר, אלא בשיטה שהחריגים הם חלק בלתי נפרד ממנה. השיטה היא כזו המחזקת ומעשירה את אלה שכבר יש להם, כלומר האליטות, על חשבון אלה שאין להם או יש להם מעט, כלומר השכבות החלשות של הציבור. היא גם גורמת לכך שחוסר האמון של הציבור לגבי המערכת הפוליטית גובר, וכך השלטון עוד יותר מרוחק ומנותק מן הציבור. מידע נוסף ניתן למצוא באתר תנועת התודעה הלאומית

חמודה01

New member
רק בגלל הכסף......

כל כמה חודשים אני שוב מקבלת כאן "מכה" בפרצוף שגורמת לי לרצות "לקחת את הרגליים" ולעוף מפה. ונכון לכרגע אני נשארת רק בגלל שאני צריכה את הכסף ובגלל שאני מחכה לתשובה ממבחני הקביעות שעשיתי לפני יותר מחודש!! אני כבר כמעט שבע שנים במקום הזה והוכחתי את עצמי בכל דרך אפשרית. אז למה עדיין אני מרגישה שלפעמים אחרים מקבלים כאן יותר ממני?? למה אחרים מקבלים פרוייקטים חדשים ואני נשארת לבצע את העבודה הפחות מעננינת?? כשאני רושמת "אחרים" אני מתכוומת לבחור שעובד הייתי ונמצא פה בערך שנה. ותאמינו לי שהוא לא יותר טוב ממני ואני בגלל הוותק שלי במקום שולטת יותר טוב ממנו בחומר ובעלת ידע רב יותר. לא רוצה לדבר עם הבוס שלי על זה לפני שאקבל את התשובה לגבי הקביעות שלי. ברגע שאקבל את התשובה ואקבל את הקביעות אוכל לבוא יותר בדרישות לגבי מעמדי במקום וקידום בעבודה. אבל ביינתים מרגישה מאוד מאוד מתוסכלת ולא בא לי להשאר פה בכלל!!!!!!!!!

Sea Urchin

New member
אני כבר יוצא לחוף הים בצהריים

אמרח לי קרם הגנה על כל הפנים חוץ מעל האף.

hayapollak

New member
מה היית עושה

אם העבודה היתה מעניינת והיית מקבלת פחות כסף? היית נשארת? 7 שנים את עובדת במקום עבודה ורק עכשיו דנים שם בנושא הקביעות שלך? אז קודם כל בהצלחה - אני מאחלת לך שתקבלי קביעות. יחד עם זה קביעות זה לא בהכרח דבר חד סטרי זה בהחלט עניין דו סיטרי. וכמו שהמעסיק לוקח זמן להחליט על הקביעות שלך גם לך מותר לחשוב ולהביע דעתך בעניין הקביעות. כלומר את רוצה להשאר במקום העבודה ואת מצפה שיתנו לך פרוייקים חדשים (בלי קשר לבחור ההוא) אז מדוע לא להשמיע את הרצונות והציפיות שלך בפני הממונים עלייך? מדוע את חושבת ש אם תביעי את רצונותייך וצפיותייך בצורה ענינית הם יעכבו את הקביעות שלך?

einatgross1

New member
מפגש רישות עסקי 14 ברמת גן

מפגש לרישות עסקי , ביוזמת מכון מראות אסטרטגיה, מתקיים ביום שני, 22, במאי, בשעה 19.00-22.00. ברח' תובל 38, קומה שישית, ברמת גן (בניין "קבוצת שחר" במתחם הבורסה). בתוכנית: חלק א' פגישות עסקיות-ישיבה והכרות בקבוצות קטנות, בדיקת אפשרות לשיתופי פעולה והפניות הדדיות, והחלפת עצות לקידום עיסקי. חלק ב' סבב הצגה עצמית והצגת תוצאות חלק א' חלק ג הצגה מורחבת על ידי אחד ממשתתפי המפגש אנא הכינו כרטיסי ביקור ופרזנטציות עצמיות מרתקות, ונעימות. ניתן להביא מוצרים להמחשה ולמכירה. המחיר לכניסה הוא 35 ש"ח כולל קפה וכיבוד קל. החנייה ברחובות הבורסה בשעה זו הינה חינם. זאת הזדמנות לראות אחד את השני, לערוך היכרות יותר מעמיקה, לשווק, ולהגדיל את מספר הלקוחות בדרך נעימה. מקווה לראות את כולכם. אנא הירשמו באמצעות המייל [email protected] מספר המקומות מוגבל ל-30 על מנת לשמור על האווירה האינטימית במפגש. ההרשמה מחייבת ביותר. אנא הירשמו רק כשאתם בטוחים שאתם יכולים לעמוד בהתחייבות! תודה, ולהתראות, עינת גרוס

למעלה