Animus1539

New member
סוף שבוע בעירום... אה... בדרום...

איזה סוף שבוע מדהים! היינו במקום שנקרא "אשרם במדבר" בפסטיבל שנקרא "פשוט". "פשוט" מלשון התפשטות... כן, רוב האנשים היו שם עירומים כביום הוולדם, למעט איזה כובע או לונג נגד השמש. היה קצת ניו-אייג'י בתפישות אבל למדתי משהו חשוב שרציתי לשתף אתכם בו: אנשים בלי בגדים - זה אנשים בלי מסכות. אנשים בלי בגדים אין להם מה להסתיר, הם שם, כמו שהם, קבל אותם או לא, הם עצמם באופן מוחלט. הם נראים מאושרים יותר, הם נראים חברותיים יותר והם נראים שלווים יותר. גברים ונשים ניהלו שיחות אחד מול השני ללא מסכות וללא כיסויים, וזה היה טבעי, נוח ומשוחרר יותר מכל מפגש חברתי שראיתי עד היום. חשבתי שאני אראה עדת גברים מחורמנים, שבוהים בכל זוג שדיים שעובר מולם, ומורידים את העניים מהשדיים רק בגלל שעבר שם ישבן נאה ומחוטב. אז זהו שלא, אנשים הסתכלו אח על השני בצורה טבעית וללא הבעת הסממנים הרגילים לחרמנות יתירה (אם אתם לא יודעים מה הם הסימנים, אתם צעירים מדי לפוסט הזה). בקיצור, הופתעתי לטובה, ואני ממליץ לכולם על החוויה הזו. אוקיי, זה קצת אוף טופיק אני מעביר את זה לשרשור המתאים.
 

Wing Chan

New member
"קצת" ניו אייג'י? נשמע כמו פסטיבל

של כול מיני היפים\נאו היפים\כול מיני יצורים כאלה. בואנה הייתי מתחרפן שם סביב כול ההיפים המחורבנים האלה. אני צריך מתישהו לעשות באמת איזה פיגוע התאבדות באחד הפסטיבלים האלה.
 

neophile

New member
זאת לא הנקודה

אפשר למצוא דברים להגיד על כל סקטור באוכלוסיה מה שמוכיח שזה לא משנה אם זאת נכון או לא , זה נובע מאיזה גישה כזאת...מתנשאת . מעצבן אותי לראות בפורום של אנשים שאמורים להיות מתקדמים גישה כזאת,אפילו מאכזב. באותה מידה אפשר לרדת על יהודים ,על האף המעוקל שלהם על המנהגים המוזרים שלהם... חשבתי שכבר התעלנו מעל זה...כנראה שטעיתי.
 

neophile

New member
כן , גישה מתנשאת

האם גיזענות לא נובעת מהתנשאות? "אנחנו יותר טובים , כי כי כי....אממממ...כי...להם יש אף מעוכל! זה למה!"
 

neophile

New member
שהם שונים ממטאליסטים ב...?

זה שהם לא מתלבשים רק בשחור ועונדים פנטגרמים כי זה מא-גניב? אולי זה בגלל שהיפים לא נהנים מלהיות מועקים כמו מטאליסטים?
 

Wing Chan

New member
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL

גבר-גבר, אני הולך עם בגדים יותר רגילים ממה שתוכל לדמיין לעצמך.
ואני לא לובש פנטגרמים, תודה. והיפים זה פשוט היפים. זה בסדר, מבחינתי גם פריקים צריך להוציא להורג.
 
למעלה