אנשים עזרההההה!!

איך מחליפים כינוי?!?! צריך לפתוח דף חדש? ואם כן אז איך כי אני לא מצליחה....

nirk9

New member
חזי!

חזוז! חזוזז!!! חזי חזי חזי חזוז!!!!!!!!!!!!!!! היי חזי =)

Hezi The One

New member
../images/Emo32.gif

אוף חדש וזה למה כולם למטה,עשו טובה תשרשרו אליו

ראיתי עכשיו את הקליפ החדש של שייגעצ

בוואלה...ו........ אחלה שיר...שיר כפי כזה כמו שצריך...אבל אחד הקליפים היותר הזויים שראיתי...אפילו יחסית לשייגעצ...חחחחחח

ס ט י י ק

New member
"תלמדי לשרשר"

כל אחד מגיב לה ככה,אבל בעצם,איך אתם רוצים שהיא תלמד אם אתם לא מסבירים לה?! איך לשרשר-אני אנסה להסביר לך,לא בטוח שילך לי. הודעות,כמו ההודעה הזו,או כמו מה אכלת אתמול בצהריים,או איזה סרט ראית אתמול עם חבר שלך,צריכות להיות משורשרות לאוף טופיק-משמע
. כשאת רואה מישהו שכותב,סתם לדוגמא- "אני חדש" ואת רוצה להגיב לו "ברוך הבא" את צריכה לעשות "הוסף תגובה" בסוף ההודעה של אותו אחד,ולא באחת מן התגובות הנמצאות בשרשור. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.

אבל שלחו לה מסר../images/Emo194.gif

אם אני אל טועה חזי שלח לה מסר וא למישהי אחרת "איך לשרשר" אז... היא די הייתה צריכה לדעת עכשיו יומטוב

Felix dude

New member
עכשיו...

אוף משעמם לי... אני כל כך לא עייפה... אני כבר רואה את עצמי רואה ערוץ המדע ב3 בלילה...

a d i 8

New member
אנשים כינוי חדש!

מ:עדי נבות....עברתי לa d i 8..... אחלה כיונוי לא?....חחחחחחחחחחחחחחח ואני מבטיחה ללמוד איך לשרשר!

ס ט י י ק

New member
תתחדשי אבל

אם את מבטיחה ללמוד איך לשרשר למה שוב לא שירשרת?!?!?! את ההודעה הזו,היית צריכה לשרשר לאוף טופיק.

שאלה../images/Emo168.gif

הגיע לאוזני שמועה|שורק| ששיגעצ באים ליקנעם[חור באזור צפון- חצי שעה מחיפה] בגלל שזה לא משו רשמי אלא משו ששמעתי מחברה, אני רוצה לדעת אם זה נכון. אז שיגעצ באים ליקנעם?

למעלה