מכוון שהפורום מתתת אז קבלו שאלון

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר מה משחק הילדים האהוב עליך מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה מהו הצבע האהוב עליך או מה השתיה המועדפת עליך מה הספר האחרון שקראת את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע את יודעת לנגן מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב מה השיר האחרון ששמעת כמה אחים יש לך איך קוראים להם בני כמה הם באיזה שעה הלכת לישון אתמול באיזה שעה קמת היום כמה זוגות נעליים יש לך על איזה צד ישנת בלילה מה הצבע של השיער והעיניים שלך דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר מה המקצוע שאת הכי שונאת מה הצבע של החולצה שלך מה אכלת בצהרים יש לך עגילים / קעקועים באיזה פורומים את כותבת איזה דיסקים יש לך איזה פורום לדעתך חסר בתפוז באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה לאיזה חוגים את הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10) מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל) את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו את מאמינה בות רפאים מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר השתמשת פעם באיקון ישנת הלילה עם שמיכה עשית פעם בנג'י / סנפלינג איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה באיזה צבע העכבר שלך

R e A

New member
קפצתי לבקר

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מנסה להתעורר מה משחק הילדים האהוב עליך? אמת או חובה? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיתונאי או משהו... מהו הצבע האהוב עליך? כחול מה השתיה המועדפת עליך? מים, הייניקן, קולה... מה הספר האחרון שקראת? אירופה אירופה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בבית יותר נחמד. את יודעת לנגן? על העצבים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?לעבוד מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? בן, יאיר, הדס בני כמה הם? 24, 23, 15 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 6 בבוקר בערך באיזה שעה קמת היום? 5 אחרה"צ כמה זוגות נעליים יש לך? 3 על איזה צד ישנת בלילה? מאיפה אני זוכר מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער חום, עיניים כחול-ירוק-צהוב-אפור [באמאשלי] דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר טוב? לא הייתי צריך ללכת לבצפר. דבר רע? שעמם לי. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ספורט אלא מה מה המקצוע שאת הכי שונאת? תנ"ך [איזה יופי שסיימתי עם זה] או מת' מה הצבע של החולצה שלך? כחול מה אכלת בצהרים? מי אכל צהריים. חרפתי בצהריים... יש לך עגילים / קעקועים? מקווה לעשות בגבה בקרוב באיזה פורומים את כותבת? בקושי כותב|: אם כבר אז מכבי ת"א, אוף טופיק, והאטריק איזה דיסקים יש לך? צרובים בעיקר איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום להצעת פורומים באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? מממ בקושי נמצא באינטרנט בזמן האחרון לאיזה חוגים את הולכת? לא הולך לחוגים מה את רוצה לעשות עכשיו? לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה אנערף באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב או ניו זילנד [יחי ההבדל הקטן] כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 את מאמינה בות רפאים? אנערף מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שבוע נראלי השתמשת פעם באיקון? לא
|משעמם לי|
ישנת הלילה עם שמיכה? כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? אנערף לא זוכר באיזה צבע העכבר שלך? שחור

תשובות

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר-קונה שברים שיעשו לי טוב על הלב מה משחק הילדים האהוב עליך-תופסת מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה-פארמדיק,צלם,דובר צה"ל,משהו שקשור לפוליטיקה מהו הצבע האהוב עליך-כחול או מה השתיה המועדפת עליך-מים ואם לא זה אז מנגו\אפרסק\וודקה עם רדבול מה הספר האחרון שקראת-החילים היהודים של היטלר אתה מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע-בבית אתה יודעת לנגן-על העצבים מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב-שמעתי מוזיקה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב-ללכת לים מה השיר האחרון ששמעת-כל היום אני חושב עליה כמה אחים יש לך-1 איך קוראים להם-מעיין בני כמה הם-19 באיזה שעה הלכת לישון אתמול-5 וחצי בבוקר באיזה שעה קמת היום-11 וחצי כמה זוגות נעליים יש לך-8 על איזה צד ישנת בלילה-התהפכתי כמה פעמים מה הצבע של השיער והעיניים שלך-שטני,כחולות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום-עזבו לא נדבר על זה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה-אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר-תנ"ך מה המקצוע שאת הכי שונאת-ביולוגיה מה הצבע של החולצה שלך-אני עם בוקסר חחח מה אכלת בצהרים-עכשיו בוקר יש לך עגילים / קעקועים-בגבה ובאוזן(בקרוב באף)וקעקוע באיזה פורומים אתה כותב-מסע לפולין שואה דור שני שלישי צוותי חרום זיהוי שירים סקס נוער מתגייסים איזה דיסקים יש לך-אין דיסקים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז-לא יודע באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה-פורום של מד"א קריות לאיזה חוגים אתה הולך-לא הולך מה את רוצה לעשות עכשיו-ללכת לים עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)-כייף10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת-גבינה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)-ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו-1 את מאמינה בות רפאים-לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר-חצי שנה השתמשת פעם באיקון-בטח ישנת הלילה עם שמיכה-בטח עשית פעם בנג'י / סנפלינג-בנג'י איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה-מה שיהיה לראות באיזה צבע העכבר שלך-שחור

JuLiA S A

New member
חח ראיתי, אמרתי למה לא..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? בודקת שאף אחד לא התבלבל מה משחק הילדים האהוב עליך? פאקמן נחשב? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? עיצוב פנים מהו הצבע האהוב עליך? סגול מה השתיה המועדפת עליך? מים, מים ועוד קצת מים מה הספר האחרון שקראת? לא בלי ביתי את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בית את יודעת לנגן? כן, באסמסים... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מתכונת אחרונה אחרונה אחרונה... מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? לנקות מה השיר האחרון ששמעת? תגידי לי את, גבסו כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? טל ואילנה בני כמה הם?8, 13... אני הבכורה.. איזה באסה... באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 3 באיזה שעה קמת היום? 7 :( כמה זוגות נעליים יש לך? 7/8 לא סגורה על עצמי על איזה צד ישנת בלילה? רק על הבטן מה הצבע של השיער והעיניים שלך? עיניים חום, שיער אדמוני דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? טוב- עשיתי בגרות לפני אחרונה, רע- לא זוכרת, הכל טוב, החיים טובים מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אף אחד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? עזבו אותי באמא'שכם סיימתי ביצפר מה המקצוע שאת הכי שונאת? טוב נו, אהבתי ביולוגיה, שנאתי תנך, ספרות... מה הצבע של החולצה שלך?אדומה מה אכלת בצהרים? עוד לא יש לך עגילים / קעקועים? יש ויש באיזה פורומים את כותבת? כמעט שלא איזה דיסקים יש לך? עיברי לידר, אביב גפן איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא יודעת, לא בדקתי באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? שירונט, קוראת מילים של שירים מדהימים לאיזה חוגים את הולכת? לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו? לא משו מיוחד עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? חביתה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? רק ישראל אבל אם חייב אז ברזיל, אולי אוסטרליה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 את מאמינה בות רפאים? פחחחח לאאא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוכרת, גם ככה לא בריא השתמשת פעם באיקון? כמו זה:
? .... לא זכור לי.... ישנת הלילה עם שמיכה? בטח עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא, הלוואי בקרוב... איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא אצפה בטיוי באיזה צבע העכבר שלך? כסוף

תצביעו היום לעמיר חדד בכ"נ 4!!!

היום כולנו מצביעים לעמיר חדד הנסיך של כוכב נולד!!! חייבים לעלות אותו לשלב הבא ושלא ייפול בשלב כ"כ מוקדם בתחרות, עמיר שר כמו נסיך והוא הוכיח זאת לכולם אתמול בתוכנית (כן בדקה וחצי שהוא שר עד שהוא נפל) הוא הפסיד את החסינות רק בגלל זה.. היום 30/6/06 מצביעים לעמיר חדד הנסיך ומעלים אותו עוד שלב בדרך למקומו הטבעי (המקום הראשון חחח) תצביעו ותפיצו!! פליז מתחננת תצביעו לו בשבילי ע-מ-י-ר ח-ד-ד ה-כ-ו-כ-ב ה-ב-א!!!

משעמם לי אז הנה..

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- קונה דברים למשפחה ומקימה קרן לנערים שאין להם יכולת לנסוע לפולין מה משחק הילדים האהוב עליך- מונופול מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה- משהו עם ביולוגיה לא סגורה על זה מהו הצבע האהוב עליך- אדום או שחור מה השתיה המועדפת עליך- אממ לא אלכוהול- מים, אלכוהול- וודקה אשכוליות מה הספר האחרון שקראת- צופן דה- וינצ'י את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע- בבית- אפשר להתרכבל עם שמיכה את יודעת לנגן- לא ממש... מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- ישנתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- לא יודעת מה השיר האחרון ששמעת- אתמול במסיבת סיום שכחתי מהו כמה אחים יש לך- שניים אח ואחות איך קוראים להם- עתליה ועירד בני כמה הם- עירד בן 4 וחצי עתליה בת 15 וחצי באיזה שעה הלכת לישון אתמול- זה היה כבר היום - 5 לפנות בוקר באיזה שעה קמת היום- 13 כמה זוגות נעליים יש לך- 5 בערך... על איזה צד ישנת בלילה- על הבטן כמו תמיד מה הצבע של השיער והעיניים שלך- שיער- חום בהיר, עיניים- חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום - אממ מסיבת סיום היה טוב, השתכרתי- דבר רע מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה- אני לבדי מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר- ביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת- מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך- ורוד מה אכלת בצהרים- לא אכלתי, קמתי רק ב- 13 יש לך עגילים / קעקועים- 6 חורים באוזניים באיזה פורומים את כותבת- פה, מתגייסים, הר הגעש באדום (רק אני מכירה חח) איזה דיסקים יש לך- שלמה ארצי!!! איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- לא יודעת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה- הר הגעש באדום לאיזה חוגים את הולכת- לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו- לישון עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- משעמם קצת- 4 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- לא זוכרת נראה לי גבנ"צ באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)- ארה"ב את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו- שום דבר את מאמינה בות רפאים - במה? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- ממזמן השתמשת פעם באיקון - בטח ישנת הלילה עם שמיכה- כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג- לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- לא יודעת באיזה צבע העכבר שלך- שחור

גמני עונההההה

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? תורם שליש, קונה אוטו מה משחק הילדים האהוב עליך? קטרים באים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? (אני בן) להיות במאי מהו הצבע האהוב עליך? סגול או מה השתיה המועדפת עליך? לימונדה מה הספר האחרון שקראת? הלוויה יהודית/ לותר שיינה את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנועעעעע את יודעת לנגן? רק את התקווה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אצא לחברה מה השיר האחרון ששמעת? "אלייך" כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? ליטל ברק בני כמה הם? הלווו חפרתם באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 וחצי באיזה שעה קמת היום? 10 כמה זוגות נעליים יש לך? 5 על איזה צד ישנת בלילה? לא זוכררר מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? סיימתי לעשות מלא דברים מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אבא מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? היסטוריה מה המקצוע שאת הכי שונאת? אנגלית מה הצבע של החולצה שלך? אפור ואדום מה אכלת בצהרים? טופי וביסלי נחשב? יש לך עגילים / קעקועים? לאאאאאא באיזה פורומים את כותבת? בית"ר, שואה הנצחה ותיעוד, פה...ועוד כל מיני קומונות איזה דיסקים יש לך? כמעט כל סוג איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום תנועות הנוער באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? וואלה לאיזה חוגים את הולכת? חוגים??? מה את רוצה לעשות עכשיו? אל תשאלו... עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 2 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה ועגבניה באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?רק פה את או כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו 0 את מאמינה בות רפאים כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר מזמןןןןןןןן לצערי השתמשת פעם באיקון כן ישנת הלילה עם שמיכה כן עשית פעם בנג'י / סנפלינג לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה כוכב נולד באיזה צבע העכבר שלך כסף

Juramento

New member
עונה...משעמום

מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר- תורם אותם לצה"ל מה משחק הילדים האהוב עליך- דומינו ראלי מה תרצה לעשות כשתהייה גדול- או צבא קבע, או רפואה מהו הצבע האהוב עליך- כחול מה השתיה המועדפת עליך- מים מה הספר האחרון שקראת- נירנברג(קראתי אותו בשמירה...לקח לי חצי שעה בערך) אתה מעדיף לראות סרט בבית או בקולנוע- בבית קלנוע, כי זו אחלה יציאה את יודעת לנגן- yes - גיטרה, פסנתר, ועל העצבים של עלוה. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב- אירגנתי את החדר ואת כל התחמושת שלי במקום שאחי הקטן והטרוריסט לא יוכל להגיע אליו. מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב- אתחיל לשפצ"ר דברים להנאתי מה השיר האחרון ששמעת- אלייך, דניאל זילברשטיין. כמה אחים יש לך- אחד איך קוראים להם- מורן בני כמה הם- בן 15 באיזה שעה הלכת לישון אתמול- 2 וחצי בערך...הייתי עם חברים באיזה שעה קמת היום- 6 וחצי בבוקר...נתקפתי רצון לאימון בוקר כמה זוגות נעליים יש לך- 2 צבאיות, 2 ספורט, 3 אלגנטיות וכפכפים למניהם על איזה צד ישנת בלילה- על הבטן!!! מה הצבע של השיער והעיניים שלך- שיער- חום , עיניים- כחולות דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום - טוב- שקמתי בבוקר עם חיוך. רע - שהפלוגה שלי טוחנת אבנים בג'נין ואני בבית ברגילה...בא לי להיות איתם... מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה- אני לבד מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר- ביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת- מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך- ירוק זית מה אכלת בצהרים- לא רעב תודה יש לך עגילים / קעקועים- עגיל באוזן, אבל הוא לא פעיל באיזה פורומים את כותבת- לא ממש כותב...בעיקרון פה ובסדירים איזה דיסקים יש לך- יש לי מלאא איזה פורום לדעתך חסר בתפוז- פורום לוחמי שריון באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה- לא'דע.... לאיזה חוגים את הולכת- לא הולך מה את רוצה לעשות עכשיו- להיות בג'נין עם החברים שלי עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)- 3 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת- מי אוכל סנדביצ'ים?! באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)- ארצות הברית, ארגנטינה כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו- שום מנורה. את מאמינה בות רפאים - לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר- ממזמן השתמשת פעם באיקון - כה ישנת הלילה עם שמיכה- כה עשית פעם בנג'י / סנפלינג- כה איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה- האלופה באיזה צבע העכבר שלך- לבן אדום

אלוןןןןןןןןןןןןןן שנים אח שלי שנים!

ככה שוכחים אותנו!! טוב דבר איתי בפרטי אבל תרשום פה יותר!! חולה עליך אחי (חחח המבין יבין)

אני צריכה להתחיל לדאוג אלון??

נו באמת גיא, אתה גורם לי לקנא.. לא יפה חחחחחחחח אותי אישית הוא לא שכח חחחח, אנחנו מדברים די הרבה...

חחח עלוה מאמי את יכולה להיות רגוע

אלון שומר לך אמונים(וזה לא ידע כללי חח) והתכוונתי שאלון ירשום פה בפורום יותר...כי אלון כל היום מציק לי בפלאפון חחח סתם אלון!!!!הכל בהומור אחי...אתה יודע שאני מת עליך חח

אהההה יפה יפה...

בהתחלה חשבתי ללכת למכינה קדם צבאית ואפילו עברתי כמה מיונים אבל גיבוש לוחמות שיבש לי את החיים, ובטח אלון ועוד כמה פה יודעים איזו מורעלת אני. בכל אופן גם אני עוד מעט לא אטול חלק בדיבורים.. אני הולכת לצבא עוד 27 ימים.. בכל אופן- [email protected] 169429306 תיצור קשר מותק...

למעלה