dreaming h

New member
../images/Emo32.gif

התלבטתי אם לכתוב משהו בחודש האחרון או לא, ולאחר שמצאתי שגם דעתו של יונתן כשלי, החלטתי לכתוב, בשם שנינו. יש כמה חברי פורומים (גם אצלנו) שנמצאים במילואים אי שם בבוץ המחורבן בלבנון. בלי להיכנס לפוליטיקה בכלל, אנחנו מקווים שהכל יסתיים שם כמה שיותר מהר, ושכולם יחזרו הבייתה בשלום... ודרך הפורום, לאיתי, שבטוח לא רואה כרגע, אבל... שמור על עצמך...

../images/Emo45.gif

ולכל משפחות הנופלים אנו משתתפים בצערכם ומקווים שלא תדעו עוד צער. והחלמה החלמה קלה ומהירה לכל הפצועים.

BabaGee

New member
אני אנצל את ההזדמנות ואגיד להם מפה

תודה !!! מי ייתן וכל אחד ואחד מהם יחזור לביתו בשלום. הצער גדול מדי על כל אותם אנשים שכבר לא יזכו לכך !

omerzi

New member
שמרו על עצמכם

נראה לי שהשבוע הזה היה עם הכי הרבה הרוגים ופצועים, נקווה שבעתיד המצב רק ישתפר.

bendj123

New member
גם את סופגי הקטיושות בצפון אני מחזק

ובאסה על כל החורש הטבעי שנשרף בגלל המכה הזאת כמה אזוריי מחייה של בעליי חיים וזוחלים נהרסו...... עצוב מאוד

zoomp

New member
חיזוק אמיתי - תפילה

בס"ד כמובן שחשוב מאוד לחזק את תושבי הצפון והחיילים, אבל גם תפילה לעזור. גם מי שלא דתי יכול להתפלל. אם לא יעזור לפחות לא יזיק. שיר למעלות, אשא עיניי אל ההרים, מאין יבוא עזרי: עזרי מעם ה', עושה שמיים וארץ: אל יתן למות רגלך, אל ינום שומרך: הנה לא ינום ולא ישן, שומר ישראל: ה' שומרך, ה' צילך על יד ימינך: יומם השמש לא יכך, וירח בלילה: ה' ישמרך מכל רע, ישמור את נפשך: ה' ישמור צאתך ובואך, מעתה ועד עולם: כמו כן ממומלץ לאמר את יתר שירי המעלות, ומזמור צא בתהילים

למעלה