chui2luna

New member
מחפשים שותפים להופעה!

היי כולכם, כותב חצוצרן מהרכב Fאנק-גרוב נחמד שנקרא "אלגוריתם". מנגנים ביחד ערך שנה וחצי. אנחנו מתכננים הופעה בקיץ (בין ה6 ל12 באוגוסט) באיזור המרכז ואנחנו מחפשים להקה שתופיע איתנו. כבר עשינו את רוב הבירורים, יהיה קהל, ויהיה כיף. הנה הקלטה ישנה ובאיכות גרועה מהופעה מלפני שנה: http://members.lycos.co.uk/h2mn/sho/OzShoham.mp3 אם משהו מעונינים, צרו קשר [email protected] (גם במסנג'ר) #154029045

mosesg

New member
יום שישי הקרוב

ב"בר כוכבא" שליד בריכת הסולטן תהיה הופעה של חם ומחמם ביחד עם N.O.NOOT ועוד להקה שאני עוד לא יודע מי היא.. תבוא יהיה קול..

זילבר2

New member
רוצה להזכיר-הופעה-../images/Emo27.gif

היום במועדון הקולטורה יופיעו: N.O.NOOT(ההרכב שלי) ו- Algorhythm(אלגוריתם) פתיחת שערים:21:30 מחיר כניסה: 40 ש"ח כל מי שתל אביבי ומעוניין לנענע את התחת שיבוא היום =)

mosesg

New member
למה ניסיון רע?

לנו דווקא היה סבבה, הסאונדמן היה קצת מעצבן אבל סה"כ היה מגניב.. ואם אני כבר כותב פה אז אני אוסיף שלצערי הרב מאוד מאוד אני לא אהיה בהופעה שאנחנו מחממים אתכם בהופעת קיץ ירושלמי
אני אהיה בארה"ב וממש חבל לי להפסיד הופעה כזאת עם מלכים כמוכם! (יחליף אותי עוז אברהמי)

mosesg

New member
נצל"ש עצמי-ערב Fאנק!!

יום שני הקרוב ה7.8 במועדון ה"קולטורה" בת"א יהיה ערב מלא בFאנק עם שתי להקות: N.O.NOOT ו... AlgoRythem (אלגוריתם) ההופעה תתחיל ב9 וחצי והמחיר הוא 40 ש"ח.. תבוא בהמוניכם, מובטח ערב מלא בגרוב!

TEko

New member
הפלאייר הרשמי

כאמור, בואו בהמוניכם! בבקשה.

למעלה