yuvalpik

New member
היייייייייייייייי

אנחנו Brain Candies להקת רוקנרול, פסיכדליה עם מעט פרוגרסיב http://www.myspace.com/braincandies זה העמוד שלנו במיי ספייס ויש שם שני קטעים, אתם מוזמנים להיכנס ולהגיב! Cheers.

Anuerysm

New member
com lag

אבא שלי טס אתמול ליפן והוא אמר שהוא יחפש לי שם את com lag

בדיוק השגתי אותו!! :)

הייתי בקוס (אי יווני) עם חברים ובאחד הסיבובים שעשיתי באזור הקצת פחות תיירותי שם הייתה חנות דיסקים בעיקר של מטאל ושאלתי את המוכר עם יש לו איזה משהו נדיר של רדיוהד. אחרי חיטוטים הוא הוציא לי את זה... ממש התרגשתי. הדיסק עצמו כיפי, אני אהבתי... עלה לי המון - 20 יורו ... אבל בשביל המילים ביפנית זה שווה הכל

Roy1232

New member
Climb up the walls

אני מגלה מחדש את השיר הזה עוד פעם. איך הם חשבו על יצירת רוק כל כך גאונית, אין לי הגדרה אחרת. זה שיר שפשוט מכניס אותך לאווירה שלו כל כך טוב... כאילו יצאת מסרט אימה
. ממליץ לכם לשמוע בפול ווליום עד הצליל האחרון. עם שירים בכיוון הזה בקיד א' ובאמניזיאק הם בקלות היו יכולים להיכנס להיסטוריה כלהקה טובה יותר מהביטלס. כמה כישרון שלא מוצה עד הסוף...

Roy1232

New member
עוד../images/Emo32.gif, חשוב:

צריכים שם ללהקה. כרגע אנחנו עם השם הלא מתאים emergency שהיה השם הקליט היחיד שהיה עוד פנוי. אנחנו להקת רוק מגוונת (או יותר נכון לא הכי סגורה על עצמה
) אם זה עוזר. ד"א יש שלושה שירים שמחכים להקלטה, עד אחרי סוכות אני מאמין שהם יהיו מוכנים

V e g

New member
פינת הקפדנות שלי

וההודעה הזאת היתה ה-
היחיד פה. גם ההודעה הראשונה שלך, וגם של Anuerysm הן בענייני רדיוהד, אז אין סיבה לנצל"ש אותן לשרשור הזה אלא פשוט לפתוח שרשור חדש.

למעלה