StaffordshirE

New member
../images/Emo32.gif

חייב לפרוק עצבים........ איזה מדינה מטומטמת!@#$!#@% מפורום לימודי נהיגה ותאוריה: "ביום 1.11.2004 נכנס תיקון בפקודת התעבורה, לפיה - כל מי שיוציא רישיון נהיגה מתאריך זה - יחוייב במלווה ל- 3 חודשים במקום חודשיים וכן יחוייב במלווה לצורך הסעת יותר מ- 2 נוסעים. התיקון האמור, תקף למשך שנתיים (כלומר עד ל- 31.10.2006). כיום אנחנו כבר ב- 13.10.2006 - ואם ועדת הכלכלה של הכנסת ושר התחבורה לא יישבו לדון בכך - החל מה- 1.11.2006 - מי שיוציא רישיון נהיגה - יחוייב ב- 2 חודשים מלווה בלבד. ההגבלה על הסעת נוסעים חולפת מן העולם..." בקיצור, כל מי שהוציא רישיון החל מה1.11.04 ועד ה13.10.06 נדפק עם החוקים האלה!!!!!!!! למה שנהג בעל רישיון מעל לשנה יצטרך להיות כפוף לחוקים האלה בזמן שאיזה ילדון שכרגע הוציא רישיון יוכל למלא אוטו שלם ולנהוג לבד חודשיים אחרי שהוציא רישיון?!? המדינה שלנו פשוט מטומטמת! לאלה שלומדים נהיגה בפורום ומתכוונים לגשת לטסט בקרוב, תדחו אותו לחודש 11 !!! נ.ב טל תודה על הדמו, אלבום בנזונה!!!

Mena Rea

New member
תודה

שינו את זה? כשאני הוצאתי רשיון, זה היה חודשיים מלווה שבמהלכם אתה יכול להסיע כמה שאתה רוצה, ואחרי זה אתה משוחרר מהדבר הזה. כל שניה משנים את זה.

Mena Rea

New member
אגב, אפרופו החתימה שלך

האנשים שהולכים עם הסיכות האלה של אבד משקל מיד הם כ"כ פתטים. זה לא יאומן. הם דוחפים את זה בכל מקום. יצאתי עם מישהי, פעם ראשונה שנפגשתי איתה, והיא פאקינג הביאה את זה על החולצה. לא יאומן.

Octavarium

New member
אני אעדיף להוציא רישיון עכשיו

ולא לחכות ל11 כי לך תדע אם הם ידונו וישנו את החוק וירחיבו לאיזה 4 חודשים או חצי שנה מלווה או שיוציאו את הרישיון המדורג לפועל? (שאתה עושה טסט, מלווה ושוב טסט) לכן עדיף להוציא לפני שהחוק מגיע לקיצו כיוון שהחוק הנוכחי לא נורא כל כך ואם יתבטלו ה2 נוסעים זה לכולם

StaffordshirE

New member
לא אחי..אם הם יבטלו ה2 נוסעים זה לא

לכולם...מי שהוציא רישיון לפני חודש 11 יחויב להסיע 2 נוסעים בלבד.

Octavarium

New member
אני בספק...

כי אז זה יהיה מטומטם... למרות שאני לא אתפלא אבל אל תשכח שהולך להיות חוק חדש... זה לא שמתבטל החוק. ואם אתה שואל אותי, הוא רק יהיה יותר גרוע לנהגים החדשים

Octavarium

New member
אני מאמין שהם יעשו

במיוחד אחרי שהוכח שזה עוזר למנוע תאונות

אממממ, טעות קטנה...

ברגע שהחוק מתקבל, גם לך כנהג "ותיק" (חיחי, אתה כ"כ לא ותיק אבל שיהיה
אני לעומתך...
) יתבטל הרעיון הזה של עד שני נוסעים, אז אתה אמור לשמוח... ברגע שמתקבל כזה חוק, הוא חל על כל מי שבהגדרתו "נהג חדש"... חוץ מזה, המדינה בהחלט מטומטמת...
הייתי אומר שרק משרד התחבורה מטומטם, כי בערך רק "הוא" קשור לזה, אבל פשוט שאר המדינה לא יותר טובה, אז שיהיה...

למעלה