Lonly badger

New member
../images/Emo32.gif

Lol זה לא קונספירציה פשוט הבחנה שלי . בבקבוקי 500togo של נביעות עם הציור איזה ספורטאי או לא יודע עם קסדה, קיצר יש על זה ציור צבעוני בצד. כתוב במרכיבים כמות מסויימת של פלואור. אז חשבתי אני לא אקנה יותר מנביעות. אוקיי היום בדקתי בקבוק ליטר וחצי של נביעות ולא היה כתוב פלואור. חזרתי הביתה והסתכלתי שוב , בבקבוק רגיל (לא togo , בלי פקק מיוחד) גם לא כתוב שיש flour , אז השם togo ממש אירוני ומתאים . cause you're gonna go man , gonna go bye bye if you keep drinking that precious water. זה לא מוזר? שמוספים פלואור רק למים שאמורים לשתות ספורטאים או אנשים שהולכים לפי אופנה. אני לא מבין למה דוקא לקו יצור מסויים הם מוסיפים פלואור וקו יצור הראשי הם לא.

Gilliana

New member
מה??? :-o

פלואור במיים מינרליים??? הם נפלו על הראש??? הרי כל הרעיון של מיים מינרליים הוא להפטר מהרעל הזה שדוחפים לנו בכח לגרון!!!

Lonly badger

New member
סביר להניח

שזה יתפתח לכיוון הזה אם מודעות בעניין הפלואור לא תעלה, הרי רק לפני כמה שנים הוסיפו פלואור למי השתיה שלנו. הם טוענים שזה בריא לשיניים. פלואור יש גם במשחות השיניים שלנו. האם לא קיימים מספיק פתרונות ותרופות טבעיים , שאנחנו צריכים להשמש ברעל וחומרים כימיים כדי לשמור על הבריאות שלנו? עוד הבחנה שלי מאתמול, נכון יש את החתולים שחולים בכל מיני מחלות שמועברות גנטית לגורים שלהם, מומים למינהם וריר ומוגלה. אז איפה בדיוק הם מחפשים את המזון שלהם? בפחי האשפה. "ה בגלל שהם אוכלים מפחי האשפה" אוקיי, אבל אנחנו זורקים באשפה שאריות מהמזון שלנו. אנחנו אוכלים את מה שאנחנו זורקים. החתולים אוכלים את זה ונהיים חולים. אנחנו נהיים חולים כל הזמן בגלל זה יש לנו פוליסות ביטוח , בתי חולים בתי קברות . בואו נתעורר. בבקשה. "לא זה כל המיקרובים והמחלות שבאים בצורה טבעית לאוכל כדי להרקיב אותו וככה הוא יספג בחזרה בטבע." כן, אז כל המיקרובים והמחלות שבאים בצורה טבעית , מטבע הדברים לא מצליח לעכל את כל הרעל והחומרים שם. אפשר לראות את זה עם כל ערי הזבל שאחנו מנסים למחזר או להסתיר.

MetalSinagouge

New member
אני בכלל לא מצחצח שיניים.

והם במצב מצויין. מצד שני אני גם שותה מהברז ומשתין באמבטיה, ככה שאני לא דוגמא טובה.

אפשר לצחצח בלי משחה

וגם רצוי, במיוחד אם יש בה פלואוריד. יש כאלה בלי משחה. אגב, לא הפסיקו את ההפלרה בארץ אלא להיפך - לאחרונה החליטו להמשיך להפליר, ולא מכניסים רק פלואוריד (שהוא מזיק מאוד בפני עצמו ולפי הלמ"ס ומחקרים גם מגביר עששת) אלא רשימה שלמה של רעלים מסרטנים מסוכנים. למעשה, משרד הבריאות קונה (בכסף שלנו) את 7,000 טונות הפסולת התעשייתית של מפעל הדשנים "רותם אמפרט" שבבעלות משפחת עופר, ומכניס את הפסולת הזו למים. זיהום המים הזה אפילו מחוייב בחוק ("תקנות בריאות העם"). ומי מרוויח? משפחת עופר כמובן; שאר חברות הכימיקלים, הנשק וכו' שעושות שימוש ברעלים האלה ומחוסנות מפני תביעות משפטיות כי המדינה מכירה ברעלים האלה כמוצרי בריאות; חברות התרופות, הרופאים ורופאי השיניים (אין פלא שהם שותקים, החראות). אל תאמינו לי, תבדקו.

Lonly badger

New member
The system is corrupt

Politics Hospitals Education Religion even Graveyard Judicial System Banking system ניתוב במערכת הוא הכרחי , אבל הדרך היחידה לשינוי הוא העלאת מודעות . ולהתחיל מהעובדות שאף אחד לא יאמין להם זה לא פרקטי. צריך לקחת בחשבון שאנשים אוטומטית אומרים - איך אני אבדוק, בשביל מה, עצלנות ---> פחד , ---> הכחשה- מחשבה על פיצוי עצמי ---> ללכת לעבודה ולהרוויח כסף , לקנות מוצרים , לאכול, לראות סרט . צריך לשים את זה כמשהו שכל בן אדם יכול לעשות. ולא כל בן אדם יכול ללכת לאנשהו ולבדוק פרטים אפילו אם זה תלוי באיכות החיים שלו ושל הילדים שלו (!, למרות שאנחנו מעמידים פני אנשים מבוגרים ואחראים שקראו ספרים ועברו דברים בחיים). מאיפה אני וכל אחד אחר יכול להתחיל? אני יכול להתחיל ולהגיד לך שאתה יודע המון דברים, למה לא תכתוב ספר - אני אקנה אותו! ואני אומר לך שיש המון אנשים שכן רוצים לדעת.

Lonly badger

New member
והעובדה היא

שיש אנשים שמעבירים מכתבי שרשרת זולים רק מפחד מקללות. הם לא היו רוצים לדעת איך הם מתים , כי הם לא מאמינים שיהיה בגורלם לשנות את מה שכתוב, למרות כל הקטע של - אנחנו חופשיים מותק, יש לנו יכולת לבחור. מי הכניס לנו את המיתוס של היכולת לבחור הוא חופש? אם אתה חופשי אתה יודע מה אתה צריך לעשות ברגע הזה , ואתה יודע שאין לך ברירה אלא להגיב ברגע שהבת שלך בוכה בגלל שנחש עקש אותה, אז אתה תתחיל לחשוב לאיזה חברת אמבולנס כדי לצלצל קודם, או שכדאי שאני אסיע אותה , או שנקח מונית... בוא נראה, מה דעתך מותק? זה כואב?

0Pandemonium0

New member
בחלק האחרון יש לך טעות.

חתולים אוכלים מפח הזבל ובגלל זה הם נעשים חולים, זה נכון. תאמין לי שאם תאכל מפח הזבל גם אתה תחלה, אפילו שאלה שאריות של אוכל שאכלת רק אתמול, ושלא גרם לך לשום נזק. בקשר לפלואור...ארר...

למעלה