חיב לשתף...

שעכשיו הסתכלתי באתר של המכללה לראות אם בטעות יש שם ציון על המבחן שעשיתי... היו לנו עד השבוע מבחנים בגלל המלחמה.. נו אתם יודעים... הטילים שנפלו במדינה הרחוקה שאתם מכירים רק מנסיעות לכינרת.. שנקראת צפון הארץ... אני יציין שהיו לי הסמסטר כבר 3 קורסים שאם לא הייתי עובר אותם.. הייתי אורז תיק לאוסטרליה... באחד קיבלתי 82.. מועד א.. בלי לימוד רב.. :).. בשני בלי לימוד רב קיבלתי בראש.. ומועד ב.. 82... :).. יש לציין שהנשמה יצאה לי וגם שיגעתי את אלה שהיו איתי בקורס שילמדו איתי למועד ב ויבואו למבחן לעזור לי במה שאפשר... ועכשיו באחרון אחרי שמועד ראשון קיבלתי בראש עקב לימוד לא רב.. ( כן כן לצערי אני עצלן.. ולמרות זאת יש לי ממוצע נחמד דווקא.. כמה חבל שאני לא חרשן.. :)... ) קיצור... עכשיו ראיתי שקיבלתי 84.. מה שאומר שלא נכשלתי.. טפו טפו.. וירדה לי אבן מהלב.. ואני מתחיל יום ראשון תשנת לימודים החדשה.. הבאה עלינו לשלום.. :)... עכשיו יש חשק שוב להיות עם חיוך.. המועקה ירדה.. בתקווה שהסמסטר נהיה פחות עצלנים מהרגיל.. חחחחחחח אה וסלחו לי על החפירה.. פשוט הייתי חיב.. עם כל המתח הזה של אם אני לא עובר.. בועטים בי.. :)...

Cobe Anan

New member
המממ...

וואו.. ארוך.. אין מצב שאתה מתמצת קצת? המממ... סתם, מזל טוב איש, ובהצלחה בהמשך התואר! ובלי להיכשל- תזכור: מי שנכשל במועד א`, צריך לחרוש בחופש..

אמנם קצת מאוכזבת

אבל מאוד שמחה לשמוע!!!!! רק שתדעו כולם... הוא חרשן!!! והוא ממש השקיע לקראת המבחנים האלו! באמת מאוד שמחה! כל הכבוד:)

מיטללל

New member
:)

כיף לשמוע
שיהיה לך המון בהצלחה :) תחשוב לאילו ציונים תצליח להגיע עם קצת השקעה... (וכן, קרא את זה בטון של מורה:p)

למעלה