../images/Emo43.gif עדכון התקנון באתר

תפוז הוא אתר תוכן הגולשים הגדול בישראל, ולא נעשה דבר על מנת לסכן את התכנים העולים בו. אנו מתנצלים בפני הגולשים אם בעקבות שינוי התקנון השתמע כי בכוונת תפוז להשתמש בתכנים המועלים על ידם למטרות מסחריות מחוץ לאתר תפוז. תפוז אינה מתכוונת בשום צורה לעשות זאת. מעולם לא התבצעה פעולה שכזו וגם לא תתבצע בעתיד. שינוי התקנון נבע מהשינויים בסביבה התקשורתית המחייבים עדכון מדי תקופה. בעקבות פניות רבות של גולשים הוחזר הנוסח המקורי של התקנון ואף קיבל חיזוק המבהיר כי אין בכוונת האתר לעשות בהם שימוש מסחרי למעט שיתופי פעולה בתחום הסלולאר המתבצעים גם היום. שימושים קודמים שביצעה תפוז בעבר בתכני גולשים כדוגמת פרוייקט המקלדת היו בשיתוף ובהסכמה מלאה שלהם. בכוונת תפוז להציג בתחילת שנת 2007 את המודל לתשלום על תכני הגולשים במסגרתו.

הזמנה לקומונת רושמי פטנטים

היי... לפני שעה בערך הקמתי את הקומונה הזו עם עצמי, וכבר מעניין שם. (תובנות מרישום הפטנט האחרון שלי)

יו איזה פחד עוד שניה אני מתה

יו אתם לא מבינים כמה שאני מפחדת עכשיו היידים שלי ממש רועדות עכשיו .... אני לא יושבת בשקט תקשיבו - הייתי עכשיו אצל חברה שלי עם עוד 2 חברות כי היה לה יום הולדת, טוב עלינו על האוטובוס חזרה הבייתה ובדרך הוא עובר דרך הבית קברות, טוב עלה איזה משהו, יצור לאידעתי אם זה בן או בת - היה לו שיער ארוך, לא אסוף, גלי אבל נפוח... ומעיל ארוך עד הרצפה בצבע שחור... ומכנס מעור דק כזה גם בצבע שחור... והוא היה כזה רזההה ואני כזה שאלתי את חברות שלי אם זה בן או בת ... אבל אף אחת לא ידעה .. וכמה דקות הוא דיבר עם הנהג ... טוב הוא הסתובב ואז האור כבה
ואז אחרי שניה האור נדלק - טוב עדיף שהוא לא היה נדלק ... אני אומרת לכם הוא הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים
(זה היה בן בסוף) הוה לו חולצה שחורה כזאת עם גולגולת ע-נ-ק-י-ת בצבע לבן. ועל המכנס מעור שלו, המפחיד הזה, היו שרשראות כאלה.... והוא היה נראה כזה מתתתתת כאילו בפנים הוא היה ממש מפחיד הלב שלי החסיר פעימה איזה מפחיד אני אומרת לכם הוא ממש היה זומבי מהבית קברות וכאילו גם חברות שלי הגיבו ככה, כיהוא מפחיד כזה, מת כזה .... כאילו הוא מת מהלך... נראה לי גם כל האטובוס פחד ממנו ועוד המעצבן הזה ישב בספסל שליד הדלת... ופחדתי לעבור שם ללכת לדלת כדי לצאת... יו איזה פחד בטח יהיו לי עכשיו חלומות רעים בגללו .... אמא תעודדו אותייייייייייייייייי

למה?

מדובר באיש עם הופעה אקסצנטרית (יהיו סיבותיה אשר יהיו) והשאלה היא למה את מפחדת? בגלל שהוא נראה מוזר? איזה רע יאונה לך מכך שיש לו טעם רע?

לא בגלל שהוא היה נראה כזהמפחיד

כאילו הוא יצא מאיזה סרט אימה או משהו רק היה לו חסר הגרזן ביד .. שיו איזה מפחיד הוא היה אלוהים ישמור

RichardSmith

New member
לא ממש יודע מה להגיד...

יש סיכוי מסויים שזומבי זה לא היה... האור באוטובוס בהחלט חריג.

למה חריג?

לא יכול להיות שבשעה כל כך מאוחרת הנהג לחץ בטעות על הכפתור שמכבה את האור הפנימי באוטובוס ומיד אח"כ הדליק אותו?

RichardSmith

New member
השאלה כמה כיבה...

אם את כל האורות, זה דורש כמה מתגים... יכול להיות שהוא לא כיבה והיא רק קיבלה את הרושם... המוח יכול לעשות עלינו תעלולים...

RichardSmith

New member
בקשר למשפט האחרון...

"עלינו" זה על התודעה, האני המנטאלי. לא הייתי רוצה שהווצר רושם לכך שאני חושב שיש נפש או משהו בסגנון.

למעלה