ליאן.

New member
חופשייה על הבר ../images/Emo72.gif

" מי שרוצה אהבה, כדאי שיחפש אותה. השאלה היא רק איפה. מה הסיכויים של פנויה בגיל 30 פלוס למצוא בן זוג בברים תל-אביביים? " משהו על ההיכרויות בעיר הגדולה..

Vintage

New member
לא יודע איך מישהו הגיע לזה...

אבל אני בחור עם חבילה בין הרגליים ולא בחורה ! נא להפנים !

../images/Emo32.gif פורום חדש פרק שני

387 מספרו ברשימת הפורומים (למבוגרים בלבד
) כן ,כן זוגיות שאחרי פרק א´ מי שאחרי הפרק הזה ורוצה /חולם/נמצא /מהסס פרק שני מוזמן. ניצת שושן

../images/Emo44.gif מעלים לערוץ 10 את הרייטינג

בשמונה וחצי (כן, מצטערת על ההתראה הקצרה - רק עכשיו עדכנו אותי), בערוץ 10, בתוכנית של יעל דן (לא ידעתי שיש תוכנית כזו
) יעסקו בנושא ההכרויות בשיטת הספין דייטינג.. נשמע מעניין..

נחמדת

New member
כולם פה מחפשים את החצי השני../images/Emo35.gif

אני רואה עצמי כאדם שלם ומחפשת שותף. מחפשת אהבה
אמיתית . מדוע אנו חושבים שאנו חצי ב´נאדם ללא בן זוג?

נו וואי

New member
הי לכולם.גם אני כאן

ולפני הכל...(כן,בטח שרוצה להכיר מישהו נחמד) מה אתם חושבים על הספר חיים בלכסון? אותי קצת ביעס.

אהלן נחמדת, כאן מתמקדים בפירוט

ובקשות. דיונים כאלה את מוזמנת להעלות כמו כולם בפורום בינו ובינה או בליינדייט (שאת כבר מכירה). בהצלחה

המממ.. אנחנו לא חושבים...

כאן את/ה מוזמן/ת להעלות הודעה שמתארת מי את/ה ומה את/ה רוצה.. הודעת המנהלות יש הסברים לגביי סוג הדיונים שמתנהלים ואיפה.. בהצלחה

נו וואי

New member
אוקי. באמת שחכתי להוסיף יותר

פרטים... אני בת 30 וחצי מאזור המרכז. אחרי הבילויים הגיעה עת התבונה. ועכשיו מחפשת לי את הקירבה האמיתית והלא מזויפת עם מי שמוכן אליה באותה מידה.... כל היתר....מי יודע...

נחמדת

New member
בסדר, סליחה

הבנתי שזה פורום "לוח מודעות". הגבתי למשפט שראיתי פה מספר פעמים...לא מעלה יותר נושאים לדיון.

danistar

New member
נו אז אולי נוכל בכל זאת לשמוע ../images/Emo8.gif

קצת יותר על הנחמדת ...

גידי27

New member
מה זה?

אני מכיר מושגים אחרים למשל.. double date פגישה כפולה שני זוגות date rape אונס שמבוצע עי בין זוג ליציאה blind date פגישה עיוורת spin the bottle אמת או חובה

סנאגל

New member
ספין דייטינג...

לקחו את זה מאמריקה אני חושב.. קבלי מצב: אולם.בערך 200 איש.מלא שולחנות. לכל אחד מוקדש 10 דקות. יושב בחור\בחורה ויש להם עשר דקות "דייט". בתום 10 דקות, מתחלפים, בא בחור\בחורה אחרת, וכך הלאה. יוצא שבשעה, את יכולה להכיר 6 אנשים. לא הייתי, פשוט קראתי על זה.

אם היית רואה את התוכנית היית יודעת

לפי מה שהציגו בתוכנית מדובר במפגש של 8 בחורים ו-8 בחורות. הבחורות יושבות ליד שולחן (שוביניסטי) והבחורים עוברים בין השולחנות. עם השמע הצלצול (אחרי 8 דק´) עוברים הבחורים לשולחן הבא. בסוף הערב מעבירים המשתתפים טופס ובו דרוג האנשים המקסימים בעיניהם. אם היתה התאמה, מעבירים המארגנים את מס´ הטלפון וזהו.. מי יודע...

נו וואי

New member
הקטע במשחק הזה,אם לקרוא לזה ככה

ספין דייטינג,שמוקצב לך מספר דקות קטן לתשאל את מי שמולך ולתת לו גם תשובות. לי נשמע שאפשר להספיק רק לדעת היכן מישהו עובד ומה המזל שלו. ועל זה לקבוע אם מישהו מדליק אותך....? נו שויין. נראה לי סתם גימיק.

חברים וחברות !!

הגידו לי מזל - טוב ב- 3/3 חגגתי יום הולדת ועוד העזתי לחגוג בירושליים ואפילו ביקרתי בכותל וביקשתי בריאות ושלום לכל העם. אז ד"ש מירושליים לכולם. וא לתפחדו לנסוע לשם, החיים ממשיכים.

Vintage

New member
ככה הגעתי לזה...

ההודעה הזאת מאוד קשורה לפה , היות ופניות מזכרים חרמנים (או סתם בודדים) לא ממש מעניינות אותי , רק רציתי להבהיר לאלה שלא יודעים לבדוק פרטים בכרטיס אישי או להבחין בצורת הניסוח הזכרית על מיניותי.

למעלה