neta mi

New member
../images/Emo32.gif

מכתב השמיניסטים\יות 2007 בימים אלו מתארגנת קבוצה של בני ובנות נוער, אשר מתכוונות לסרב להתגייס לצה"ל מסיבות אידיאולוגיות, ורוצות להביע את מחאתן ולהשפיע על הלך הרוח המיליטריסטי והגזעני שקיים בחברה הישראלית. אם אתן רוצות להביע את מחאתכן על מדיניות הכיבוש בפרט ומדיניות הצבא בכלל, ורוצות שקול מחאתכן יישמע וייראה ושסירובכן ישפיע, הצטרפו אלינו בהקמת הקבוצה ובניסוח עמדותיה במכתב שיישלח לראש הממשלה, לשר הביטחון ולרמטכ"ל. הקבוצה היא קבוצת פעילות ולא קבוצת דיון. * עקב קשיי העיברית ההודעה מנוסחת בלשון נקבה אבל פונה שלני המינים במידה שווה ליצירת קשר 0524581554-נטע או במייל [email protected]

מעיין51

New member
קשה להגיב לזה בכלל.. תתביישו

למה אתם לא רוצים להתגייס לצבא? מדינה שלכם?... במילים אחרות.. למה אתם לא רוצים לתרום ולעזור להגן על המדינה.. ? על הבית שלכם!

התעוט

New member
הם חושבים שאביב

שונא את הצבא והחיילים וזה לא נכון הוא אוהב אותם ותמיד אמר שהוא מוכן להופיע בחינם לחיילים

נתוש ז

New member
ברור שאביב לא שונא חיילים

חיילים הם כל האנשים מכל החלקים.. אביב שונא את המסגרת הצבאית. את הדרך שבה היא מנוהלת, ואת דרך הביצוע שלה. ולכן אפשר להזדהות איתו בנושא של אי-גיוס. ברור שהוא לא שונא חיילים, אני לא מכיר אף אחד ששונא חיילים :S

מעיין51

New member
לאא

אי אפשר, ושוב, אי אפשרררררר להזדהות איתו בנושא של אי גיוס!! מאיפה הבאת את זה!? אביב רצה להתגייס לצבא, שלא יכל, הוא רצה להתנדב... אז אתה אומר לי שהוא מעודד את החארות הקטנים האלה לא להתגייס לצבא?!?

בהחלט כן.

"צבא הגנה למות" "בעטו בי מול כולם כי לא הייתי בצבא- ומזה לב רגיש מול ביטחון של מדינה?" "מתגייסים והורגים" ובכלל, כל השיר אמא תראי, פרופיל 97 ועוד. יש המון ציטוטים שקשורים בזלזול במערכת הצבאית.

נתוש ז

New member
את שומעת את הזמר שאני שומע?

"ילדים נובלים שם בשטחים.. פרופיל 97..בפנים הרבה פחות המפקד אמר לירות בתוך מדים מצדיע, נלחם על השפיות-צבא ההגנה למות" וזאת רק דוגמא אחת מבין רבות. לאביב יש ביקורת רבה על המערכת הצבאית. אני לא אומר שאביב תומך באנשים האלה או לא. אני אומר שאביב מאוד בעד שמי שלא מרגיש נקי עם המצפון שלו בגיוס, ורגיש מידי-הוא לא צריך להתגייס. זה מה שאני הצלחתי להבין ממנו, בעיקר מ"פרופיל 97".

Simple Sam

New member
הם עושים מחאה

וזאת דרכם. אני גם לא הבנתי מה הקטע הזה,עשיתי עבודה על סרבנות מצפון והבנתי מה ההשקפה שלהם ומה עומד מאחורי זה.

TairAtias

New member
קומו תגנו על המדינה שלכם

זה שאביב לא התגייס לא אומר שכל המעריצים שלו לא צריכים להתגייס

acroz

New member
אני בצה"ל מזה עוד מעט 3 שנים!

אני מצטער על הרגע ששרתי את המדינה, אבל אני לא מצטער על זה שהתגיסתי לצבא! גילתי מה הולך במערכת המחורבנת והמשוחדת שנקרת צה"ל אם היו נותנים לי תאופציה להתגיס היום לא הייתי מתגייס !!! כל כך הרבה שחיטות וטינופת יש במערכת הצבאים (ג'ובנים בעיקר) אין לי מילים איך לתאר את פשוט טינופת והכל על חשבון ההורים שלנו (מיסים) מסכנות בנות שאני רואה אותןסובלות כאב לי הלב המפקדים לא מבינם והחיילים סובלים .המפקדים עושים קומבינות על חשבון החילים .! צהל ביזיון .כנסת ביזיון . מנהלי מדינה מחורבנים .... "שוטר תפסתי את הגנבים כולם יושבים בממשלה " (מרד הדמעות) אני מוסיף הם יושבים גם בצבא!!!

מישו פה מדבר מתוך כעס

אם אתה משרת כבר 3 שנים אתה אמור להבין שצבא לא בנוי בשביל צפונבונים מי שלא מתאים לו שמפקד צועק עליו משפיל אותו מריץ אותו, אז עדיף שלא יתגייס שיעשה שירות לאומי או משו כזה

נתוש ז

New member
מה זה "מי שלא מתאים לו"

אנשים עם רגשות? אנשים שיכולים לכאוב? מה אתה מתייחס כ"כ בזלזול :S

זה בדיוק ההפך מזלזול

זו התחשבות בהם... וגם תנסה פעם הבאה לקרוא טוב את מה שאני כותב.... לא אמרתי שאנשים עם רגשות או אנשים שיכולים לכאוב אמרתי אנשים רכרוכיים וצפונים- ועכשיו אני אפרט יותר- כאלה שלא יודעים להתאים את עצמם למצב החדש הזה שנכפה עליהם כמו שנכפה על כל עם ישראל לדורותיו מאז קום המדינה ואפילו מלפני זה, מתקופת התנ"ך אוווווווווווווווו שניה אני נושםם... הבנת אותי?

לך תקים לך מדינה בשטחים

או שתתחיל להתחשב באנשים שונים ממך בתוך מדינת ישראל. כן, גם הצפונבונים והרכרוכיים כפי שאתה אומר.

מה אתה רוצה?? מה שאני אומר זה

הכי התחשבות בהם.... מי שלא מתאים לצבא שלא יתגייס איפה אתה רואה פה חוסר התחשבות??

למעלה