קשור משהו.

את מגיבה לי בהודעות טיפשיות שאין לי מושג מה הם קשורות לנושא ואיך אני אמור לענות לך עליהם אז זה מה שיצא לי.

אה כן כולם שונאים אותי

אבל כולם.... לכי לעזאזל אנלא סופר אותך זה שאת שונאת אותי זה לא אומר שכולם שונאים אותי וזה גם לא אומר שזה מזיז לי ואין צורך שתגיבי קטינה וטיפשה

נתוש ז

New member
אתה מתייחס אלינו

(וכן אני אחד מהצפונים הרכרוכנים של יכולים להתמודד) בזלזול מטורף. תקשיב לעצמך שניה.. "מי שלא מתאים לו שצועקים עליו שילך...." זה כבר זילזול. תקשיב לעצמך ותבין. אני קורא אותך ואני חש שאתה מזלזל בי. אתה באמת מדבר בצורה דמוקרטית של "תעזרו במשהו אחר" אבל כותב את זה בצורה מזלזלת.

nini6

New member
שתדע

ש " צפונים " משרתים ביחידות הכי מובחרות בצה"ל דווקא בגלל שהם צפונים.

קרציות לעזאזל איתכם תלמדו לקרוא כבר

תקרא עוד פעם תהודעה פשוט לא בא לי להסביר בפעם האלף

זה לא קשור רק ללא מתאימים לצבא

יש אנשים שמתאימים אבל פשוט לא בא להם, אז מה, יהרגו אותם אם הם לא יתגייסו? למה להם לחטוף השפלות ממפקדים נוכלים שכל התיכון ירדו עליהם והשפילו אותם אז בצבא הם עושים את זה לאנשים אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמם?

מסתומרת לא בא להם??

המדינה הזותי תתפורר אם יתנו לגיטימציה לאנשים האלה.... גם לי לא בא להתגייס וגם לי לא מתאים שאיסה רס"ר יציק לי, אבל אין ברירה ההגנה על המדינה יותר חשוב מה"בא לי" שלי וגם מה"בא לי" שלהם. אם יש מישו שמאוד מתקשה אז שיתרום את עצמו בשירות לאומי אבל סתם כאלה שלא בא להם?? מזה הדבר הזה??

אני שוקלת גם לא לעשות שירות לאומי.

נמאס לי לתת מעצמי לאחרים כל ה18 שנים האלה. עכשיו מה שמעניין אותי זה אני והסביבה הקרובה שלי. גם אתה כמובן.

זאת בערך

הדרך הכי מתחמקת ושטחית להסתכל על הדברים...וזה לא קשור לכלום וזה גם חרטה יש סיבה לכל דבר...גם אם לדעתך ההתנהלות הזאת לא מוסיפה לאפאחד ולא מועילה-יש לה סיבה...וזה שתזלזלי בזה ותתרצי את זה בסיבות טיפשיות לא יעשה אותך יותר חכמה מהם..

תיראי אותי לא מגייסים

אז זה כבר לא נושא שמעניין אותי אבל מפריע לי שמפקדים צועקים או משפילים את החיילים שלהם כי תכלס זה לא משהו שהם מתלהבים כל כך להיות בו. אם היה להם לפחות כבוד מינימלי אז היה יותר כיף לעשות את מה שהם מבקשים.

תסבירי את עצמך../images/Emo3.gif

גם המערכת הזאת לא כזאת פועלת נכון, אז סביר להניח שגם הגישה שלי כלפי זה תיראה לא נכונה או לא ברורה.

זאת הכללה

כי לא כל המפקדים מתנהגים בצורה כזאת.. כולם צריכים לשמור על דיסטנס מסויים ולתת לאנשםי לעשות דברים לא הגיוניים בהכרח ועוד כל מני חארטות של צבא-וכל זה בשביל להחדיר בך מן משמעת כזאת שאת צריכה שתהיה בך בתור חיילת. לא משנה מה את עושה...אבל בעיקר חיילים קרביים וזה לא שחבורה של אנשים החליטו "יאללה,בגלל שאנחנו עצבניים נלך ונוציא את הכל על הילדים האלה" ואת פתאום באת,והארת את עיניי כולם לזה שזה לא בסדר...זה אולי לא כיף ממש ולא קל לסבול,אבל יש משהו מאחורי זה וזה שיש מפקדים קיצוניים יותר...ברור שזה לא בסדר...אבל אז מה? תסתכלי מסביבך. כל העולם מלא באנשים כאלה.. לכן זאת הכללה ולמרות שרבים מאיתנו חושבים שדברים מתנהלים בצורה לא נכונה...מסיבות לא נכונות....והצבא עושה הרבה דברים שהרבה אנשים מתנגדים להם- אני דיי בטוחה שלך אין הרבה מושג על איך מתנהלת המערכת הזאת,איך היא פועלת,ומה לא בסדר בה...ובטח שאין לך פתרונות טובים יותר להציע ד"א זה לא שאני כן יודעת בצורה ספציפית...כי אני לא נצאת בה.. וזה לא שאני מסכימה עם כל החרא של הטירונות,והיחס של המסגרת הזאת אלינו,אבל אני כן מבינה שיש עיקרון וסיבה מאחורי כל הדברים האלה.

למעלה