זאת הכללה
כי לא כל המפקדים מתנהגים בצורה כזאת.. כולם צריכים לשמור על דיסטנס מסויים ולתת לאנשםי לעשות דברים לא הגיוניים בהכרח ועוד כל מני חארטות של צבא-וכל זה בשביל להחדיר בך מן משמעת כזאת שאת צריכה שתהיה בך בתור חיילת. לא משנה מה את עושה...אבל בעיקר חיילים קרביים וזה לא שחבורה של אנשים החליטו "יאללה,בגלל שאנחנו עצבניים נלך ונוציא את הכל על הילדים האלה" ואת פתאום באת,והארת את עיניי כולם לזה שזה לא בסדר...זה אולי לא כיף ממש ולא קל לסבול,אבל יש משהו מאחורי זה וזה שיש מפקדים קיצוניים יותר...ברור שזה לא בסדר...אבל אז מה? תסתכלי מסביבך. כל העולם מלא באנשים כאלה.. לכן זאת הכללה ולמרות שרבים מאיתנו חושבים שדברים מתנהלים בצורה לא נכונה...מסיבות לא נכונות....והצבא עושה הרבה דברים שהרבה אנשים מתנגדים להם- אני דיי בטוחה שלך אין הרבה מושג על איך מתנהלת המערכת הזאת,איך היא פועלת,ומה לא בסדר בה...ובטח שאין לך פתרונות טובים יותר להציע ד"א זה לא שאני כן יודעת בצורה ספציפית...כי אני לא נצאת בה.. וזה לא שאני מסכימה עם כל החרא של הטירונות,והיחס של המסגרת הזאת אלינו,אבל אני כן מבינה שיש עיקרון וסיבה מאחורי כל הדברים האלה.