Luna Sphere

New member
3 שירים של AM הודלפו היום

505 If You Were There, Beware Balaclava 505 זה שיר שפשוט... אין לי מילים. ז"א אין לי מילים לתאר את השלמות של השיר הזה...

שי מילר

New member
מנהל
אני מעדיפה לחכות לאלבום...

זאת oshriti123, אני אצל אח שלי ואין לי כוח לשנות כינוי כי המחשב שלו איטי בטירוווף חח

oshriti123

New member
כן, איתן. שי מוסר לך ד"ש../images/Emo8.gif

ולשי כבר מזמן לא היה טריפל פוסט.

Luna Sphere

New member
**תוספת**

עכשיו גם הגרסה המלאה של What If You Were Right First Time הודלפה P:

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif וואי , הדלפות זה ממש

קקי יבש.
אומללים. אני מתכוונת לשמוע כשהאלבום יצא

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif5/4/07 - פסח אלטרנטיבי

השבוע באלטרנטיב מצדיעים לארבעה ענקי הגראנג' שכולנו גדלנו עליהם בקרב ראש בראש, החיים והבועטים מול אלו שאינם עוד Staley & Kobain VS Cornell & Vedder ולאלו שאולי לא מכירים: Layne Staley סולנה האגדי של להקת Alice In Chains Kurt Kobain סולן להקת Nirvana לשעבר Chris Cornell סולן Soundgarden & Audioslave לשעבר Eddie Vedder סולן להקת Pearl Jam
בערב יוגרלו כרטיסי כניסה לערב הצדעה לענקי הגראנג' שיערך בסינמטק ת"א - לפרטים על הערב - ליחצו כאן
אלכוהול (בירות וודקות תפוזים וטקילות) ושתיה קלה חינם
פינת צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד רחבה אלטרנטיבית - ספיישל ענקי הגראנג' Alternative, Rock, Grunge
ג'קי שרגא [102FM] שחר שפירא רחבת ניו מטאל Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO אורי זילכה [אורפנדלנד] דרור טייכר רחבת מטאל Heavy, Power, Thrash, Death, Doom, Black, Goth יגל [אלמנה שחורה] גיא לאוב ועידן רייטן רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie שי צפריר עומר בכר [106FM] לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927 ערב גראנג' ענק השבוע באלטרנטיב נראה אתכם שם

Let it Bleed

New member
../images/Emo207.gifבדיקת חתימה../images/Emo217.gif

הגיע הזמן שאני אשנה אותה

Luna Sphere

New member
../images/Emo41.gif שאלה חשובה ../images/Emo41.gif

מישהו יודע איפה אני משיגה את עיתון Mojo בארץ? חייבת חייבת חייבת חייבת

lestatgirl

New member
עולם הצגזינים דיזינגוף סנטר

אבל תלוי בתאריך שלו, אם זה ממש ישן אגב יש בטיב טעם. ואם כסף הוא לא האיישיו אז נסי בסני]ים גדולים של סטימצקי וצומת ספרים
(נו באמת לא יכלת לשאול במסנג'ר
)

Luna Sphere

New member
היית עסוקה P:

אני רוצה את הכי חדש, AM על הקאבר טיב טעם זה לא בשרים?! והייתי עכשיו בסטימצקי וצומת ספרים ולא היה כלום :(

lestatgirl

New member
I'm never too busy for you ../images/Emo13.gif

אוקיי חכי מינימום חודש. יש שם Q o_O ותלוי ב איזה סטימצקי ואיזה צומת ספרים, צריך נדמה לי לה יות בסניף החדש של סטימצקי בשינקין, וראיתי מוג'ו בצומת ספרים הספרייה.. ובונא למה אני לא מצליחה לתפוס אותך במסנג'ר?...

Luna Sphere

New member
אני רוצה את הגליון הזה=\

אמ אולי בגלל שעמדתי להתעלף בבוקר אז לא פתחתי בכלל את המחשב אתמול וכל מה שעשיתי זה לישון..

sapir lee

New member
עזרה בבקשה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תענו על השאלון שצירפתי, זה לעבודת גמר במדעי החברה זה לא לוקח הרבה זמן.. וחשוב שתגידו מה המצב המשפחתי שלכם.. אז תעזרו לי?

Rose131

New member
שלחתי לך במסר^^

בהצלחה בעבודה
[ד"א, את יכולה לשים את זה גם בפורום סקרים בשאלונים ובפורום שישישטים\שביעיסטים\שמיניסטים וכל אלה. וגם בפורום הורים גרושים(יש כזה פורום?
), או ילדים להורים גרושים(יש כזה פורום?
). לא חסרים פורומים
]

למעלה