FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לוסטפרופטס מחכים לי@#^!#

וגם TBS... וגם Aiden... מוחעחעחע. המ. עוד 6 שעות אנחנו יוצאים לשדה תעופה.. ואבא ביקש לכבות את המחשב עכשיו ;; אז אני אתגעגע לכולם! D: ואני מקווה שלפחות ביום של ההופעה אני אוכל לעדכן כאן עם תמונה מההופעה אומשהו חחחח להית'. חוזרת בשני הבא לפנות בוקר.

Michalush MI

New member
../images/Emo141.gifלוסטפרופטס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif..תהני../images/Emo70.gif

TBS
..אני כ"כ מקנא עכשיו
...אבל תהני

Rose131

New member
בינתיים.

9 דקות אחרי שכתבת את ההודעה פתחו הודעה חדשה שהייתי צריכה לשרשרX:

PLEASE CHECK US OUT

יצא לי וללהקה סוף סוף השיר דמו הראשון שלנו. וכבר העלנו אותו למייספייס... http://www.myspace.com/nimforia קוראים לנו NIMFORIA .... לשיר קוראים DRUGS DREAMING. האיכות ממש לא משהו THOUGH.... ממש ממש חשוב לי התגובות שלכם כאן חבר'ה... מה אתם אומרים? :O

musicProd

New member
רוצה להשתתף בקליפ היפ-הופ חדש?

לקליפ היפ-הופ חדש שיצולם במהלך השבועיים הקרובים מחפשים בנות בגילאים 18 ומעלה נסיון ריקוד לא חובה פרטים ותמונה נא לשלוח ל [email protected]

Darknessx

New member
23/4/07מסיבת יום עצמאות במחווה ל-RAMMSTEIN

Dark Revolution & Schwarze Union גאים להציג את מסיבת המופת ב- 23/04 יום שני
יום העצמאות 2007
בחגיגה של שתי רחבות בערב מחווה ללהקת הענק RAMMSTEIN שבמהלך הערב יושמעו מייטב הלהיטים שלהם ZONE I על המוזיקה ינצחו DJ Schattenphonih DJ Arpadon DJ Arpadon Dj Gothic Tolik Dj Skorpion Dj Duke Erez Rammstein / VNV Nation /Diary of Dreams / Nitzer EBB / In Strict Confidence / Spetsnaz / Covenant / Assemblage 23 / F.242 / Lame Immortelle / Combchrist / Blutangel / Apoptygma Berzerk / S.I.T.D / Wolfsheim / And One and many others EBM / Industrial / Dark Electro Old School EBM / Synthpop / GOTH Chilout ZONE 2 רחבה בסיגנון פאב אם ספות ושולחנות בתאורה מיוחדת ואפלה
שימו לב: במהלך הערב תהייה הופעת סדו/ פטיש של הדומינה "ממלכת העינויים" לצלילי Rammstein ובנוסף יוקרנו על מסך ענק סרטונים והופעות של- RAMMSTEIN יום שני 23/04/06 החל מ- מועדון הסילבר, הרצל 146 תל-אביב. כניסה 50 ש"ח במסיבת יום העצמאות see u all on the darkest dance floor אנו ממליצים לכם להגיע בשעה הנקובה על מנת שיתאפשר לכם לחוות מההתחלה את ערב הקונספט צוות ההפקה מאחל לכולכם חג יום העצמאות שמח

T y r

New member
../images/Emo122.gif

אני לא יהיה שם, אבל מעניין אותי מה " תהייה הופעת סדו/ פטיש של הדומינה "ממלכת העינויים"" אומר חחח

למעלה