ערב מעולה לכם

:Sהמחשב שלי אוהב לחתוף וירוסים ובזכות רזוש המהממת הזאת השיגה לי אנטי וירוס ככה ש...זה בטוח... ערב טוב לכם ושוב לא היתי פה הרבה..זה לא יחזור על עצמו.. פיי כמה אני לא מעודכנת

הופעות חינם ב-../images/Emo43.gif אנשים

הכן את ילדך לשינויים מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית מת.ל.מ. ירושלים, תתארח הערב בפורום חינוך לגיל הרך ותשיב על שאלות הקשורות לבחירת המסגרת המתאימה לילד, הכנת הילד לשינויים ומעברים. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=192&msgid=98722087
רוצים לקבל כרטיסים חינם להופעה של תיסלם ושל אריק ברמן בקיבוץ בארי? הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=56225

HeNoOsH

New member
גם המחשב שלי ככה..

מלא מלא וירוסים...חרא של מחשב עוד ידיד של אחותי ניסה לתקן אותו לפני שבועיים והוא רק הרס אותו יותר.. העיקר המחשב שלך בסדר עכשיו :]

../images/Emo207.gifלמה דגים יותר טובים מאנשים?הנה הסבר

9 הסיבות למה דגים טובים יותר מנשים: אם אתה תופס דג שמוצא חן בענייך, אתה לא צריך לדאוג בקשר לאמא שלו. אם אין לך מצב רוח לדג, אתה תמיד תוכל להסתפק בבשר בקר. דגים אפשר לתפוס בכל גיל. לדגים לא אכפת מהגודל של התולעת שלך. אפשר להשאיר דג חי כל עוד אתה לא מוכן בשבילו. אם אתה לא אוהב את מה שאתה תופס, תמיד תוכל לזרוק אותו חזרה. אתה לא צריך חכה ארוכה כדי לתפוס דג. ניתן להשתמש כל פעם באותה שורה ישנה כדי לתפוס דגים. אפשר לתפוס (ולאכול) את הדג מתי שרק יתחשק.

MANY MEN

New member
ולדבר עם נשים או האשה/חברה/ידידה

הרבה יותר מעניין מאשר דג משעמם , חח איזה קרוע אני

MANY MEN

New member
באיחור רב אבל אני עונה (וגם שואל) .

איתי סבבה , ומה שלומך ? , ואני מקווה שעזרתי במה שיכולתי (;

בדיחה חמודה לבוקר זה....כנס

אישה אחת חגגה עם המאהב, עד שבנה בן התשע חזר הביתה מבית הספר. האישה ללא היסוס הכניסה את הילד לארון הבגדים והמשיכה להשתולל עם המאהב, עד שהבעל חזר הביתה המאהב קפץ במהירות מהמיטה והתחבא בתוך הארון שהיה שם הילד. אחרי כמה דקות של שתיקה לא נעימה הילד אמר: אז מה חשוך פה, אה?" כן, בהחלט" ענה המאהב. אתה יודע" אמר הילד "יש לי כדורסל" "מגניב" ענה לו האיש "רוצה לקנות אותו" שאל הילד "מה, השתגעת?" שאל האיש אתה יודע שאבא שלי בחוץ?" שאל הילד. האיש הבין את המצב ושאל את הילד כמה הוא רוצה על הכדור. אלף דולר" ענה הילד האיש הסכים בחוסר בררה, אבל כעבור כמה דקות הילד שוב אמר: "אז מה חשוך פה, אה?" כן, בטח" ענה המאהב. אתה יודע, יש לי גם כדורגל. האיש כבר קלט במה מדובר והסכים לקנות את הכדור בעוד אלף דולר. כעבור כמה ימים האבא של אותו הילד הציע לו ללכת ולשחק כדורסל, אך הילד הודיע לו שהוא מכר את הכדור אז האב הציע לו ללכת לשחק כדורגל, אבל הילד אמר לו שגם הכדור הזה מכור. בכמה מכרת את הכדורים?" שאל האב וכאשר שמע שהילד מכר את שניהם באלפיים דולר, החליט לקחת את בנו לכומר כדי להתוודות ולכפר על החטאים. כאשר הגיעו לכנסיה, הילד נכנס לתא הווידויים, התיישב על הספסל ואחרי כמה דקות שלמבוכה אמר: מאוד חשוך פה" הכומר: - "שלא תעיז להתחיל עם זה שוב!"

למעלה