Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifדאמט,

13 זה סרט כזה מדהים O_O וחזק. וקשה. אווע, מהסרטים שנשארים לך בראש משהו כמו שבוע[ אהמ,ע"ע רקוויאם לחלום *-*] אה, כן. מומלץ ביותר.

Rose131

New member
וואי, לגמרי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ראיתי אותו לפני המתכונת בקולנוע בתור התכוננות[עבודה קשה, הא?] והוא השאיר אותי ככה:
[וגם את רקוויאם לחלום ראינו בשיעור קולנוע בתור התכוננות לבגרות והוא השאיר אותי ככה:
]

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif האמת היא ש..

הסוף היה כזה דפוק. אני כזה WTF ?! ולא יכולתי להרדם באמאשליX__X

Runt

New member
חזק והכל

הצילום והבימוי וכל הקטעים הטכניים מעולים. גם השחקנים טובים. אבל העלילה פאקינג כ"כ מטומטמת.

Runt

New member
כי היא

מבוססת על דמות של ילדה מטומטמת. כמו שנועה אמרה, כל ההתדרדרות הזאת בגיל 13 היא קיצונית מידי ונראה שהם בכוח רצו להפציץ בכמויות של דרמה מיותרת.

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

הילדה פחות אשמה, זה יותר כאילו... נסחפת כזה עם הזרם.. שזה בעצם סוג של טמטום
אבל מילא
וכל ההידרדרות הולכת *מהר מדי*. זה תהליכים של שנים, לא חודשים לדעתי.. אבל הסרט עדיין מדהים

sha na na revol

New member
נראה לי

שאם זה היה הולך לאט לא היו קוראים לזה 'הדרדרות', אבל אני סתם פדנט...

Rose131

New member
לדעתי העלילה אחלה, רק שהיו צריכים לקרוא לזה

16 ולא 13 לדעתי8*

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif

האמת שאם לא היו קוראים לסרט ככה, לא הייתי בכלל מנחשת שהיא בת 13 ><" היא אפילו נראית הרבה יותר גדולה ממני._. [טוב נו, על מי אני עובדת, כולם נראים יותר גדולים ממניX_X ] אבל הי, תמיד יש יוצאי דופן. קראתי גם שהשחקנית שמשחקת את איבי [בת 18 אאל"ט] עזרה בכתיבת התסריט, והיא בעצמה עברה כמה מהדברים שם..

GaIi4697

New member
עכשיו היא בת 19

כשצילמו את הסרט היא הייתה בת 15 ההורים שלה היו גרושים אם אני זוכרת נכון, והחברה של אבא שלה ראתה שהיא עובר עלייה משהו והציעה לה לכתוב יומן על דברים שקרו לה אז הסרט מבוסס על זה, רק יותר מלוטש

HagarStar

New member
כ"כ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ראיתי אותו 3 פעמים ובסוף של שלושת הפעמים אני נשארתי כזה
היה לי אותו על המחשב ומשום מה עכשיו כבר לא
צריך להו.. להשיג מהחמור שוב

למעלה