מחכים לתשובה

maya45

New member
?what kind of a sick joke is it

בקיצור, העסק הוא עסק ביש (כמו שהיה צ'כוב בטח אומר). היאוש, חברים, היאוש פשוט גדול מכדי להכיל. נקווה לטוב, ולמעשה, אני פשוט מקווה למשהו חד-משמעי, לא נוח לי בכלל ברשימת ה"בטיפול"/ה"בהמתנה" או WHATEVER , שמישהו אולי ידליק מזגן או יפתח איזה חלון כי אפשר להיחנק פה...

dafnaaaa

New member
מה קורה עם הטכניון ?

מישהו הצליח להוציא תשובה מסודרת מהטכניון? האם נשלחו כבר הודעות קבלה לכל המתקבלים? איפה עומד הסכם? הם דווקא עונים במשרד רישום אך מסרבים למסור פרטים ברורים ..... וחוסר הידיעה מתחיל לשגע אותי.

iloushy

New member
GOD!!!

שירושליים יביאו לי כבר תשובה! את כל החיים שלי אני שם על HOLD בגלל זה. צריך להתחיל לתכנן תכניות. (כמובן שסטטוס "בטיפול" עדיף על דחייה. אבל זה כבר מוגזם מדי. כבר אוגוסט למען השם.)

יוסי n

New member
פרספקטיבה.

אני מבין לגמרי את תחושת הייאוש והתסכול שלך. השקעת כל כך הרבה, המתנת כל כך הרבה זמן, עברת מיונים, המתנת לתוצאות - ואת רוצה לדעת כבר מה נסגר. נמאס להיות תלויה בין שמיים וארץ. קל לי מאד להתחבר לתחושות האלה. יחד עם זאת, היות ואינך יכולה לזרז את התפתחות העניינים, ולמעשה כל שיש בידייך לעשות הוא להמשיך ולהמתין, נסי בינתיים לראות את חצי הכוס המלאה. להיות 'בטיפול' או ב'המתנה' זה לא נעים, ומייאש, אך לקבל 'דחייה' זה גרוע פי כמה וכמה. אני בטוח שיש המון שהיו מוכנים להתחלף איתך בשנייה. הם כבר איבדו שנה נוספת, לך יש עוד סיכוי סביר להתקבל כבר השנה. נסי לאמץ לעצמך אורך רוח לכמה ימים הנוספים שנותרו. כבר לא נשאר הרבה. והכי חשוב - שמרי על אופטימיות, וקווי לטוב. בהצלחה.

al3n2a2

New member
../images/Emo7.gifמצטרפת לבקשתך...

באמת זה משגיע ונמאס לנו כבר . אנחנו מתחשבים במצב אבל גם מגיע לנו לדעת איפה נלמד בשנה הבאה . אם למישהו ידע ב ב ק ש ה .....

../images/Emo10.gif הם באמת מגזימים...

זה לא שהם לא יודעים את מי הם רוצים ואת מי הם לא רוצים לקבל...נראה לי שהם פשוט עצלנים מכדי להודיע על זה..

derwansin

New member
יכול להיות...

יכול להיות שהם מחכים עם ההודעות קבלה של אלה שעל הגבול עד אחרי שישקללו את הציונים של אלה שעושים מרק"ם בספטמבר?

juk123

New member
מבינה אותך..

אני עוד כמה ימים בחפש"ש וצריכה להחליט אם לחתום עוד קבע, ולא יכולה לדעת עד שאני לא אקבל תשובה כבר... מעבר לזה שאם אני לא מתקבלת אין לי שמץ של מושג מה אני אעשה עם עצמי בשנה הקרובה.. לא יכולה לתכנן כלום, ה-HOLD הזה משגע אותי..

scorpionmws

New member
אני גם באותו מצב זה לא מקובל...

ומה שבאמת מעניין זה שיש המון שיש להם מצב של טיפול שייתנו לי כבר דחייה נמאס לי כבר ( אני בטוח שאני מקבל דחיה) מה הציונים שלכם אם אפשר לדעת.....

iloushy

New member
הציונים גבוליים

741 פסיכומטרי 109 בגרות 195 מו"ר (שאי אפשר לדעת איך זה משפיע על המרק"מ) אז סבבה, מבחינת ציונים הסיכויים שלי לא גבוהים בכלל (בלשון המעטה), אבל המרק"מ הלך לי יופי (אבל באמת. הלך פשוט מ-צו-יין!!) אז אולי זה מה שנותן לי סיכוי. אקיצר, שייתנו לי תשובה כבר.

scorpionmws

New member
גם הציונים שלי גבוליים....

712 114.5 182 (מור) אבל יש לי הרגשה שהמרק"ם שלי היה הרבה יותר טוב....וגם הרבה יותר צודק... כי היה אי צדק בציונים של מור.....

orbit219

New member
לי יש ציונים סבבה, ועדיין לא קיבלתי

תשובה... אז לכו תדעו, אחרי הכל, הציונים שווים רק 25%!

maya45

New member
ליוסי n

היה כיף לקרוא את התשובה שלך, ואתה צודק בכל מילה שכתבת. בדיוק חזרתי מהעבודה הלילה וניסיתי לשנן לעצמי את אותם הדברים. קצת קשה עם זאת להיות שלווים. בכל זאת, ובלי להגזים, מונח פה הרבה על הכף. אני מניחה שבעיקר מה שהורג אותי הוא שאני מרגישה שזה אשמתי, שיכולתי לבוא מוכנה יותר, מרוכזת יותר, מאופסת קצת יותר. את הנעשה אין להשיב;נקווה לבשורות טובות עבור כולנו:)

dafnaaaa

New member
סכמים בטכניון

טוב , בטכניון אומרים שקבוצה ראשונה של מקבלים קיבלה הודעות קבלה , כל השאר (אני למשל....) בהמתנה. אם יש פה אנשים שכבר התקבלו לטכניון האם אתם יכולים בבקשה לפרסם את הסכמים שלכם , כדי שאני ועוד כמה ממתינים נוכל להעריך את סיכויינו. תודה שלום ובטחון דפנה

למעלה