סיכום שבוע

adii1201

New member
../images/Emo33.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?
סרט השבוע?
ספר השבוע?
שיר השבוע?
תוכנית\סדרת השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט \ פתגם השבוע?
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?
עצבון \ ביאוס השבוע?
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?
תמונת השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- ראיתם את השם מטאורים שהיה?

adii1201

New member
../images/Emo33.gifסיכום שבוע

איך עבר עליי השבוע?מתיש... לא ישנתי משהו
סרט השבוע?Door To Door וגם In Enemy Hands... שניהם היו טובים
ספר השבוע?Plain Truth של ג'ודי פיקו (אני קוראת לאט
)
שיר השבוע?Amazed של לונסטאר
תוכנית\סדרת השבוע?דספרט ספרט דספרט דספרט|ריר||ריר||ריר|
התחדשות השבוע?המסך מחשב שלי
ציטוט \ פתגם השבוע?דיברתי הרבה שטויות השבוע והרבה אנשים מסביבי דיברו הרבה שטויות השבוע אבל לא עולה לי כלום עכשיו
דבר מיוחד שעשיתי השבוע?למדתי
ודיברתי עם מישהי מגרמניה על השואה
עצבון \ ביאוס השבוע?מזג האוויר שהוביל לכאב ראש מטורף בערך 3/4 מהשבוע והכמות המטורפת של השיעורים שיש לי
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?נמנמ לא היה משהו מיוחד... שמתי לגלות שאין לי שיעור ביום שני
אה הו הו הו!!!! נזכרתי!!!!! הסניק פיקים של דספרט|ריר|
אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?מאפמן
ואמא
תמונת השבוע?
השאלה השבועית המתחלפת- ראיתם את הגשם מטאורים שהיה?לא
אח שלי חשב שזה היה ביום שני ואז ביום שלישי הוא אמר לי "יו עדי פספסתי את הגשם מטאורים!" ואז אבא שלי אמר שזה ביום שלישי ותיכננו לראות ואז אתמול גיליתי ששוב שכחנו מזה
זין

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifתגידי.. מה קרה לעדי?../images/Emo12.gif

איך עבר עליי השבוע? מבאס ברובו. בעיקר לקראת הסופ"ש סרט השבוע? נראלי שלא ראיתי סרט.. ספר השבוע? לא ממש
שיר השבוע? לא השיר החדש של אמינם.. בכלל לא |שורקת| תוכנית\סדרת השבוע? נו, כבר מלא זמן לא ראיתי על טבעי וגם שבוע הבא לא יהיה
התחדשות השבוע? שומדבר נראלי ציטוט\פתגם השבוע? אה.. המורה שלי לביולוגיה: "אחד מלמד שיעור מוקי השני מלמד שיעור קוקי!" לא. אני לא יודעת מה זה אמור להיות. והמחנכת שלי דיברה על זה שלקראת סוף השנה המשמעת מתרופפת אז אמרו לה להזהיר אותנו מזה- המחנכת שלי: "ככל שהשנה עוברת.." ילדה מהכיתה שלי: "הדשא הולך ומתמלא.."
דבר מיוחד שעשיתי השבוע? דיברתי סופסוף עם היועצת והחלטתי ללכת לפסיכו (מה שכבר ידעתי) ולנסות תיאטרון (אם זה לא ילך אני אשתעמם לי בביולוגיה) עצבון\ביאוס השבוע? כל מיני דברים עם חברים שלי הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לא יודעת.. יש היום מדורה, נראה מה יהיה אייקון\סמיילי השבוע? לא יודעת איש השבוע? ידיד
תמונת השבוע? אין השאלה השבועית המתחלפת- ראיתם את השם מטאורים שהיה? רציתי אבל לא היה לי כוח לצאת החוצה ב-12 כש.. נו, יש בצפר יום אח"כ

darklighter

New member
אה חשבתי שהתכוונת לארה"ב../images/Emo190.gif

וכן בהוט לא היה בגלל יום השואה... וגם השבוע זה יוצא ערב יום הזכרון אז גם לא יהיה פרק
אני כל הזמן שוכחת לראות...מה היה הפרק האחרון ששודר שם? הם בעונה שניה נכון? לא מזמן ראיתי שם את המרתונים של עונה 1..

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאכן בעונה השנייה

עשו מרתון של העונה הראשונה בפסח, היה נחמד מאוד. ואה.. שאלה טובה, שכחתי באיזה פרק אנחנו כבר

NoFaR815

New member
../images/Emo26.gif

איך עבר עליי השבוע? מהההההההההר ספר השבוע? הזדמנות למשהו טוב שיר השבוע? Lily Allen - The fear אני מאוהבת בזמרת הזאת
תוכנית\\סדרת השבוע? כמעט מלאכים
התחדשות השבוע? כל מיני שטויות
ציטוט \\ פתגם השבוע?רוקע''צ בייבבבב
עצבון \\ ביאוס השבוע? לא הרגשתי טוב
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? מבחן במתמטיקה 100 מ
אייקון \\ סמיילי השבוע?
תמונת השבוע? השאלה השבועית המתחלפת- ראיתם את השם מטאורים שהיה? לאאאא היה ערפל מטורףףףף

adii1201

New member
נכון השיר הזה שיש לה ברדיו כל הזמן

שכחתי את השם שלו היא שרה שם "you're suppose to care" או משהו כזה... תקשיבי פעם למילים שלו

adii1201

New member
הוא מאוד מובן זה כ"כ משעשע../images/Emo6.gif

היא מדברת שם על חבר שלה שנורא נחמד וטוב והכל אבל מה הקאצ'? הוא גרוע במיטה
היא כל הזמן שרה you never really care ו- you're suppose to make me scream וכו'
זה פשוט חזק!

adii1201

New member
גם אני לא

ואז השדרנית ברדיו הפנתה את תשומת ליבי לעניין

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifשבת שלום!

איך עבר עליי השבוע?אמ לחוץ כרגיל ואפילו יותר סרט השבוע?ראיתי אחד ממש יפה אבל אני לא יודעת איך קוראים לו
ספר השבוע?אנטיגונה?פחחח שיר השבוע?כל מיני של hoobastank שלא שמעתי המון זמן תוכנית\סדרת השבוע?כמעט מלאכים כמובן התחדשות השבוע?כרטיסים להופעה של שחר חסון? וסושי!
יאמי!! ציטוט \ פתגם השבוע?'לא הייתי משנה שום דבר,יהיה מה שיהיה,עבר מה שעבר..' דבר מיוחד שעשיתי השבוע?הלכתי עם חברה לאכול סושי.. עצבון \ ביאוס השבוע?לימודים,לחץ ואחת פוסטמה הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע?נמנמנמ סושי עם חברה? חח אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע?חברה שלי
תמונת השבוע?אין השאלה השבועית המתחלפת- ראיתם את השם מטאורים שהיה?שמעתי על זה רק אחרי זה..אבל לפי מה שהבנתי לא ראו כלום חח

למעלה