פרק 72: לגונה, חלק ג' ואחרון

Yarinv

New member
../images/Emo33.gif פרק 72: לגונה, חלק ג' ואחרון ../images/Emo33.gif

החלק השלישי והאחרון של "לגונה". אנה הציידת מגלה לאדי שליבי לא הרגה את דילן וליבי נעלמת שניה לפני שאדי מצליח להרוג אותה. ליבי חוזרת ל-1908 על מנת להפגש עם דילן אך שם היא פוגשת את צ'יף שמשכנע אותה לא להשאר עם דילן על מנת לא לשבש את ההיסטוריה. דילן שנרגש לקראת בואה של ליבי מרגיש מבולבל ומאוכזב קשות כשליבי אומרת לו שדרכיהם נפרדות ובורחת בחזרה ללגונה שם היא נשברת ובוכה. צפיה נעימה ומהנה!

Yarinv

New member
השירים?

או שיוצא לי להכיר את השירים או שאני מגגל מילים שלהם.

Yarinv

New member
הכל מתחבר

הכל מתחיל להתקשר לכל הדברים שראינו מתחילת העונה. הליבי בטלפון היא ליבי הציידת לאחר שנמלטה. אנה מימשה את הנקמה שלה בליבי כשהיא רצחה אותה בפרק ההוא. "לגונה" בהחלט הסבירה הרבה דברים שלא היו מובנים והראתה איך נוצרו המצבים שראינו עד עכשיו. את הסצנה של אדי שבעיר ההומלסים (שהשתתפנו בו ברקע) והסצנה של השען ואדי אני מכיר כמעט בעל פה
היה מגניב לראות את זה על המסך.
ושמחתי לשמוע את "inifinty" בסוף הפרק כקריצה לעונה הראשונה, זיהיתי אותו ישר
אהבתי מאוד את כל פרקי "לגונה", מצפה כבר ל"התחרות"

ANGELUSPIKE

New member
כמה דברים

1. זה היה ברור מההתחלה שזאת ליבי הלבנה שדיברה עם ליבי הרגילה. 2. אנה לא ממשה את הנקמה שלה כי היא הרגה את ליבי הרגילה ולא את ליבי הלבנה. 3. בעקרון היה פרק דיי משעמם לדעתי.

Yarinv

New member
מבחינתה היא כן מימשה את הנקמה שלה

בגלל שהיא רצחה את מי שהיא חשבה שהייתה ליבי הציידת. אולי לך הדברים נראו ברורים אבל הפרקים האלו באו כדי להראות מה קרה ומה הוביל לעלילות תחילת העונה.

שירטע

New member
אם היא רצחה את מי שהיא חשבה שזו ליבי הציידת -

למה היא טרחה להתחזות לאנה הרגילה? [הבגדים, השיער]

zivnew

New member
נכון, היא ידעה שזאת הליבי הלא לבנה

ראיתם שגם סביבה שונה לחלוטין לא משנה את אופי האדם - ליבי.

barak97

New member
יש לי הרגשה שה"לבנים" הם אותם אנשים רק מהעתיד

כאילו, ה"רגילים" בעתיד חזרו אחורה. ככה שאם אנה הלבנה הרגה את ליבי, היא הרגה גם את הלבנה.

coullette

New member
לא הם לא מהעתיד

הם אותם אנשים אבל בהיסטוריה אחרת.ולכן כשהיא רצחה את ליבי הרגילה היא לא רצחה את ליבי הלבנה וליבי הלבנה בעצם מסתובבת איפושהו.הרי בסופו של דבר דילן יפגוש אותה שוב..זה לא ברור? בעונה שעברה בלו הסביר למיילו שכשהורגים טיימר צריך לוודא שחיסלת גם את כל ההיסטוריות החלופיות שלו יחד איתו.מה שאומר שיש עוד ליבי בעולם כי אנה חיסלה רק את ליבי הרגילה..ולכן ליבי הלבנה עוד קיימת.

ליטל27

New member
או שלחילופין ליבי הלבנה חוסלה באותה שיחה

עם ליבי הרגילה-כשהשיחה התנתקה. החבורה הלבנה גילתה ככה את החבורה הרגילה והבינו איך כדאי להתקרב לליבי ולהרוג אותה... וככה הם עשו את מה שבלו הסביר למיילו חיסלו את ההסטוריות החלופיות. אבל לכו תדעו מה עוד יצוץ שם. אגב זה רק אני או ששמתם לב שבידלו את ליבי הלבנה משאר החבורה בעזרת התסרוקת. כלומר שימו לב לכל שאר הציידם יש את אותה תסרוקת אצל ליבי זה שונה..

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאין מצב שזה הם מהעתיד

מהסיבה הפשוטה - בהיסטוריה של ההומלסים אדי גידל את ארבעתם מגיל קטן, וגידל אותם להיות כאלו. אם הציידים היו אותם הארבעה רק מהעתיד, זה היה סותר את זה. הארבעה מהמציאות הנורמאלית לא הכירו בכלל את אדי כשהם היו קטנים.

Drenthe

New member
וואלה נחמד ../images/Emo3.gif

את זה שאנה הציידת מימשה את נקמתה בליבי כשהרגה אותה בהתחלת העונה, קלטתי, אולם לא טרחתי לזכור את אותו טלפון בתחילת הפרק הראשון.
ירין !.

מיקוש32

New member
אפרת בן יעקב פשוט שחקנית מעולה!

|אני כל כך אוהבת איך שהיא משחקת !

0OמומיןO0

New member
נכון רואים את זה בעונה הזאת עוד יותר

אני זוכרת שבעונה הראשונה היו הרבה שאמרו שהיא לא יודעת לשחק ועכשיו הם סוף סוף מבינים שככה היא הייתה צריכה לשחק. תראו אותה בתור ציידת-ממש בנאדם שונה! זה אומר שהיא שחקנית טובה

ny22

New member
מנהל
כמו שירין אמר - הפרק הזה סוגר כמה מעגלים

(אפילו שיש עוד רבים). 1. אנחנו יודעים עכשיו מדוע אנה רצחה את ליבי. 2. אנחנו גם יודעים למה ליבי לא הייתה יחד עם הציידים בהתחלה. 3. בטלפון זו ככל הנראה הייתה היא ציידת הטיימרים (אין אפשרות אחרת). מה שכן, וזה אולי מה שקצת מבאס, זה שככל הנראה יהיה הסוף הכי טריוויאלי (זה לא ספוילר, אלא רק השערה לגבי הסיום) - טומי וליבי יפגשו שוב פעם ו...(את השאר אתם כבר יודעים). ואם רק יורשה לי לציין: יון ממש השפתר במשחק שלו! יש לו משחק פשוט מעולה ואמין!!!

למעלה