שרשור שאלות

angel of dead

New member
מישהו ראה היום את התוכנית שהיתה

בערוץ 10,לפני אודטה? אריאל פרקש-משתתף סוף הדרך 1 היה שם-למי שלא זוכר אותו. הוא דיבר על ניתוח אחד שאני לא יודעת את שמו..(הוא ד"ר במיקצועו)

הוא נמצא שם הרבה...

הוא מתארח בתוכנית הזאת יחסית הרבה... קוראים לתוכנית i המדריך ואפשר לראות קטעים שלה ב msn

שלום לכולם?

מחר יש שידור חוזר של התוכנית בערוץ הילדים ישאל ואוהד שם לא לשכוח מחר בשעה 9 עד 10

zazzi10

New member
איך??

איך קוראים לתוכנית ואיפה היא משודרת ובאיזו שעה??

יונת13

New member
אנשושים

מישהו הקליט גם את ישאל ואוהד בערוץ הילדים וגם את הראיון שהיה עם איתי ז"ל ויכול להעלות את זה לפורום אני אשמח כי כבלים אין לי ואת הראיון לא ראיתי
מראש יונת וזכרו גוש קטיף והשומרון לנצח נצחים ולעולמי עד

יונת,

אני מבקשת ממך עוד פעם, לא לערב את דעותיך הפוליטיות! תמונות זה עוד נסבל, אבל כתיבה בהודעות לא! דעותי שונות משלך,ואני לא רוצה לריב. ולכן אני מבקשת, אל תערבי את דעותיך! שקד

מה הבעיה? אני אענה...

הבעיה היא שאני בעלת דעות שונות, וכשאני רואה תמונות ומשפים בתוכן ההודעה נגד ההתנתקות-זה מרתיח אותי! כמו שאני לא אשים תמונות ואכתוב בהודעותי בעד ההתנתקות,אחרת כל הפורום יקפוץ עלי,אותו הדבר עם יונת! מקווה שהייתי ברורה, שקד

תקשיבי-

לכל אחד יש את האפרות להגיד מה הוא חושב... גם את יכולה לכתוב. אם זה לא בא במקום ההודעה עצמה אז זה בסדר... היא כתבה את זה ב.נ... לפי דעתי אין שום סיבה בעולם שהיא לא תכתוב את זה...

לדעתי את לא צודקת../images/Emo31.gif

כבר ציינתי את זה בעבר אבל אני אציין זאת שוב- למה אנחנו צריכים לדבר על נושא כזה
ממילא הוא גורם לויכוחים.. מילא פעם,כאשר יכולנו לדבר על מה שבא לנו(כאשר הפורום היה בידיים שלנו- הכותבים,לפניי שהפורום נפתח שנית) אבל עכשיו זה שוב פורום אז חלאס עם ההתנתקות הזאת טוב
הבנו שאתם לא רוצים להתנתק. סבבה. אף אחד לא בא נגדכם או אומר לכם לשנות דעה. אני מבינה את הטענות שלכם אבל זה ממש מרגיז לפתוח את הפורום הזה כל פעם ולראות שמה שמעניין פה זה ההתנתקות. וגם בשירשוריי אוף(
) לא מומלץ כ"כ לדבר על זה כי כמו שאת רואה, חבריי הפורום מתעצבנים מיזה(רובם). לכן,אני נאלצת להסכים עם שקד

TheBlackFairy

New member
../images/Emo33.gifשרשור שאלות../images/Emo33.gif../images/Emo60.gif

כל השאלות שיש לכם בנוגע לתוכנית, שרשרו לכאן
.

lilo123

New member
איך אפשר להשתתף בתוכנית?

הי לכולם!! מישהו יודע איך אפשר לשלוח מועמדות לתוכנית?

למעלה