אוקיי תקשיבו!

xxMtvGirlxx

New member
../images/Emo34.gif אוקיי תקשיבו!../images/Emo53.gif

הגעתי למצב כזה היום : החלטתי שדיי לשרוץ אצל המשפחה של חברה שלי, כבר שבועיים הייתי שם וזה יותר מידי אז ארזתי תצמי והלכתי (אחרי שהשארתי מתנה יפה כמובן). האפשרויות שעומדות לפני הן כאלה: א. לחזור הביתה ולחפש בנחת דירה. קיים חשש שמא אני שוב אשתקע שם ויהיה לי נוח להשאר, וזה יימשך בין שנה ל-3 שנים :) ב. לסגור עוד היום על איזו דירה, עם כל הקושי. יש לי תחושה מזה חרא בקשר להכל. מה לעשות?
חלי

אולי כמה ימים אכסניית נוער?

או דירה שמושכרת לפי ימים/שבועות ולא לתקופה ארוכה? זה ייתן לך שהות להתארגן. לסגור חוזה מהיום להרגע נשמע לא טוב.

לא כדי לסגור אם יש תחושה חרא...

אולי עדיף שתחזרי הביתה(בכל זאת ששם יהיה לך נוח) תתארגני עם המחשבות שלך תחפשי דירה בניחותה וכשתהיי מוכנה תצאי, לא כדי לעשות דברים בלחץ בטח לא דברים גדולים כאלה שיהיה בהצלחה

Mיקי_

New member
לא למות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אם זה הגיע למצב כזה אולי בכל זאת מוטב לחזור להורים, גם אם זה יעצבן את החברה שלף וגם אם קיים חשש וגם אם הוא יתממש שתשתקעי שם מחדש. זה עדיף בכל צורה על להרגיש כאב כל כך גדול שמגיע לכדי רצון למות. באוי ל730 תכתבי את כל מה שאת מרגישה, אני אישית מבטיחה לעזור לך בכל דרך שאוכל. ותזכרי שיש גם את בית דרור, אל תתני לעצמך לפול לתהום, את לא לבד, יש לך חברה, יש לך קהילה שרוצה לתמוך בך, ואת לא חייבת לעבור את זה לבד.

למעלה