איזה התרגשות הייתה לי היום

פרלמנים

New member
../images/Emo34.gifאיזה התרגשות הייתה לי היום../images/Emo34.gif

הי חברות, אני עובדת כמורה במחנה "סהרונים" בנגב בו מתגוררים פליטי דארפור ואפריקה
. היום ביקשו ממני להיות נוכחת כמלווה בבדיקה שגרתית של בחורה צעירה שחזרה למחנה הפליטים מביה"ח אחרי לידת בנה הבכור. התינוק לא הפסיק לבכות והחובש הסביר לי שהאמא אינה מצליחה להניק אותו מיום לידתו (יום חמישי) הוא לא תופס את הציצי ובוכה כל הזמן... דיברתי עם האמא, הצעתי לה לעזור-הסברתי לה (באנגלית) על תנוחות שקל להניק בהן, ניסינו יחד תנוחות, הסברתי לה שתינוק כזה פיצי (2.800) צריך שאמא שלו תחזיק קצת את הפטמה ותעזור לו לתפוס, מתי להניק, איך לבדוק שיש חיתולים רטובים וכו'... אחרי ההסברים המתוק הזה ינק רבע שעה מכל צד ונרדם עם חיוך קטן ומתוק במהלך היום עזרתי לה לעשות לו אמבטיה ואח"כ היא הניקה שוב והצליחה
אין לכן מושג איזה סיפוק הרגשתי אחרי יום עבודה כזה! ג'סיקה

אנגלה3

New member
זה באמת וואו ...

אולי תחשבי לכיוון?? כעיסוק??? הכי כייף זה לעסוק במשהו שמאוד אוהבים ושגם נותן לנו סיפוק בסופו של יום.. כיוון למחשבה...

סבתא53

New member
איזה יופי

כל הכבוד זה כל כך כייף לעזור למישהו אחר. הם כל כך מסכנים הפליטים ולחשוב שפעם הורינו וסבינו היו גם פליטים...ממש מרגש

sigis7

New member
את מדהימה, את יודעת?!

אין ספק שריגשת אותי! ואיך אומרים הילדים שלי: "נישר כח" כלומר: ישר כח!

rinatk1977

New member
גם אני חושבת כך

לפי האתר נראה שיש לך הרבה סבלנות, למה שלא תתחילי לימודים של דולה, יועצת הנקה, קורס מסאג' לתינוקות נראה שאת בנויה לדברים כאלה...

ג'סיקה -

את צדיקה אמיתית! תהיי סמוכה ובטוחה שהאשה הזאת עוד תספר עלייך לנכדים שלה. זה מסוג החוויות המרגשות שיכולות לקרות רק בין אשה לאשה, ורק אישה תדע להעריך ולהתרגש מזה כל כך.

למעלה