איחולים לבבים לבבים

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifאיחולים לבבים לבבים

לכבוד שנת הלימודים החדשה !! .... כאן תברכו DD: חחחחחחחח זה כזה רעיון טיפשי , אבל כ''כ משעמם פה .

../images/Emo75.gifשנה טובה בנות ובהצלחה . ../images/Emo23.gif

את חדשה ? , O; אם כן - תקראי את חוקי הפורום ,, אל תפתחי על כול דבר שירשור . [:

../images/Emo28.gifנופר אני אוהבת אותך ../images/Emo23.gif

המון : הצלחה הנאה וככה על הדרך תמצאו אהבה D; אני אוהבת מלא , אני אתגעגע אלייכן כי אני לא אהיה במחשב הרבה , פאק אני מתחילה חטיבה [ואני עדיין הכי קטנה פה D=] אוראלייי מייכלייי נופפריייי וכל שאר המהממות
אני מתה עלייכן

../images/Emo217.gifכנסו בנות :]

טוב אז ככה .. קודם כל.. המון בהצחה שיהיה לכן בשנה החדשה. תלמדו טוב. תשקיעו. תתנו הכל. תעזרו. תתמידו. והכי חשוב? תצליחו. עכשיו בקשר לכל אלה שאומרות שבגלל הלימודים הן לא כ"כ יהיו בפורום.. זה נכון שצריך להשקיע הרבה ולימודים עדיפים על המחשב. אבל הינה. אני למשל. החלטתי ששעה ביום [תלוי אם יהיה לי מבחן או משהו כזה] אני אהיה שעה על המחשב. וזה לא נורא תאמינו לי :) אז בהצלחה יפות 3>

../images/Emo141.gifבהצלחה בנותתת../images/Emo13.gif

מחר בצפר אני כבר מיום ראשון מתרגלת!!!חחחחחחח אז לכולם שנה טובה בלימודיםםם תשקיעווו! גם מי שעולה לכיתה י' כמוני

נוופריי

New member
../images/Emo34.gifבנוווות D: ../images/Emo124.gif

אז שיהיה לכולן , שנה טובה עם המון הצלחה , אל תיהיו על המחשב ,.... הדריי גמני אוהבת אותךך .....!!1 אני יהיה פחות כאן , אני מאמינה שמהשעה 6 וחצי ככה אני יהיה על המחשב .. אחרי שאני אלמד וכל זה |;;; אז בהצלחה בהכל , אם תשקיעו קצת כל יום תאמינו לי שיצליח לכן אחרי זה , ותעריכו את הזמן שיש לכן , בלילמוד אחרת אתן תתחרטו על זה .. לא להיות עד שעות מאוחרות במחשבב .... תישנוו השינה יותר חשובה , כככה תיהיו יותר מרוכזות D: אזזז , שנה מוצלחת , תהההנו כמה שאתן יכולות מההפסקות (:) אוווהבת , נופפפפר

חן XD

New member
בהצלחה בנות ( :

שנת לימודים פוריה ומוצלחת . חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח D;; מממ תצליחו בהכל ויום טוב. אני גם יהיה בערך שעה-שעתיים במחשב.למרות שלא נראה לי. אז אוהבת ומזכירה לכולכם ש-נופר בוסקילה היא נערת כביש. להית' אהה והפוטנה היא המנהלת הכי כחולה שייש:)

למה החופש נגמר))):::../images/Emo105.gif

איזה כיף היה יואו. אהמ. בהצלחה בלימודים,שתהיה שנת לימודים פוריהD:: אני ב-י'. אמג.O_O

MaStuLa76

New member
מחר לקום ב-7?../images/Emo5.gif

באסה אאאש , אבל מצד שני ? לחזור לביצפר לראות את כולם ! [: למרות שאני אתגעגע לחופש הזה ובגדול ! שיהיה לי לחץ בלימודים אני אמות \; טוב למה אני אלחיץ את עצמי ? שנה טובה ומוצלחת [= וכל הבלה בלה בלה הזה שרשמו כבר [:

../images/Emo75.gifחח אני קמה ב - 7 וחצי . P =

אם לא יותר . XD אני גרה שתי דק' מהביצפר , אני חוצה כביש ואני שם . P = נראלי אני אמשיך לישון בכיתה , וכול יום אני יאחר . XD העיקר אינלי ת'מורה של שנה שעברה , >< שבגלל שאני גרה קרוב ומאחרת היא הייתה מאיימת לירשום לי הפרעה . מפחיד .
איזה כיף לחפור לשירה . :)

lililulu

New member
היי כולםD:

שתהיה שנה טובה ומוצלחת ואל תשכחו שלימודים זה לא הכל בחייםD; הברזות נעימות שיהיו לכם ולא קרה כלום אם קיבלתם מכתב הביתה חחחחח סתם באמת תהנו מהשנה, תכירו אנשים חדשים ואני אלעג לכם על זה שאני כל יום שני באה לשעתיים קולנוע בבוקר וחוזרת הביתה ואתן לאXD

DDD:::: איזה הודעות מצחיקות יא חבודה{:../images/Emo105.gif

אני מחר מתחילה ב-10 טנהנהננהנהPPP=

lililulu

New member
איך אני אוהבת את המילה חבודהD=

ואיזה כיף זה להגיד "גרוני ניחר"D:

למעלה