גאה לפתוח שרשור חברתי לסופ"ש

Fairywitch

New member
חייבת לשתף אותכם בכמה הגיגים...

לא סתם פתחתי ב"גאה לפתוח"... פשוט בושה וחרפה, ומעל לכל עצוב - מה שהולך בארץ לאחרונה. האלימות של המתנחלים כבר לא חדשה לאף אחד, מה-גם שזה עניין פוליטי שאני לא רוצה להיכנס אליו, אבל מה שהלך בשבוע הגאווה- לא ידעתי אם לכעוס או לבכות!!!! מה זה
וזה לא קשור לפוליטיקה- זה עניין אנושי
אני פשוט מזועזעת שאנשים צריכים להיות מאושפזים עכשיו בגלל אידיוט בור ואלים, שאולי נראה יהודי חרדי, אבל החליט להתעלם מ"ואהבת לרעך כמוך" ובמיוחד מ"אל תרצח"!!!
מה זה?! פשוט בא לי לצעוק
הלוואי ויכולתי לחבק את הפצועים
מאחלת להם החלמה מהירה, ומקדישה הפעם את שרשור הסופ"ש לסבלנות וסובלנות, ובעיקר לקהילה ההומו-לסבית-דו מינית. ומרימה כוסית וירטואלית לכבוד הגאווה

Fairywitch

New member
זה שהקדשתי לזה את השרשור לא אומר

שאתם לא יכולים לכתוב גם על דברים אחרים...

SHTRUDIDI

New member
אז קצת על דברים אחרים...

אין לי כוח ללמוד! יש כל כך הרבה וממש לא בא לי...שתיגמר כבר התקופה הזאת,מקווה שהציונים יהיו שווים את המאמץ. וחנה,מסכימה איתך-בושה מה שקרה, הגיע הזמן לקצת סובלנות במדינה הזאת ולא משנה מאיזה צד ולאיזה צד. מאחלת החלמה מהירה לפצועים!

Fairywitch

New member
נשאר לי עוד מבחן אחד, ואז להגיש

שלוש עבודות
אח"כ אהיה חופשייה

moran500

New member
מסכימה ב100%

אתמול פגשתי אנשים שממש עצבנו אותי ! הם אמרו שהומואים ולסביות זה דבר לא טבעי, ושילדים להורים כאלה הם מסכנים ושלא היה צריך לעשות מצעד גאווה בירושלים (הם ירושלמים) ואני כ"כ כעסתי ! מה זאת הפרימיטיביות הזאת ?! איך הנטייה המינית משנה אופי של בן אדם, או את דרך חינוך הילדים ? אם כבר אז הילדים האלה גדלים עם פתיחות גדולה יותר לשונים מהם ! (ואני מקווה שזו לא הכללה פוגעת בעיניי מישהו..) ואיך בדיוק זה לא טבעי ? אנשים נולדים ככה, זה לא שהם בוחרים את מי לאהוב ולמי להימשך.. פשוט בושה וחרפה שלא נותנים לאנשים לחיות את חייהם כראות עיניהם ושמנסים לשלול מהם את חופש הביטוי ואת חייהם !

Juliann

New member
אני אגיד לך מה

אם נוצרים אנשים עם נטיות מיניות שונות כנראה שזה טבעי. אם זה לא היה טבעי, זה לא היה נוצר. ולכן זה טמטום להגיד שזה לא טבעי, אם אלהים יצר אותם ככה והם נולדו ככה זה חייב להיות טבעי!

Fairywitch

New member
בדיוק../images/Emo70.gif למה צריך להפריע למישהו

את מי אדם כלשהו אוהב, או עם מי הוא נכנס למיטה? זה פשוט בנאדם- נקודה. ממש עצוב
הייתי פעם בהופעה של "בנות פסיה" בפארק בקרית-אתא, ואחרי ההופעה כמה ערסים ניסו לעבור את הגדר שמאחוריה היה הואן שלהם כדי להרביץ להם! הערסים גם קיללו וצעקו ואיימו. אני, שהייתי חולה על "בנות פסיה", פשוט התחלתי לבכות אחרי שהואן נסע- מרוב כעס, עצב ותסכול על כל זה.

ששוניקו

New member
זה אנשים בורים!

קשה לאנשים לקבל ולהבין את השונה. הבעיה הקשה של אנשים היא האטימות שלהם, שהם לא מבינים שהאופי לא נקבע ע"פ נטיות מיניות. הסוף שבוע הזה הוכיח שהאטימות בארץ גרועה בהרבה יותר ממה שחושבים. אנשים קוראים לעצמם "חרדים" אולי בגלל שהם חרדים ממה ששונה, אבל לדקור מישהו? לפי התורה שלך שאתה מאמין בה - אסור! הבנאדם די ירה לעצמו ברגל בזה שהוא עושה "חטא" אחד כדי לכפר על "חטא" אחר. שכחו ש"אהבת לרעך כמוך" זה בעצם כל התורה כולה. פשוט עצוב. אחרי סוף שבוע כזה, אני צריך חיבוק.

14מתן

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר...../images/Emo4.gif

לפי חוקי התורה צריך להרוג את בעלת העוב (?), ומי שעושה "משכב זכר" חחח בקיצור זה לא "חוקי" מבחינת התורה לעשות את הדברים האלה ומבחינתם זה לגיטימי מה שהוא עשה לא שאני מסכים עם זה כן ??

moran500

New member
אוב ו...

להרוג כל מי מבצע "משכב זכר" ? אתה בטוח ? אני יודעת שמשכב זכר זה אסור, אבל להרוג ?

Fairywitch

New member
עדיין "אל תרצח" נמצא מעל זה,

וזה אפילו "ייהרג ובל יעבור" (כלומר, עדיף למות מאשר לרצוח). מה שלא חוקי- יש בית דין.

ששוניקו

New member
תראה...

התורה אומנם מזהירה מפני "משכב זכר" שמי שעושה אותו, צריך לסקול אותו באבנים בכיכר העיר. אבל זה רק אחרי שבית הדין קבע כך, ואסור לבן אדם להחליט לבד. 'לא תרצח' הרבה הרבה יותר חמור.

למעלה