גאווה

../images/Emo34.gif גאווה../images/Emo35.gif ../images/Emo34.gif

כשהלכתי למצעד הגאווה לפני כמה שנים, אמרתי לחבריי שאני הולך כדי לתמוך במאבק שנראה לי צודק. הייתי בארון. בשנתיים האחרונות כבר צעדתי בגאווה. סוג של גאווה. החודש שוב אצעד במצעדי תל אביב וירושלים רק שהפעם אני אחזור להתחבא. היום ניסיתי לבחון את אחד מחבריי כדי לנסות ולהריח את סוג התגובות הצפויות כששוב אצא מהארון. זה היה נוראי. "אני לא מבין מה הם רוצים הקוקסינלים האלה? רוצים להזדיין עם גבר? בסדר. אבל למה לשנות את מה שהם?" שתקתי. אגב, החבר הזה הוא הומו. אני בטוחה שכשדיונים על שוויון זכויות להומואים יגיעו לרמה הציבורית, הוא -ההומו המודע- יצפה שנתמוך בהם.

DarlingAdam

New member
החבר הזה, תסלחי לי,

דפוק לחלוטין. תצעקי עליו. תגידי, כמו שאמרת בהתחלה, שאת רק תומכת, אה, תומך, בזכויות המדוכאים. שהוא לא מבין על מה הוא מדבר. תרצי לו על מין ומגדר. תגידי לו שטרנסופוביה זה נוראי בדיוק כמו הומופוביה. תבעטי לו בקרסול... לא, רגע, זו רק התגובה שלי.

טל קר

New member
שמתי לב לזה ש

יש גייז שחוששים ללכת למצעד הגאווה מחשש שידעו שהם "כאלה", או טרנסג'נדרס שחוששים להגן על זכויות טרנסג'נדרס מחשש שידעו שהם "כאלה" (טוב, עד עכשיו זה לא סקופ), אבל בו בעת יש "סטרייטים" שעושים זאת בלי לחשוש שיחשבו שהם "כאלה". לא רק אני ובת דודתי הולכות למצעד כמה שנים, אלא אפילו ההורים שלי הולכים למצעד הגאווה כבר שנים (ונראה לי שההומו היחידי שהם פגשו אי פעם והם יודעים שהוא הומו זה שרימפי). בזמן שבו יש א/נשים שמפחדים לקחת ת'זמן הורוד כי 'מה יחשבו', ההורים הם אלו שמביאים לי גליונות. כלומר להגן על זכויות מיעוט לא בהכרח מזהה אותך כבן אותו מיעוט. אגב (והנה קטע שידיד שלי אומר לי שהוא מעט מוזר P:) לי אישית לא רק שלא אכפת שהציבור שצופה בהפגנה יחשוב שאני לסבית למשל בהפגנות של כביסה שחורה, אלא אני מעדיפה שהוא יחשוב שאני כזו על מנת 'להגדיל ניראות'. (כלומר מי שמכיר אותי אישית כן יודע שאני נמשכת לגברים בכלל ויש לי SO בפרט, אבל מי שרואה אותי בהפגנות רואה אותי מחזיקה שלטים או מדבקות של 'לסביות בעד/לסביות נגד' או הולכת עם דגל הגאווה ואין לי עם זה (שיתפסו אותי כלסבית) שום בעיה, ההפך). וחבר שלך הייתי אומרת, סלח לי מיסטר, יש את מי שאתה ויש את מי שאליו אתה נמשך, ומה הקשר ביניהם? אתה כהומו צריך לדעת שאין קשר 1:1 של סיבה תוצאה בין מי אתה לבין מי אתה נמשך, אז למה אתה מצפה לקשר הפוך של בין למי אתה נמשך לבין מי שאתה?

ליטל ו

New member
:(

<יורה ברקים אדומים בכיוון החבר שלך מעיני הקומיקס שלי> פיכסה. אדם, מותר לי להמליץ להרביץ לו בעזרת מאכלי ים? ;)

DarlingAdam

New member
ברור שמותר.

ואפילו מומלץ. איזה עיני קומיקס מאגניבות יש לך.

למעלה