דו-מיניים

Sunset Night

New member
../images/Emo34.gifדו-מיניים ../images/Emo45.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo35.gif

בנות, האם הייתן יוצאות עם בי-סקסואל? כזה שנמשך באופן שווה לבנים ולבנות? או לפחות כזה שנמשך 70% לבנות 30% לבנים? בנים, אותה שאלה, הייתם יוצאים עם בי-סקסואלית?? אני פעם יצאתי עם בי-סקסואלית והיה נהדר. מה איתכם?

הממ...רגע,,תני לי לחשוב...........

לא ! ממש לא אבל הוא יכול להיות אחלה ידיד- הנה דוגמא יחידה לידיד טהור..הומו... אין לי בעיה עם הומואים.. ולסביות אני די מחבבת.......

A n d r i a n a

New member
לא!

לא מספיק יש מלא בנות אז אני צריכה עוד לחשוש מבנים על הראש שלי?!?! לא תודה... סתם, עכשיו ברצינות- לא. אין לי בעיה עם הומאים ולסביות.. ממש לא...

סופה 20

New member
אמממ...

זה לא דוגמה טובה לשאול אם בן היה יוצא עם דו מינית כי לרוב או 99 אחוז מהתשובות יהיו כן..והסיבה ידועה. אבל מה רע בזה שהוא נמשך לשני המינים ? אם יש לו חברה והוא נאמן לה אין בזה רע... רק אם הנאמנות נפגעת איכשהו אז יש בעיה והיא בעיה רגילה בדיוק כמו נניח שהדו מיני יבגוד בחברתו עם מישהי אחרת (שהמישהי היא במקרה בן..)

אורית15

New member
אה!

אני בן שכלוא בגוף של אישה!!:( אני דו, אבל לא ממש.. כזה, אני יכולה להיות עם בנות, אבל רק בקטע של להתמזמז איתה, אני לא יכולה להיות עם בת בתור ממש חברה כמו שאני עם בנים אבל אני עדיין חושבת שאני בן בתוך הגוף הזה

dariii

New member
אממ....

אין לי שמץ! לא נראה לי שתהיה לי בעיה, כל עוד הוא נאמן

למעלה