../images/Emo34.gif~!~הדיסק~!~../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif
אז ככה: אני בבית אחרי בצפר .. התקשרתי לאבא שלי (שעשה היום מבחן שיקבע אם הוא יקבל תואר 2 או לא...) ואמרתי לו אם הוא יכול לעבור בטאוור רקורדס ולקנות לי את הדיסק "חיות מחמד" של מוניקה סקס(
) והוא אמר שלא נראה לו ושיש שם ה רבה אנשים ושהוא ממהר הבייתה ושלא הלך לו ממש טוב במבחן
אתם כבר יכולים להבין שהתבאסתי
אממ אחר כך הוא התקשר אלי וביקש ממני להביא את המכסחת דשא... אז אמרתי לו "אבל אבא לא קנית לי נכון?" אז הוא אמר לי"עזבי רותם גם ככה הקונפורמיסט, שנים חסומות ובעיר הזאת זה לא שירים כאלה יפים..." אז אמרתי לו "אבא זה כן שירים יפים! תגיד פשוט שלא בא לך לקנות לי... " אז הוא אמר לי "טוב, וגם הרעב, מספיק בנאדם, למה את הולכת לבד,שומר אריות,טרף קל ודם הם נשמעים לי לא משהו..." ותאום קפץ לי האסימון! התץחלתי לבדוק ואמרתי לו "אבא יווווו איזה חמוד! קנית לי? יוווו תודה אבא אני אוהבת אותך!" ועכשיו הוא בא הבייתה והביא לי את זה! דיסק פשוט מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצו לחנויות
קרה לכם משהו מעניין עם הדיסק? קניתם ובא לכם לספר איך הוא? מה אתם חושבים על העטיפה?(מהממת!) איזה שיר הכי תפס אותכם?(עוד לא שמעתי הכל) הכללללללל ספרו הכללללל
אז ככה: אני בבית אחרי בצפר .. התקשרתי לאבא שלי (שעשה היום מבחן שיקבע אם הוא יקבל תואר 2 או לא...) ואמרתי לו אם הוא יכול לעבור בטאוור רקורדס ולקנות לי את הדיסק "חיות מחמד" של מוניקה סקס(