~!~הדיסק~!~

רותמיקה

New member
../images/Emo34.gif~!~הדיסק~!~../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif

אז ככה: אני בבית אחרי בצפר .. התקשרתי לאבא שלי (שעשה היום מבחן שיקבע אם הוא יקבל תואר 2 או לא...) ואמרתי לו אם הוא יכול לעבור בטאוור רקורדס ולקנות לי את הדיסק "חיות מחמד" של מוניקה סקס(
) והוא אמר שלא נראה לו ושיש שם ה רבה אנשים ושהוא ממהר הבייתה ושלא הלך לו ממש טוב במבחן
אתם כבר יכולים להבין שהתבאסתי
אממ אחר כך הוא התקשר אלי וביקש ממני להביא את המכסחת דשא... אז אמרתי לו "אבל אבא לא קנית לי נכון?" אז הוא אמר לי"עזבי רותם גם ככה הקונפורמיסט, שנים חסומות ובעיר הזאת זה לא שירים כאלה יפים..." אז אמרתי לו "אבא זה כן שירים יפים! תגיד פשוט שלא בא לך לקנות לי... " אז הוא אמר לי "טוב, וגם הרעב, מספיק בנאדם, למה את הולכת לבד,שומר אריות,טרף קל ודם הם נשמעים לי לא משהו..." ותאום קפץ לי האסימון! התץחלתי לבדוק ואמרתי לו "אבא יווווו איזה חמוד! קנית לי? יוווו תודה אבא אני אוהבת אותך!" ועכשיו הוא בא הבייתה והביא לי את זה! דיסק פשוט מצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצו לחנויות
קרה לכם משהו מעניין עם הדיסק? קניתם ובא לכם לספר איך הוא? מה אתם חושבים על העטיפה?(מהממת!) איזה שיר הכי תפס אותכם?(עוד לא שמעתי הכל) הכללללללל ספרו הכללללל

רותמיקה

New member
אני יודעת../images/Emo34.gif../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

בזמן האחרון הוא ואמא שלי ניהיו ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש להיות נחמדים אלי... לא יודעת למה..

i c y

New member
עוד לא קניתי.../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif

כנראה שאני אקנה אותו ביום ראשון, כי יש לי סופשבוע מאד עמוס וגם ככה לא יהיה לי זמן לשמוע...

the king 25983

New member
אני אקנכה אותו ביום שלישי../images/Emo103.gif

כי רק אז הוא ידיע לכאן (אני חושב...) ואין טעם לרוץ סתם לחניות.

jamesT

New member
קניתי:

דיסק ענק!!!!!!!!!!!!!! אני רק לא אוהב את העטיפה, והשיר שאני הכי אוהב זה מתחפר באלנבי - גם בהופעות שהייתי אהבתי את זה מאוד!!

i c y

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo42.gif

יום שני. שתיים בצהרים. גלי צה"ל. 96.6FM. "מוזיקה היום". יואב קוטנר. מוניקה סקס. חיות מחמד. בית ספר. שעה שביעית. 14:15.
. טייפ לא עובד. עולם אכזר. *מתאבדת*

the king 25983

New member
בעצם אני לא...../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

לא שמתי לב שזה מחר וגם אני אלמד באותו זמן

i c y

New member
../images/Emo79.gifהדיסק ואני!../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

ובכן, לפני כשעה וחצי נסעתי עם אמא שלי לטאוור רקורדס מצויידת בקופת החתלתול שלי (
) עם 100 שקלים חדשים בתוכה ובכרטיס המקנה לי 10% הנחה.
הגעתי לחנות ולא לקח לי זמן רב למצוא את הדיסק. לא אהבתי את העטיפה...
להפתעתי הדיסק עלה רק 59.90 (דיסקים חדשים לא אמורים לעלות הרבה יותר?
), מה שנתן לי אפשרות לקנות עוד דיסק אחד. כמובן שלקחתי גם את "יחסים פתוחים" (לא, לא היה לי אותו עד עכשיו...
), שאת העטיפה שלו, אגב, ממש אהבתי!
ואז החל המסע המייגע של ספירת הכסף (שרובו היה בשקלים ובעשרות אגורות
)... אני בטוחה שזה נראה ממש טיפשי, ילדה עם קופה בצורת חתול עומדת ליד הדלפק וסופרת מטבעות (והיו שם ה-מ-ו-ן
). זה בטח היה די מצחיק...
ואז קניתי את שני הדיסקים ושמעתי עד שיר 3 או 4 ב"חיות מחמד", פשוט נורא רציתי לכתוב את הסיפור הזה...

La Gamba

New member
אם כבר כסף קטן

הייתי בוועדה השכבתית של הקפיטריה השכבתית, ופעם בחודש הייתי הולך לסטימצקי או צליל, עם שקית מפוצצת במטבעות של אגורות ושקלים, בסכומים של מאות שקלים, היה כיף! מה הקטע עם השיר הזה שלא מצויין, חיות מחמד? יש לי אותו בדיסק, אבל לא בעטיפה

למעלה